Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 4/7


Spela!
Datum: Söndag 2021-07-04 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 26. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 26 med fotboll från Allsvenskan, Eliteserien (Norge) och Division 1 Sverige, och vi välkomnar givetvis Allsvenskan lite mer, speciellt nu när publiken är tillbaka – en efterlängtad nyhet! Sommaren är dessutom räddad då EM börjar lida mot sitt slut. Med det sagt så kör vi helt enkelt igång, här nedanför; spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Hammarby – Halmstad, 1

Dags att vända på säsongen 2021 för Hammarbys del, de är bättre än vad tabellen påvisar och det gäller att få en bra start i omstarten, vi tror på det här gänget, och Halmstad vet vi, tillhör ett av dem svagare lagen i Allsvenskan 2021. Spik!

2. Häcken – AIK, 1X

Larsson och Lustig är out och Häcken är samtidigt bättre än vad tabellen påvisar, det är bara en tidsfråga innan de börjar prestera bättre på banan och här är ett ypperligt läge till att göra det. Vi väljer 1X i match nummer 2 – det är dags Häcken!

3. Sirius – Mjällby, 1X

Luktar kryss från mils avstånd när Mjällby ställs mot den här typen av motstånd, Mjällby har dessutom just spelat oavgjort i tre raka omgångar, vi adderar till ettan i och med hemmaplansfördelen – Sirius löser minst ett kryss i omstarten.

4. Varberg – Kalmar FF, X2

Rydström har uppenbarligen fått ordning på saker och ting hos Kalmar FF och därför väljer vi även deras sida när seriens svagaste lag står för motståndet, all respekt för Varberg men det kommer att bli spel i Superettan för deras del nästa säsong. Krysset måste dock med i omstarten. X2!

5. Odds BK – Rosenborg, 1X

Rosenborg har plockat ett ynka poäng på dem fyra senaste omgångarna och har dessutom blivit nollade i tre raka matcher, det finns därför alla anledningar att titta närmre på det fina värdet på Odds BK, enbart 27% av svenskarna är inne på ettan just nu, det utnyttjar vi.

6. Sarpsborg – Molde, 2

Molde toppar tabellen i Norge och gör det även med en match mindre spelad, formen är dessutom fantastiskt och man jagar under söndagen sin sjätte raka seger i ligaspelet. Dessutom 14 gjorda mål på dem 5 senaste omgångarna. Det här gänget mår bra – spik!

7. Strömsgodset – Vålerengen, 1X

Strömsgodset har förlorat två av sina fem senaste matcher men dem nederlagen har kommit mot Molde och Bodö/Glimt, Norges två bästa fotbollslag just nu, därför tycker vi värdet är superintressant på Strömsgodset i söndagens fight, Vålerengen är inte alls en garanti. 1X testas!

8. Hammarby Talang – Karlstad Fotboll, 2

Hammarby TFF mår inget bra och agerar även tabelljumbo i Ettan Norra med blott åtta poäng på kontot, de har alltså förlorat 9 av 13 matcher i serien och därför finns det ingen anledning till att slösa på några tecken här – Karlstad vinner. Spik!

9. Haninge – Sandvikens IF, X2

Tre raka segrar är ett faktum för Sandviken och addera därtill att tabelltvåan här i Ettan Norra gjort 10 mål på dessa 3 matcher, de fullständigt flyger fram och ställs nu mot ett klart sämre motstånd i Haninge. Därför utgår vi även från tvåan i match nummer 9, men adderar till krysset i och med det intressanta värdet. Fixa krysset Haninge!

10. Umeå FC – Piteå IF, 1X

Umeå har vunnit fem av sex matcher på hemmaplan den här säsongen och har i skrivande stund bara två pinnar upp till kvalplatsen till Superettan. De är med där i toppen, det är absolut inte Piteå som huserar på en 10:e plats i tabellen, blott 4 segrar av 12 möjliga är ett faktum och därför landar vi in en 1X-lösning här. Räcker gott!

11. Djurgården IF FF – Linköpings FC, 2

Spiken må vara en liten chansning i och med att Linköping gått relativt trögt under inledningen, men de är samtidigt det klart bättre laget här och studsade äntligen tillbaka senast (4-1 seger över Örebro), därför känner vi oss ändå trygga med spiken – de är ett top 3 gäng i Damallsvenskan.

12. IFK Göteborg – Elfsborg, 1X2

Varken IFK Göteborg eller Elfsborg går att lita på i en omstart och därför tar vi heller inga risker, den här matchen kan i vår värld sluta lite hur som helst och därför landar vi in en helgardering i match nummer 12 – den är given!

13. Djurgården – Örebro SK, 1X

Djurgården är i skrivande stund streckade till 87% och även fastän den siffran lär bli mindre längre fram så kommer krysset fortsatt kunna agerar kupongrensare, i en omstart är det därför givet att ha med det mittersta tecknet. Örebro är absolut inte dåliga. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se