Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 3/7


Spela!
Datum: Lördag 2021-07-03 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 26. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 26 med fotboll från EM (kvartsfinaler) och Allsvenskan, även fotboll från dem lägre divisionerna i Sverige, Ettan Södra och Norra på tapeten igen. Och vi välkomnar givetvis Allsvenskan lite extra, med FANS på läktarna dessutom, med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen – som resulterar i ett 768 raders system, med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Tjeckien – Danmark, X2

En jämn kamp så här på förhand men i vår värld är Danmark det bättre laget, åtminstone är höjden mer intressant hos danskarna och därför lutar det även åt ett danskt avancemang här. Det luktar dock förläning, och därför måste krysset med, Tjeckien slog trots allt ut Nederländerna och har även de muskler. X2 testas!

2. Ukraina – England, 2

Vi tycker det hela är tydligt så här på förhand, Sverige var det bättre laget sett till över 90 minuter mot Ukraina, samtidigt som England, till slut stod för en komfortabel seger över Tyskland med 2-0. Den insatsen tror vi har boostat England ordentligt dessutom, och därför besegra även England Ukraina på lördag. Spik.

3. Degerfors – Östersund, 1X

Östersund fick en fin start på säsongen 2021 men återvände snabbt till verkligheten och började förlora matcher, nu i återstarten har de bara tre motstånd under sig i tabellen och det vore inte alls överraskande ifall man halkade ner ytterligare. Det här löser Degerfors, minst kryss.

4. Gefle – Brommapojkarna, X2

Det är svårt att blunda för Brommapojkarnas fantastiska öppning på säsongen 2021, de är alltså fortfarande obesegrade med följande resultatrad; 10-3-0, +29. En otrolig bedrift så här långt, och det är tydligt att de lirar på en egen nivå. X2 räcker gott!

5. Sollentuna – Dalkurd, 1 2

Sollentuna och Dalkurd blandar och ger väldigt mycket och ett mönster är svårt att tyda hos respektive läger, förlust, kryss och vinst är hemmalagets tre senaste resultat och därför testar vi gaffeln här, då det på förhand är vidöppet.

6. Täby FK – Hudiksvalls Förenade, X2

Hudiksvalls Förenade FF är obesegrade i fem raka omgångar och det bringar givetvis alltid självförtroende hos en grupp, det självförtroendet tror vi räcker till för poäng mot ett motstånd av Täbys kaliber, de agerar nästjumbo i den här serien och har förlorat 8 av 13 matcher. X2 testas – bra värde på gästerna!

7. Oskarshamn – Linköping City, 1

Oskarshamn huserar på en andraplats i Ettan Södra och ställs under lördagen mot tabelljumbon Linköping City, tydlig skillnad här, det skiljer alltså 20 poäng lagen åt och Linköping City har förlorat 10 av 13 matcher så här långt. Given spik.

8. Utsikten – FC Trollhättan, 1X2

Två formstarka lag i Utsikten och Trollhättan, och då skiljer det dessutom bara fyra poäng lagen åt – Trollhättan agerar tabelletta, samtidigt som Utsikten huserar på en tredjeplats. Toppfight, och vi tar inga risker – samtliga tecken åker med!

9. Vänersborgs IF – Österlen FF, 1

Vänersborgs IF har gått starkt under dem senaste veckorna och bara förlorat en av sina fem senaste matcher, den förlusten kom dessutom mot ett formstarkt Utsikten som infinner sig bland dem främsta i tabellen – inte alls dåligt. Österlen är ett steg ner, de har blott en seger på dem åtta senaste omgångarna och besegrade då bottenlaget Åtvidaberg. Tydlig skillnad. Spik!

10. Hammarby – Halmstad, 1

Att det bara skiljer två poäng Hammarby och Halmstad åt i tabellen bekräftar bara Stockholmsklubben svaga säsong så här långt och det gäller att vakna till liv. Ypperligt läge att göra det i omstarten, hemmaplansfördelen får oss att spika Hammarby.

11. Häcken – AIK, 1X

Omstarter i Allsvenskan tenderar att kunna röra om det litegrann, och med Lustig och Larsson borta, så räknar vi med att AIK får det tufft på söndag, Häcken är bättre än vad tabellen påvisar och detta är det perfekta tillfället till att vända på säsongen 2021. 1X.

12. Sirius – Mjällby, 1X

Tät kamp så här på förhand, Sirius är inte Sirius från 2020 men är fortsatt spännande och har ett par intressanta lirare, Mjällby är precis som i fjol tuffa att bryta ner, luktar därför kryss men vi adderar till ettan i och med hemmaplansfördelen. Mjällby är som bäst på Strandvallen. 1X!

13. Varberg – Kalmar FF, X2

Rydström har fått ordning på detta Kalmar FF där defensiven främst sticker ut, man är kompakta och jobbar för varandra. Dessutom har man en tydlig spelidé, man komplicerar inte till det och det har uppenbarligen varit rätt väg att gå, tabellfemma just nu och därför blir det poäng i omstarten – Varbergs BoIS är Allsvenskans svagaste lag i vår bok. X2.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se