Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 27/6


Spela!
Datum: Söndag 2021-06-27 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 25. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 25 med fotboll från EM, Divison 1 Sverige, Norge och Copa America! Vi bjuder i vanlig ordning på ett spelförslag och tips till alla 13 matcher, veckans Stryktipset resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Häng på! Och lycka till.

1. Belgien – Portugal, 1X2

Belgien ser fantastiskt bra ut men motståndet i gruppspelet är ett annat, i jämförelse med vad man har framför sig på lördag, Portugal har betydligt mer muskler än Danmark, Ryssland och Finland och därför tar vi inga risker – helgardering.

2. Nederländerna – Tjeckien, 1

Vi tycker om Tjeckien och tycker de gjort det riktigt bra så här långt i EM, men på lördag höjs svårighetsgraden ett par snäpp när ett offensivt starkt Nederländerna står för motståndet. De Ligt, De Jong och Memphis leder sitt Nederländerna till kvartsfinal.

3. Assyriska – Brommapojkarna, 2

Brommapojkarna har vunnit sju raka matcher sett till alla tävlingar och så länge de ser så här bra ut finns ingen som helst anledning till att slösa på tecken, speciellt inte när Assyriska dessutom står för motståndet – de har förlorat 8 av 12 matcher i år. Spik!

4. Karlstad – Sylvia, 1X

Karlstad hade vunnit tre raka matcher med fler än ett mål innan förlusten mot Dalkurd här senast blev ett faktum, ett tufft motstånd och därför inget att skämmas över, på lördag bör man dock kunna studsa tillbaka – senast lagen ställdes mot varandra här vann Karlstad med 6-1. 1-0 och 2-0 innan dess. Vi plockar dock med krysset, Sylvia är inte dåliga.

5. Sandviken – Täby, 1X

Tabelltvåan Sandviken tuffar på i division 1 Norra och ställs nu mot tabelljumbon Täby i i en match de bara ska gå segrande ur, Täby har förlorat 7 av 12 matcher och Sandviken är fortfarande obesegrade på hemmaplan. 1X ska sitta tryggt!

6. Örebro Syrianska – Gefle, 1 2

Vidöppen match så här på förhand, det skiljer bara två poäng Örebro Syrianska och Gefle åt i tabellen och därför testar vi gaffeln – inget lag är direkt en garanti här! Allt kan hända.

7. Trollhättan – Oskarshamn, 1X

Seriefinal i Ettan Södra och här entrar tabellettan Trollhättan matchen med två raka segrar tillskillnad från Oskarshamn, som här närmst föll mot IFK Malmö med 2-0 på bortaplan. Ny tuff bortamatch, det blir ett nytt poängtapp för Oskarshamn. 1X testas!

8. Bodö/Glimt – Stabaek, 1

Toppen mot botten när Bodö/Glimt och Stabaek drabbar samman under lördagen och därför spikar vi helt enkelt hemmalaget, som är det klart bättre laget. Tydlig skillnad, på alla plan.

9. Brasilien – Ecuador, 1

Lite samma argument som i match nummer 8, tydlig skillnad på alla plan när Brasilien och Ecuador gör upp om tre pinnar, Brasilien har vunnit alla matcher och har +8 i målskillnad. De har varit otroliga så här långt och Neymar har i princip show i varje match. Spik.

10. Venezuela – Peru, 1X

Venezuela har spelat oavgjort i två raka matcher och vi tror på en ny tät historia när Venezuela nu ställs mot Peru. Tre raka kryss har vi dessutom i lagens tre tidigare matcher mot varandra. Vi utgår från krysset och adderar till ettan, Venezuela ska ha en god chans här.

11. Frankrike – Schweiz, 1X

Frankrike har betydligt mer i sig än vad vi fått se under inledningen på detta EM, vi kommer heller inte från att Schweiz är ett drömmotstånd i en åttondelsfinal, men just av anledningen att man inte sett 100-procentiga ut, så plockar vi med krysset när ett ramstarkt Schweiz bara kommer att fokusera på defensiven. 1X!

12. Kroatien – Spanien, 1 2

Spanien spände musklerna ordentligt mot Slovakien men i vår värld finns det fortsatt frågetecken hos detta spanska landslag, de är inte alls samma Spanien som tidigare och därför höjer vi ett varningens finger för Modric & Co, som ändå har tillräckligt med kvalité för att vinna. Gaffel.

13. Haninge – Sollentuna, X2

Vi går emot favoriten Haninge och väljer Sollentunas sida och gör detta eftersom att de bara förlorat en av sina fem senaste matcher, sett till alla tävlingar. Haninge? De föll med 5-0 mot Sylvia senast, och innan dess förlorade man mot division 2-laget Skiljebo i Svenska Cupen. Tydlig skillnad i form, och Sollentuna har dessutom fler poäng än Haninge. X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se