Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 23/6


Spela!
Datum: Onsdag 2021-06-23 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 25. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 25. Sverige – Polen sparkar igång kalaset och följs upp med ett par mycket trevliga tillställningar, Portugal – Frankrike bland annat! Utöver EM, som fortsätter att rulla i ett rasande tempo plockas fotboll från Copa America men även Norge – dessutom division 1 fotboll från Sverige. En härlig mix alltså, med det sagt presenterar vi här nedanför vårt spelförslag samt en stor analys med tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Sverige – Polen, 1X2

Polen stod för en otrolig insats mot Spanien i lördags och är de lika aggressiva mot Sverige så bör de kunna orsaka stora problem för Lindelöf & Co. Polen behöver dessutom vinna, vilket öppnar upp för en svängig tillställning. Vi tar med alla tecken.

2. Slovakien – Spanien, 2

Nu är det väl ändå dags för Spanien att vinna en fotbollsmatch i detta EM? Slovakien är bättre än förväntat, men det spelar ingen större roll tror vi, för det är helt enkelt dags nu. Spanien tar det!

3. Portugal – Frankrike, X2

Portugal blev nog själva överraskade av Tysklands framfart i lördags och lär därför inta onsdagens möte med en extra försiktighet, det tror vi, men i slutändan rankar vi Frankrike högre, de är det mest kompletta laget i detta mästerskapet trots krysset mot Ungern. X2 räcker.

4. Tyskland – Ungern, 1

All respekt för Ungern som stod för en fantastisk insats mot Frankrike, men när Tyskland väl får upp farten så är det väl kanske ett lag som kan störa dem i världen, max två. Den tyska maskinen är tillbaka och därför finns det ingen som helst anledning till att slösa på tecken. Spik!

5. Ljungskile – Tvååker, 1X

Det skiljer bara ett poäng Ljungskile och Tvååker åt i tabellen men de förstnämnda är fortfarande obesegrade på hemmaplan och har en minst sagt imponerande resultatrad; 5-1-0. Den får oss att välja hemmalagets sida, 1X!

6. Torns IF – Assyriska IK, 1

Torns IF och Assyriska IK är allt annat än i bra form just nu och därför är möjligtvis en halvgardering på sin plats här, vi väljer dock bort det valet och kör en spik på Torns IF. Storförlust senast förvisso, men man vann senast här på hemmaplan. Det bör man kunna upprepa mot Assyriska.

7. Ecuador – Peru, X2

Peru besegrade Colombia med 2-1 senast och ställdes mot just Ecuador så sent som i juni månad, då i det sydamerikanska kvalet, och vann den matchen med 2-1. Därför väljer vi deras sida på onsdag, de är vassare i nuläget och X2 bör därför räcka.

8. Brasilien – Colombia, 1

Brasilien är fullständigt överlägsna i Sydamerika och det krävs verkligen ingen längre utläggning kring det, de har vunnit åtta raka matcher och hållit nollan intakt i sju av dem. En egen nivå. Spik!

9. Bodö/Glimt – Molde, 1 2

Vi höjer ett varningens finger för ett formstarkt Molde, ett Molde som vunnit tre raka matcher inför torsdagen och som dessutom gjort nio mål. Bodö/Glimt har förvisso gjort 10, men av den anledningen landar vi också in i gaffeln – vidöppet!

10. Haugesund – Brann, 1X

1X bör sitta med marginal här när ett hemmastarkt Haugesund ställs mot tabelljumbon Brann på torsdag. 3-0 och 4-2 är Haugesund senaste resultat på hemmaplan, mot Kristianstad och Viking – därför vinner man på torsdag med. Brann har förlorat fyra av fem bortamatcher. 1X!

11. Odds BK – Tromsö, 1X

Odds BK har fått en okej start på säsongen i Norge och infinner sig på en sjundeplats i tabellen, med matchen mindre spelad än lagen ovanför, därför bra läge här. Tromsö är sämre och ska besegras här på hemmaplan, vi tycker 1X räcker med marginal.

12. Stabaek – Vålerengen, X2

Stabaek har inte alls varit heta inledningsvis, utan har bara ett lag under sig i tabellen och står alltså fortfarande bara på blott en seger. Vålerengen däremot är med och utmanar om en tredjeplats, de har plockat poäng i sju av nio matcher och därför ska X2 räcka. Tydlig skillnad.

13. Strömsgodset – Sandefjord, 1X

Halvknepig tillställning där vi till slut landar in en halvgardering, kan sluta lite hur som helst är känslan men hemmaplansfördelen får bli en tillräckligt tung faktor för att välja 1X och inte X2. Sandefjord har dessutom förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se