Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Kroatien - Skottland


Spela!
Datum: Tisdag 2021-06-22 21:00
Land: Skottland
Liga: EM
Spel: 1
Odds: 2.25
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Omgång 3 rullar vidare i EM 2020 och det betyder att det hela ska avgöras mellan Tjeckien, England, Kroatien och Skottland som huserar i grupp D. Två eller tre lag ska spela vidare i turneringen och därför är det också tre helt avgörande poäng som står på spel här i Glasgow när Kroatien och Skottland drabbar samman.

Både Kroatien och Skottland kan alltså fortfarande ta sig vidare, trots att man faktiskt bara har ett ynka poäng efter två spelade omgångar, men då krävs en seger, samtidigt som England och Tjeckien inte får spela oavgjort. Gör de detta så kan Kroatien och Skottland bara bli som bäst trea, man kan som bekant även ta sig vidare den vägen, och har man fyra pinnar lär man högst troligt få lira slutspel, men självklart hoppas båda lagen på att kunna bli top 2 här. Så är det.

Det hela innebär alltså att Skottland och Kroatien helt enkelt måste vinna på tisdag, till varje pris. Det gör det hela givetvis intressant och väldigt spännande, att det bara är tre pinnar som gäller. Det kan komma att bli en riktig galen avslutning på den här matchen ifall det fortfarande står 0-0 en bit in i andra, risker lär tas och matchbilden öppnas upp, och den stora frågan är vilket lag som hanterar det hela bäst? Ett fysiskt Skottland eller ett tekniskt Kroatien?

Kroatien har som bekant haft problem sedan den där VM-finalen 2018 och alltså inte riktigt kommit upp i nivå sedan dess, det är en lång tid och därför även ett stort orosmoment för det kroatiska landslaget, som trots allt fortfarande har många stjärnor kvar i truppen och dessutom i en bra ålder. Kovacic är 27, Brozovic 28, Perisic 32 och Rebic 27, perfekt ålder till och med, och Modric är 35 fyllda men kunde stundtals vara överlägsen i Real Madrid under säsongen 20/21.

Därför är det ändå överraskande att Kroatien inte spelat en bättre fotboll i EM 2020, uddamålsförlust mot England köper man, men 1-1 mot Tjeckien efter en svag insats är oacceptabelt med dessa spelare i truppen. Därför behöver man rycka upp sig ordentligt på tisdag.

Att investera i Kroatien känns både rätt och fel inför tisdagens möte, Skottland imponerade stort på oss mot England och är fysiska, vilket kan orsaka problem för Kroatien, men vi har samtidigt svårt att se att Kroatien inte ska vinna den här matchen, med Modric och grabbarna på banan. Det finns som bekant mängder av erfarenhet i den truppen, Perisic och Brozovic vann Serie A i år och Kovacic vann Champions League, Modric behöver ingen vidare presentation, och därför har man onekligen tillräckligt med skalle på banan för att fälla Skottland i ett avgörande möte. Så bör det åtminstone vara.

Oddssättningen är givetvis också en aspekt i det hela, den får det att väga över i slutändan eftersom att ComeOn ger oss hela 2.25x för den raka ettan. Ett otroligt värde, trots allt. Det blir spelet härifrån på tisdag. Stort lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se