Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 20/6


Spela!
Datum: Söndag 2021-06-20 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset (EM-tipset) söndag vecka 24. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 24 med en jackpot på 5 miljoner kronor! Svenska Spel är tillbaka med EM-tipset och i vanlig ordning är det alltså, precis som det låter, hela 13 fighter från EM på kupongen. Underbart! Med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen, vi har gått genom samtliga 13 matcher och bjuder givetvis på ett spelförslag. Lycka till!

1. Italien – Wales, 1

Italien ser oerhört spännande ut och ska helt klart nämnas bland favoriterna i detta mästerskapet, de har uppenbarligen växlat upp och presterar alltså inte bara i kvalet – även här i EM! Spik!

2. Schweiz – Turkiet, 1X

Turkiet har inte alls fått det att stämma i sommarens EM och kommer högst troligt att landa in på noll poäng i det här gruppspelet. Ett otroligt oväntat utfall, men så ser det alltså ut att bli. 1X räcker gott här!

3. Ukraina – Österrike, 1X

Jämn drabbning så här på förhand men vi imponeras lite mer av detta Ukraina som kollektiv, Österrike har spetsen i Alaba och Sabitzer, men vi tycker att Ukraina, trots detta är det bättre laget. De spelar en bättre fotboll och har gjort det under en längre tid dessutom. 1X testas!

4. Nordmakedonien – Nederländerna, 2

Dessvärre för Nordmakedoniens del så kommer det hela att sluta med noll poäng i EM-debuten, ett väntat utfall dock men det har ändå varit härligt att ha med Pandev & Co i sommarens mästerskap, men här tar det alltså slut. Farväl! Spik.

5. Ryssland – Danmark, X2

Danmark gav det hela en chans mot Belgien och det såg stundtals riktigt bra ut tycker vi, man var onekligen med hela vägen och ledde som bekant matchen också. Ryssland är snäppet sämre i vår värld, de är inte alls lika organiserade och har heller inte samma spets. X2.

6. Finland – Belgien, 2

Vi har väldigt svårt att se att Finland ska kunna stå emot det här Belgien, ett Belgien som dessutom fått tillbaka Kevin de Bruyne och han bevisade direkt hur skicklig fotbollsspelare han verkligen är. En otrolig lirare som var delaktig i allt i vändningen mot Danmark. Spik!

7. Tjeckien – England, X2

Tjeckien och Patrik Schick är bra och därför varnar vi för det mittersta tecknet här, även fastän vi är ganska så övertygade om att England löser nio pinnar i det här gruppspelet. De är steget större, men fint värde på krysset, och chansen finns där. X2!

8. Kroatien – Skottland, 1X

Kroatien är inte det mest pålitliga gänget längre utan har onekligen ett tapp i sig, det är vi helt övertygade om. Alltså öppnar vi upp för krysset här, vilket också är en eventuell kupongrensare.

9. Sverige – Polen, 1X

Sverige är bättre organiserade och har en tydligare plan än det polska landslaget, vi anser Sverige vara bättre på alla plan förutom då att Polen har Lewy, men det räcker till max en poäng här. 1X räcker gott i match nummer 9.

10. Slovakien – Spanien, 2

Klasskillnad på samtliga plan när Slovakien och Spanien drabbar samman. Tredje omgången, och det betyder att Spanien har farten uppe nu. De lär bara bli bättre och bättre. Spik!

11. Portugal – Frankrike, 1X2

Vi tar inga risker här utan väljer att plocka med samtliga tecken när ett tekniskt skickligt Portugal ställs mot det kanske mest kompletta laget i EM, Frankrike. 1X2 – det här kan sluta lite hur som helst!

12. Tyskland – Ungern, 1X

Tyskland lär göra historien kort med Ungern men vi väljer trots detta att plocka med krysset i och med Sydkorea-matchen från VM 2018. Varför inte? Fantastiskt värde på krysset – Tyskland är streckade till 92%!

13. Sundsvall – Västerås, 1X

Tabelltvåan Sundsvall har fått en bra start på säsongen i Superettan och har planer på att återvända till Allsvenskan, så snabbt som möjligt. Ett Västerås ska man därför bara besegra här på hemmaplan, Västerås har bara vunnit en av sina fyra senaste matcher. 1X ska räcka gott!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se