Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 12/6


Spela!
Datum: Lördag 2021-06-12 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 23. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 23 med en jackpot på ca 7 miljoner kronor OCH EM 2021 rullar som bekant vidare! Svenska Spel ställer ut totalt fem matcher från mästerskapet den här veckan och därför är det även söndagen som gäller som speldag – utöver EM är det svensk fotboll från division ett! Med det sagt så presenterar vi här nedanför vårt spelförslag samt tips till alla 13 matcher. Stort lycka till!

1. Danmark – Finland, 1

Klasskillnad på samtliga plan i vår värld, Danmark är minst två nivåer bättre än det finska landslaget och det tycker vi varit väldigt tydligt under dem senaste 12 månaderna. Vi slösar inte på några tecken utan spikar Danmark.

2. Belgien – Ryssland, 1X

Belgien är givetvis det bättre landslaget men eftersom att det trots allt är första matchen så höjer vi ett litet varningens finger för detta Ryssland som mycket väl kan störa – krysset är inte omöjligt!

3. Gefle – Täby, 1

Täby FK har förlorat fem raka matcher inför lördagens möte mot Gefle här på Gavlevallen, som om det inte vore nog så har de bara vunnit 1 av sina 10 inledande matcher i Ettan. Vi väljer Gefle!

4. Hudiksvall – Dalkurd, X2

Hudiksvalls Förenade FF har förlorat tre raka matcher inför lördagens möte mot Dalkurd och dessutom bara nätat vid ett tillfälle, siffror som inte direkt skrämmer ett motstånd och som i sin tur bara bekräftar att Hudiksvall har problem – sex förluster av nio möjliga så här långt. X2!

5. Karlstad – Sollentuna, X2

Sollentuna har inte förlorat mot Karlstad sedan en bra tid tillbaka och har dessutom äntligen börjat hitta rätt igen efter en svagare inledning, två raka tvåmålssegrar är ett faktum inför lördagens fight och det ger energi – vi klickar in X2.

6. Örebro Syrianska – Umeå FC, X2

Det är svårt att blunda för Umeås siffror från dem senaste veckorna och därför väljer vi fortsatt att lita på detta gäng, fyra raka segrar är ett faktum inför mötet mot Örebro Syrianska och då har man dessutom bara släppt in blott två mål. X2 bör räcka!

7. Assyriska – Lindome, 1X

Två formsvaga gäng som inte vunnit en match sedan fem omgångar tillbaka. Därför även svårt, men vi går på hemmaplansfördelen och väljer Assyriska, Lindome har förlorat fyra av fem bortamatcher i år. Krysset måste dock med!

8. Oskarshamn – Lunds BK, 1

Tabellettan Oskarshamn entrar omgång 11 med resultatraden 6-3-1, och den vittnar om att man är seriens starkaste lag just nu, därför känner vi oss trygga med att spika hemmalaget i match nummer 8 – Lunds BK är inte alls på samma plats!

9. Torns IF – Skövde, 1

Möjligtvis är det konstigt att vi spikar Torns IF, som radat upp fyra raka förluster men någon gång så kommer de att studsa tillbaka och vi anser alltså chansen vara stor just här, när ett bortasvagt Skövde tittar förbi. Skövde har förlorat fyra av fem bortamatcher och har -8 i målskillnad.

10. Åtvidaberg – Vänersborgs IF, 1X

Ett poäng skiljer Åtvidaberg och Vänersborg åt i tabellen efter 10 spelade omgångar men här på slutet är det hemmalaget som varit det klart stabilare laget, 7 poäng på dem 3 senaste matcherna får oss att klicka in 1X – Vänersborg har förlorat 3 av sina 4 senaste matcher!

11. England – Kroatien, 1X2

Det finns en höjd hos detta Kroatien vi tycker är superintressant, förvisso en svagare period efter VM 2018 men truppen består fortfarande av klasspelare, lirare som mycket väl kan störa England. Vi tar med samtliga tecken i match nummer 11.

12. Österrike – Nordmakedonien, 1

Österrike har börjat hamna rätt igen efter en svagare period med landslaget, vi tycker de tagit kliv och trots att man hamnade efter Polen i EM-kvalet, var man i vår värld faktiskt det bättre laget under oktober och november månad. Svaga resultat i VM-kvalet förvisso, men Nordmakedonien är man bättre än – spik!

13. Nederländerna – Ukraina, 1X

Vi höjer ett varningens finger för detta Ukraina som mycket väl kan få med sig ett oavgjort resultat mot Nederländerna i en premiärrunda, helt klart. De slutade före Portugal i EM-kvalet och bara det är en bekräftelse på vad för typ av nivå de håller – även seger mot Spanien i Nations League. Minst 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se