Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 11/6


Spela!
Datum: Fredag 2021-06-11 21:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset fredag vecka 23. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 23 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! EM RULLAR IGÅNG! 13 matcher från EM finns med på kupongen och med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen – vi bjuder på ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering!

1. Turkiet – Italien, X2

Vi höjer ett varningens finger för detta Turkiet som onekligen har en intressant höjd, att de är kapabla till att plocka poäng i en premiär mot Italien är vi helt övertygade om. Minst halvgardering.

2. Wales – Schweiz, X2

Känslan säger att Schweiz har betydligt mer på plats än ett Wales som är väldigt beroende av att Bale fungerar. Kollektivet segrar, X2 räcker gott.

3. Danmark – Finland, 1

Danmark har tagit tydliga kliv under dem senaste månaderna och är ett landslag att räkna med. Finland är man onekligen ett par steg större än. Vinner tryggt i premiären. Spik.

4. Belgien – Ryssland, 1X

Fint värde på det mittersta tecknet och en premiär är trots allt en premiär, Ryssland kan mycket väl orsaka problem för Belgien i den här matchen. 1X.

5. England – Kroatien, 1

Kroatien är på nedgång och det kommer vi inte ifrån när man nu ställs mot tuffaste möjliga motstånd i grupp D, vi tror på Grealish och Kane – England vinner.

6. Österrike – Nordmakedonien, 1

All respekt för Nordmakedonien som uppenbarligen har kvalité i truppen, de besegrade Tyskland så sent som i mars månad och dessutom i en tävlingsmatch, i Tyskland. Dock är Österrike det bättre laget och bör vinna. Spiken räcker.

7. Nederländerna – Ukraina, 1X

Vi ska absolut inte räkna bort Ukraina från den här matchen och speciellt inte nu när Nederländerna dessutom inte är sitt allra bästa jag. Det finns ett flertal frågetecken hos detta Nederländerna och vi är därför inte så säkra på att man vinner den här matchen. Krysset måste med.

8. Skottland – Tjeckien, X2

Tät kamp så här på förhand men vi tycker Tjeckien faktiskt sett bättre ut sett till dem 12 senaste månaderna, de kryssade bland annat mot Belgien i VM-kvalet och därför tror vi på poäng mot Skottland i premiäromgången. X2!

9. Polen – Slovakien, 1X

Polen är som väntat favoriter i den här matchen men som alltid med detta Polen i mästerskap så gäller det att vara förberedd på att man underpresterar. Ny tränare dessutom, krysset måste därför med.

10. Spanien – Sverige, 1 2

Det mesta talar givetvis för att Spanien besegrar Sverige i premiäromgången men just Sverige kan även visa sig vara ett mardrömsmotstånd, tror vi. Att ställas mot ett organiserat Sverige är inte alls en lätt uppgift, dessutom är Spanien inte alls vad de tidigare varit – vi testar gaffeln.

11. Ungern – Portugal, 2

Klasskillnad på samtliga plan när Ungern och Portugal drabbar samman, förvisso en eventuell kupongrensare här då Portugal är streckade till 82%(!), men vi ser det samtidigt inte hända. Portugal blir bara bättre och bättre. Spik!

12. Frankrike – Tyskland, 1X2

Två av mästerskapets allra bästa där Frankrike väl ändå sticker ut som det bättre laget just nu, de har ett helt otroligt lag och är även favoriter i den här matchen, men! Tyskland är Tyskland. Samtliga tecken måste med i den här premiärrundan.

13. Finland – Ryssland, X2

Att Finland är det svagaste laget i sommarens mästerskap skriver säkerligen de flesta under på, och därför har vi även svårt att se att de ska vinna en match i grupp B som består av Belgien, Danmark och just Ryssland. X2 räcker gott här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se