Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 5/6


Spela!
Datum: Lördag 2021-06-05 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 22. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 22 med Sverige – Armenien på kupongen! Utöver det, mer landslagsfotboll men även fotboll från Sveriges lägre divisioner. Damallsvenskan i fokus också! Med det sagt så presenterar vi vårt spelförslag och önskar alla ett stort lycka till!

1. Sverige – Armenien, 1X

Vi höjer ett varningens finger för Armenien som noterades för ett 1-1-resultat mot Kroatien på bortaplan i tisdags. Kan mycket väl orsaka trubbel här, Sverige övertygade inte direkt mot Finland. 1X.

2. Ryssland – Bulgarien, 1

Tydlig skillnad på samtliga plan när Ryssland och Bulgarien ställs mot varandra under lördagen, det ryska landslaget har mer kvalité, kraft och mötet går av stapeln i Moskva. Spik!

3. Wales – Albanien, 1X

Det finns ett flertal fina lirare i det albanska landslaget och har de en bra dag på jobbet så kan de mycket väl få med sig ett kryss mot Wales i en träningslandskamp. Det vore inte direkt ett överraskande utfall. Halvgardering.

4. Örgryte – Värnamo, X2

Värnamo toppar Superettan efter att ha vunnit fem av sina sju inledande matcher, samtidigt som Örgryte agerar tabelljumbo, tillsammans med Falkenberg och Brage. Skillnaden är tydlig, X2 känns därför väldigt bra här.

5. Hudiksvall – Umeå, X2

Umeå jagar sin fjärde raka seger i Division 1 Norra och har samtidigt bara tre poäng upp till en kvaplats till Superettan, annorlunda ser det onekligen ut för Hudiksvall som kämpar på i botten av tabellen. Tydlig skillnad. X2 räcker!

6. Hammarby Talang – Örebro Syrianska, 2

Hammarby Talang har inte alls fått till det under inledningen och har alltså förlorat sju av sina nio inledande matcher samtidigt som man har otroliga -12 i målskillnad. Drömläge för Örebro Syrianska!

7. Sandviken – Dalkurd, 1X

Tät kamp så här på förhand då det bara skiljer två poäng Sandviken och Dalkurd åt i tabellen efter nio spelade omgångar, Sandviken är dock fortfarande obesegrade på hemmaplan. Det får oss att klicka in 1X.

8. FC Trollhättan – IFK Malmö, 1X2

Trollhättan har inlett säsongen övertygade och infinner sig på en fin andraplats i tabellen men trots detta väljer vi att plocka med samtliga tecken i match nummer 8. IFK Malmö har onekligen växlat upp och är svårslagna, har bara förlorat en av sina sju senaste matcher och samtidigt noterats för tre segrar. Vidöppet!

9. Tvååker – Oskarshamn, X2

Oskarshamn är i grund och botten det bättre laget av dessa två och toppar även tabellen nio omgångar in i seriespelet, X2 känns därför bra – detta trots att Tvååker övertygat stort under inledningen.

10. Utsikten – Torns IF, 1

Efterlängtad seger för Utsikten senast när man besegrade Qviding med 1-0 på bortaplan, och nu drömläge till att plocka en andra raka mot ett Torns IF som förlorat tre raka matcher inför lördagen. Vi väljer spiken.

11. Österlen – Ljungskile, X2

Det skiljer redan nio poäng Österlen och Ljungskile åt i tabellen efter nio spelade omgångar och det säger allt om skillnaden mellan lagen. Botten mot toppen här och därför känns X2 riktigt bra.

12. AIK – KIF Örebro, X2

AIK står fortfarande på blott en seger i Damallsvenskan sju omgångar in i seriespelet, det tycker vi säger allt om status på laget och var de står i dagsläget. Örebro är det bättre laget och löser minst ett kryss. X2!

13. Notts County – Chesterfield, 1

En chansning men hemmaplansfördelen får oss att klicka in Notts County i den här på förhand täta fotbollskampen i England – i grundserien vann Notts County mer än hälften av sina matcher här på Meadow Lane.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se