Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 30/5


Spela!
Datum: Söndag 2021-05-30 14:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag vecka 21. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 21 med final i Svenska Cupen, landskamp och fotboll från både Norge och Portugal. En tuff kupong, minst sagt men vi tror oss ha hittat en fin lösning – hela analysen och vårt spelförslag finner ni här!

1. Hammarby – Häcken, 1X

Final i Svenska Cupen där vi väljer Hammarbys sida, Häcken har inte alls kommit upp i nivå under dem senaste veckorna och moroten är större för ett Europa-jagande Hammarby. Dessutom lirar man på Tele2 – 1X!

2. Schweiz – USA, 1X

Tät kamp så här på förhand men i slutändan är Schweiz det bättre laget i vår värld, träningslandskamper är dock alltid knepiga och därför landar vi in en 1X-lösning.

3. Nantes – Toulouse, 1

Stor fördel Nantes inför det avgörande playoff-mötet här på Stade de la Beaujoire efter 2-1-segern i torsdags, skillnaden var inte jättestor men den existerade, därför räknar vi med att Nantes avgör det hela här på hemmaplan. Spik!

4. Blackpool – Lincoln, 1X

Blackpool avslutade ligaspelet väldigt starkt och har övertygat stort i playoffet där man gjorde historien kort med Oxford United i semifinalen, det innebär att Blackpool är obesegrade i sex raka matcher och fem av dessa har man alltså vunnit. Därför väljer vi deras sida här i finalen på Wembley. 1X.

5. Rio Ave – Arouca, X2

Arouca gjorde historien kort med Rio Ave i det första mötet (3-0) och nu är väl ändå det hela avgjort inför returen här på söndag, Rio Ave lär inte ha krafter för att vända på det här. Ny botteninsats? X2.

6. Brann – Strömsgodset, X2

Brann har förlorat alla matcher i Eliteserien den här säsongen och har -13 i målskillnad, X2 känns därför bra i match nummer 6.

7. Haugesund – Viking, 1X

Vi går emot den uppenbara favoriten och klickar in 1X, Haugesund bör ha en god chans att plocka poäng åtminstone, de har bara förlorat en av sina fyra senaste matcher i Eliteserien. Eventuell kupongrensare (liten) då bara 20% är inne på ettan.

8. Tromsö – Sarpsborg 08,

Nykomlingen Tromsö har fått en okej start på säsongen i Eliteserien och agerar favorit när Sarpsborg tittar förbi, storfavorit dessutom och det utnyttjar vi. En nykomling är en nykomling och Sarpsborg är streckade till 16%, gaffel!

9. Rosenborg – Stabaek, 1

Rosenborg agerar storfavorit och är streckade till 80% men trots att både krysset och tvåan lockar väljer vi att spika hemmalaget, de är det bättre laget och lirar på hemmaplan.

10. Dalkurd – Haninge, 1

Haninge har noterats för fem raka poängtapp och infinner sig nu under nedflyttningsstrecket, annorlunda ser situationen ut för ett Dalkurd som jagar en plats i Superettan i år. De har tre pinnar upp till BP och andraplatsen och därför behöver man studsa tillbaka här. Spik!

11. Ljungskile – Vänersborgs IF, 1X

Vänersborgs IF har bara noterats för blott ett poäng på dem fem senaste omgångarna och därför känner vi oss trygga i en 1X-lösning när Ljungskile ställer in siktet på andraplatsen. Halvgarderingen ska räcka gott.

12. Eskilstuna United – Vittsjö, 1X2

Tät kamp så här på förhand mellan två jämnbra lag här i Damallsvenskan, vi tar därför inga risker och plockar med samtliga tecken här. 1X2.

13. KIF Örebro – Häcken, 2

Häcken har under inledningen tydligt bevisat att de är ett lag för toppen i den här serien och även fastän ett tufft motstånd väntar i form av ett Örebro som inlett serien bra, så väljer vi att spika gästerna – de ska ha en god chans!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se