Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 29/5


Spela!
Datum: Lördag 2021-05-29 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 21. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 21 med en jackpot på ca 10 miljoner kronor! Tuff Stryktipset-kupong, det är bara att konstatera direkt med fotboll från Sveriges lägre divisioner – division 1 på agendan! Men! Även Champions League-fotboll samt Sverige – Finland!

1. Manchester City – Chelsea, 1X

Manchester City kommer inte att förlora den här Champions League-finalen, vi har väldigt svårt att se det hända och detta trots att man faktiskt förlorat två matcher mot Chelsea. Möjligtvis är det därför vi är så övertygade – på lördag betyder matchen dessutom allt. Vi klickar in 1X.

2. Sverige – Finland, 1X

Det finska landslaget ska absolut inte underskattas här utan Sverige kan mycket väl uppleva problem mot ett viltkämpande Finland med Pukki i spetsen. Vi väljer 1X.

3. Brentford – Swansea, 1X

Hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X i den här på förhand täta drabbningen, det är givetvis alltid svårt när det vankas playoff, men 1X känns bra när Brentford går för en PL-plats.

4. Norrby – GAIS, 1

Ljusår skiljer Norrby och GAIS åt just nu sett till formläget här i Superettan, de förstnämnda jagar sin femte raka seger på lördag, samtidigt som GAIS radat upp tre raka förluster. Ettan klickas in.

5. Assyriska – Hudiksvalls Förenade, X2

Vidöppen fight så här på förhand och därför blir per automatik värdet intressant på gästerna, lagen står dessutom på exakt lika många poäng samtidigt som Hudiksvall lirat en match mindre. X2!

6. Umeå – Sandviken, 1 2

Sandviken kör så det ryker här i Ettan, de toppar tabellen efter åtta spelade omgångar och är även obesegrade, men! Umeå är ett tufft motstånd och kan mycket väl vinna här på hemmaplan – första nederlaget kommer att landa in snart dessutom.

7. Assyriska IK – IFK Malmö, X2

Assyriska IK fortsätter att förlora matcher och agerar numer nästjumbo i Ettan Södra efter åtta spelade omgångar, de står på blott en vinst och har dessutom blivit nollade i tre raka matcher. Det ser alltså allt annat än ljust ut, X2.

8. Torns IF – FC Trollhättan, 2

Trollhättan jagar sin tredje raka seger på lördag och ställs nu mot ett Torns IF som noterats för sex baklängesmål samt två raka förluster här i Ettan, det skiljer ljusår lagen åt just nu och därför väljer vi spiken i match nummer 8.

9. Oskarshamn – Skövde, 1

Tabellettan här i Ettan Södra är just Oskarshamn som fått en strålande start på säsongen 2021, de har vunnit fem av åtta matcher och har fina +10 i målskillnad. Addera därtill att det är just här på slutet som de växlat upp, de jagar sin fjärde raka seger på lördag – 2-0, 4-1 och 3-2. Spik!

10. Lindome – Österlen, 1X

Österlen står fortfarande på blott en seger åtta omgångar in i seriespelet och det säger egentligen allt om hur läget ser ut hos gästerna. 1X känns därför bra och vi håller en extra tumme för krysset, fint värde!

11. Hammarby – Häcken, 1

En liten chansning men vi är samtidigt inte imponerade av det vi sett från Häckens sida så här långt, förvisso årets första seger senast men det var mot Varberg, Hammarby är snäppet vassare och bör ha goda chanser att vinna här på Tele2.

12. Vasalund – Öster, 1X2

Vidöppen tillställning mellan två lag som letar efter en jämnhet, både Vasalund och Öster är väldigt mycket upp och ner och vinner sällan två raka matcher. Därför faller valet på en helgardering, kan sluta lite hur som helst.

13. Blackpool – Lincoln, 1X

Playoff League One, och här väljer vi att gå på det laget som mår allra bäst just nu, och det är Blackpool. Tron finns där, formen är bra och här på hemmaplan går man för segern. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se