Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 22/5


Spela!
Datum: Lördag 2021-05-22 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset lördag vecka 20. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 20 med en jackpot på ca 4.5 miljoner(!) kronor. Fin uppvärmning inför Stryktipset imorgon, och det är alltså ombytta roller som gäller, alltid trevligt! Den absolut sista omgången i La Liga ska avgöras, men även i Bundesliga och sen även avgörande möten på andra håll! Med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen, vi presenterar i vanlig ordning ett 768 raders system – med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Real Madrid – Villarreal, 1

Real Madrid spelar för ett ligaguld i den sista omgången och vi har därför väldigt svårt att se att de inte ska vara tillräckligt fokuserade för att besegra Villarreal här hemma i Madrid. Formen är bra, skadeläget ser bättre ut och därför spikar vi också Los Blancos – detta trots att Villarreal har Europa inom räckhåll.

2. Valladolid – Atletico Madrid, X2

Alla vet hur förutsättningarna ser ut här i La Liga inför den sista omgången, Atletico har allt i sina egna händer och ställs mot ett väldigt formsvagt Valladolid, som dock slåss för sin överlevnad. Kan därför bli lite småknepigt det här för Simeones Atletico, vi tar med krysset. X2!

3. Osasuna – Real Sociedad, X2

Det är svårt att inte blunda för motivationsfaktorn i match nummer 3, Real Sociedad säkrar en direktplats till Europa League vid seger, samtidigt som Osasuna, som bäst kan bli nia i den här serien. X2 bör därför räcka gott.

4. Werder Bremen – Borussia M’gladbach, 1X

Överlevnad vs Conference League, det är vad som står på spel här när Bremen och Gladbach drabbar samman, och här väljer vi överlevnadssidan, moroten är större och Gladbach har inte direkt imponerat. 1X.

5. Stuttgart – Bielefeld, 1X

Stuttgart har noterats för två raka segrar och har fortfarande en top 7 placering inom räckhåll inför den sista omgången, Bielefeld slåss förvisso samtidigt för sin överlevnad men de har bara vunnit 2 av 16 bortamatcher den här säsongen, dem siffrorna är svåra att blunda för. 1X testas.

6. Union Berlin – Leipzig, 1 2

Union Berlin har en sjundeplats att försvara i den sista omgången och man kommer att göra detta mot ett redan klart Leipzig, det talar för Union Berlin men vi höjer samtidigt ett varningens finger för Leipzigs klass. De är det bättre laget och därför måste tvåan med. Gaffel!

7. Swansea – Barnsley, 1

Swansea har halva foten inne i en final här i playoffet efter 1-0-segern på bortaplan, och med det fina resultatet har vi väldigt svårt att se att de ska kunna slarva bort det här. Swansea är dessutom som starkast här hemma och kan även spela på resultatet – bör resultera i en hemmaseger. Spik!

8. AIK – Mjällby, 1X

AIK snittar ungefär ett mål framåt per spelad match och vi vet även sedan tidigare att det här gänget inte öser in mål, därför finns alltid en risk för ett oavgjort resultat när AIK infinner sig på banan, även när man alltså ställs mot dem sämre klubbarna i den här serien. Mjällby kan mycket väl lyckas här! 1X.

9. Östersund – Sirius, X2

Östersund har återvänt till verkligheten efter en fin start och står numer på fyra raka förluster, bredden är som bekant tunn och man kommer därför fortsatt att ha det jobbigt framöver, det är en sak som är säker. Minst ett kryss ska därför Sirius kunna mäkta med här.

10. Jönköpings Södra – Landskrona, 1X2

Landskrona står fortfarande på noll förluster sex omgångar in i Superettan 2021 men det betyder samtidigt bara en sak, man närmar sig säsongens första nederlag, och den förlusten kan mycket väl ramla in här när ett desperat Jönköpings Södra agerar värd. Vi tar med alla tecken. Superettan, och säsongen är ung.

11. Örgryte – Sundsvall, 2

Sundsvall har planer på att ta steget upp till Allsvenskan igen och har fått en okej start på säsongen, vi finner de på en fjärdeplats i tabellen och en trea här betyder att man minst agerar tabelltrea sju omgångar in. Och det är trots allt där Sundsvall hör hemma, vi spikar därför gästerna och tror Örgryte förlorar på nytt.

12. Sunderland – Lincoln, 1

Sunderland föll tungt i det första mötet av två, här i playoffet till Championship och därför är det bara en sak som gäller här på lördag, vinst. Och Sunderland behöver vinna med minst två baljor, de har inget att förlora och måste gå framåt. Det resulterar i en hemmaseger.

13. St. Johnstone – Hibernian, X2

Final i Skotska Cupen och här väljer vi Hibernians sida, eller tror åtminstone att de fixar krysset mot St Johnstone som är det klart sämre laget här. Det skiljde nästan 20 poäng mellan dessa lag när ligaspelet 2021 sammanfattades, och det avståndet talar sitt tydliga språk. X2 bör därför räcka.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se