Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 15/5


Spela!
Datum: Lördag 2021-05-15 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 19. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 19 med fotboll från FA Cupen, Premier League, Serie A, Portugal och bland annat från Sverige, med fotboll från dem lite lägre divisionerna! En trevlig lördag med andra ord, och med det sagt så är det väl bara att sparka igång det hela – vi bjuder på ett spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Chelsea – Leicester, 1X

Chelsea har matchats hårt under dem senaste veckorna men entrar trots detta FA Cup-finalen som stora favoriter, ett befogat favoritskap i vår bok, trots att man faktiskt lirade så sent som i onsdags, och föll mot Arsenal på Stamford Bridge. Här gäller det att samla sig, och se till så att energidepåerna är laddade – det löser Chelsea på lördag. 1X.

2. Brighton – West Ham, 2

West Ham har tappat rejält med fart under dem senaste veckorna och alltså noterats för tre förluster på dem fyra senaste omgångarna, inte den bästa formen men man har fortfarande Europa i sina egna händer, det finns dessutom fortfarande en chans att nå Champions League, därför bör West Ham ha en vinst i sig när man ställs mot ett Brighton som inte har något att spela för.

3. Southampton – Fulham, 1 2

Varken Southampton eller Fulham har något att spela för vilket får oss att utnyttja favoritskapet på hemmalaget, Fulham kan mycket väl gå segrande ur det här mötet, det vore typiskt att de vann den här fighten och inte den mot Burnley. Vi testar gaffeln – vidöppen tillställning så här på förhand!

4. Juventus – Inter, 1X

Här väljer vi ändå att gå på motivationsfaktorn då Juventus har ALLT att spela för med två återstående omgångar, det är en enorm skillnad trots allt och det lär prägla matchbilden på lördag. Vi räknar med att Juve tar för sig ordentligt här i Turin och att Ronaldo steppar fram. Krysset ska dock med. 1X!

5. Roma – Lazio, 1X

Romderby och Roma jagar sin första seger mot en storklubb i Serie A under säsongen 20/21. Den måste man ta, det vore direkt pinsamt att misslyckas med att besegra SAMTLIGA toppklubbar, under en hel säsong. Noll segrar så här långt alltså, och lördagens möte är sista chansen för att ändra på det, 1X testas.

6. Benfica – Sporting Lissabon, 1

Sporting Lissabon har redan vunnit ligan och har alltså inget att spela för längre med två återstående omgångar, det har däremot Benfica som slåss för en direktplats till Champions League. De måste vinna den här matchen. Det får det hela att väga över här, Benfica vinner. Spik!

7. Anderlecht – Genk, 1X

Kryss senast lagen möttes men nu är det hemmaplan som gäller för Anderlechts del, därför bestämmer vi oss för samma lösning som i det tidigare mötet, vi går på hemmaplansfördelen och klickar in 1X. Det funkade fint senast trots allt, och Anderlecht är fortsatt obesegrade i mästerskapsrundan.

8. Helsingborg – Öster, 1

Helsingborg är ett av dem bästa lagen i Superettan 2021 och vi räknar därför även med att man kommer att spela i Allsvenskan 2022. Det steget lär man ta, vi har väldigt svårt att se att de ska fastna här under ett par säsonger, utan HIF är bättre än så och Öster ska man därför bara besegra här på hemmaplan. Spik!

9. Brommapojkarna – Hudiksvall, 1

Brommapojkarna har vunnit samtliga matcher på hemmaplan den här säsongen och har +7 i målskillnadskolumnen, det tycker vi sammanfattar det hela riktigt bra och därför spikar vi hemmalaget när Hudiksvall tittar förbi på lördagen.

10. Gefle – Haninge, 1X2

Ett poäng skiljer Gefle och Haninge åt här i Division 1 Norra, och båda lagen är då inne i en tung period med väldigt svaga resultat under inledningen. Vi tar därför inga risker utan klickar in samtliga tecken och lutar oss tillbaka.

11. Örebro Syrianska – Täby FK, 1X

Örebro Syrianska var inne i en fin period inför toppmötet mot Dalkurd senast men föll med uddamålet i den matchen, innan dess gick man dock som tåget och därför räknar vi med att man studsar tillbaka när ett väldigt formsvagt Täby tittar förbi. Tydlig skillnad och hemmaplansfördel, 1X räcker gott.

12. Assyriska IK – Åtvidabergs FF,

Två väldigt formsvaga lag som tillsammans står på blott 1 seger, 12 matcher in. Det säger allt om Assyriskas och Åtvidabergs inledning, och allt om den här matchen, som i vår värld alltså är vidöppen så här på förhand. Det kan sluta lite hur som helst på lördag, därför utnyttjar vi favoritskapet på Assyriska och klickar in X2. Det gäller att chansa.

13. Lunds BK – Vänersborgs IF, 1X

Lunds BK är obesegrade i tre raka omgångar och besegrade dessutom fina Lindome med 2-1 senast, det får oss att tro på att de har ytterligare en seger i sig när Vänersborgs IF tittar förbi, nu har gästerna mer poäng än Lund men säsongen är som bekant ung och tabellen visar inte hela sanningen. 1X testas från vår sida i alla fall!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se