Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 5/5


Spela!
Datum: Onsdag 2021-05-05 20:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 18. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.


Europatipset tips vecka 18 med Champions League-semifinal, samt fotboll från Europa League, Portugal och Danmark. En härlig mitt i veckan kupong alltså, och med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen – spelförslag och tips till alla 13 matcher på kupongen finner ni här nedanför! Stort lycka till.

1. Chelsea – Real Madrid, 2

Kroos och Modric vilades i helgen och Eden Hazard är tillbaka och har ungefär 90 minuter i benen sedan återkomsten, dessutom väger alltid erfarenheten väldigt tungt i returmötena – speciellt i en semifinal. Som om det inte vore nog så är el capitan Ramos tillbaka, det ger Real Madrid energi. Därför väljer vi gästernas sida, det här löser Benz & Co. Spik!

2. Braga – P. Ferreir, 1X

Braga har vunnit 10 av 15 hemmamatcher den här säsongen och placerar sig dessutom 10 poäng före P. Ferreir, vilket får oss att känna oss trygga med en halvgardering i match nummer 2 – minst ett kryss löser Braga i jakten på en tredjeplats!

3. Martimo – Gil Vicente, 1

Det skiljer inte alls många poäng Martimo och Vicente åt i tabellen men tittar vi närmre på formen hos båda lagen så kan vi konstatera att det helt plötsligt skiljer ljusår, Martimo vinner match efter match samtidigt som Vicente gör det motsatta, därför spikar vi hemmalaget.

4. Rio Ave – Sporting Lissabon, X2

Sporting Lissabon placerar sig sex poäng före tabelltvåan Porto med fyra omgångar kvar att spela, man kan alltså vinna sitt första ligaguld här i Portugal sedan en bra tid tillbaka (19 år) och därför räknar vi med att man åtminstone plockar poäng mot Rio Ave – ett Rio Ave som slåss för sin överlevnad i den här serien. Klasskillnad. Krysset tas dock med, nerver kan alltid spöka!

5. Arsenal – Villarreal, X2

Vi imponeras inte alls av Arsenal och trots att Villarreal uppträdde väldigt konstigt när de hade en 2-0-ledning, samt var en man mer på banan senast, så tycker vi det finns alla anledningar att titta närmre på krysset och tvåan i match nummer 5. Villarreal kan spela på resultatet och vi är inte så säkra på Arsenal löser balansen på offensiven och defensiven här – X2!

6. Roma – Manchester United, 1X2

Vidöppen tillställning i och med att Manchester United redan är klara för final, så enkelt är det. Vi tar inga risker utan plockar med samtliga tecken, Roma kan vinna, båda lagen kan mycket väl spela av matchen bara och så kan United givetvis spänna musklerna igen. Säkra före osäkra, 1X2!

7. Benfica – Porto, 1X

Vi går på hemmaplansfördelen i den här härliga toppfighten i Portugal, det skiljer bara fyra poäng lagen åt och har Benfica planer på att säkra en direktplats till CL, så måste de vinna den här matchen – de tar initiativet direkt från matchstart. 1X!

8. Belenenses – Portimonense, 1X

Det skiljer noll poäng dessa två lag åt i tabellen efter 30 spelade omgångar, vilket helt enkelt får oss att gå på hemmaplansfördelen, Portimonense har förlorat 9 av 15 bortamatcher den här säsongen och därför fallet valet på 1X.

9. Moreirense – Nacional, 1 2

Sista chansen för Nacional som agerar tabelljumbo med fyra omgångar kvar att spela, de vann i den näst senaste omgången och det får oss att tro på att de har ett litet dödsryck i sig här, speciellt eftersom att Moreirense inte har något att spela för, och dessutom ser ut att ha gett upp säsongen 20/21. Gaffeln testas, otroligt värde på gästerna alltså.

10. Sporting Farense – Guimaraes, 1X

Motivation slår klass brukar det heta och Sporting Farense slåss för sin överlevnad just i detta nu, de har dock bara två pinnar upp till en kvalplats vilket betyder att de i allra högsta grad är med. De är dessutom på uppgång och är obesegrade i tre raka omgångar, därför bör de kunna fixa krysset här åtminstone. 1X!

11. Hertha Berlin – Freiburg, 1

Hertha Berlin har ett nytt kontrakt i sina egna händer samtidigt som vi vågar påstå att Freiburg längre inte har något att spela för, det talar helt klart för hemmalaget, som dessutom är inne i en bra period och därför tycker vi spiken är högintressant. Vi testar!

12. Silkeborg – Esbjerg, 1

Silkesborg har vunnit 11 av 13 hemmamatcher den här säsongen och har otroliga +23 i målskillnad, det får oss att tro på att de även besegrar Esbjerg här hemma, ett Esbjerg som förlorat två raka bortamatcher (0-5 i målskillnad dessutom). Tydlig skillnad.

13. Skive – Vendsyssel, 1X

Vendsyssel har gått oerhört svagt på bortaplan den här säsongen och har alltså ännu inte plockat en trea, utan har resultatraden 0-4-9 att skryta med och det imponerar inte direkt. Därför bör Skive per automatik ha en god chans här, ett kryss ska de väl åtminstone kunna lösa mot det här svaga bortalaget?

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se