Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 1/5


Spela!
Datum: Lördag 2021-05-01 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 17. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 17 med en jackpot på ca 13(!) miljoner kronor. Och i vanlig ordning består kupongen mestadels av matcher från Championship, och det blir alltså svårare och svårare ju längre in på säsongen vi kommer. Det är inte alls många lag i Championship som har något att spela för längre, och det komplicerar givetvis till det hela. Motivationsfaktorn förvisso central i vissa drabbningar, men inte alls många. Känslan är trots detta positiv så här på förhand, här nedanför finner ni analys och spelförslag till Stryktipset vecka 17! Lycka till.

1. Brighton – Leeds, 1 2

Motivationsfaktorn talar för Brighton som i princip säkrar spel i Premier League nästa säsong vid seger på lördag, man har sju pinnar ner till fel sida av nedflyttningsstrecket och vi närmar oss som bekant slutet på säsongen 20/21. Leeds är dock riktigt bra just nu och därför testar vi gaffeln – Bielsas mannar är obesegrade i sex raka omgångar.

2. Chelsea – Fulham, 1X

Chelsea stångades mot Real Madrid bara för ett par dagar sedan och nu väntar alltså en rysare i returmötet på Stamford Bridge redan på onsdag. Samtidigt som Chelsea har CL i tankarna så slåss Fulham som bekant för sin överlevnad i Premier League, det får oss att halvgardera match nummer 2. 1X!

3. Everton – Aston Villa, 1X

Everton har fortfarande en Europa-plats i sina egna händer och så länge de har det så är det givetvis svårt att bortse från ettan, när ett motstånd av Aston Villas kaliber tittar förbi på Goodison. Dock är Everton som bekant allt annat än pålitliga, och därför måste krysset med – det finns gott om kvalité hos gästerna.

4. Brentford – Watford, 1

Motivationsfaktorn talar för Brentford som är ute efter tredjeplatsen och i sin tur ett enklare motstånd i playoffet till Premier League, Watford firade samtidigt sitt avancemang till Premier League för en vecka sedan, det talar för Brentford. Vi testar spiken.

5. Luton – Middlesbrough, 1X

Varken Luton eller Middlesbrough har någonting att spela för längre vilket givetvis komplicerar till uppgiften en aning, men vi kommer att gå på hemmaplansfördelen, samt formläget. Luton har noterats för 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna och bör ha en god chans att vinna igen. 1X!

6. Preston – Barnsley, X2

För ett av lagen står fortfarande en del på spel med två omgångar kvar att spela för, Barnsley är ute efter en bättre playoff-plats, och oavsett hur mycket det i slutändan egentligen betyder, så gäller det fortfarande att bibehålla formen och få med sig goda resultat in i playoffet. Preston har ingenting att spela för. X2.

7. Stoke – Queens PR, X2

Stoke ser onekligen ut att ha checkat ut för den här säsongen, de har inte vunnit någon av sina fem senaste matcher och samtidigt släppt in två mål, eller fler i tre av sina fem senaste matcher. Annorlunda ser siffrorna ut hos gästerna som vunnit tre av sina fem senaste matcher. Stoke är favoriter och det utnyttjar vi – X2!

8. Huddersfield – Coventry, 1X2

Bara fyra poäng skiljer Huddersfield och Coventry åt i tabellen efter 44 spelade omgångar och då har varken Huddersfield eller Coventry något att spela för, vidöppen tillställning och därför faller valet också på helgarderingen. Alla tecken ska med.

9. Swansea – Derby, 1

Derby kan fortfarande i teorin falla ur Championship men högst troligt blir det alltså Rotherham och Sheffield W som gör Wycombe sällskap till League One. Därför tror vi heller inte Derby rycker till och vinner, utan de har varit i förlustspåret ett bra tag, fem raka förluster är ett faktum och därför räcker man inte till mot Swansea på bortaplan. Given spik.

10. Millwall – Bristol C, 1X

Ännu en tuff tillställning att ta sig an, varken Millwall eller Bristol C imponerar just nu utan förlorar match efter match och har heller inget att spela för. Därför väljer vi att gå på hemmaplansfördelen samt även poängskörden, som båda talar för Millwall i det här fallet. 1X.

11. Rotherham – Blackburn, X2

Rotherham har förlorat fem raka matcher i Championship och samtidigt bara mäktat med ett mål framåt, det är minst sagt katastrofala siffror och därför är det bara att konstatera; det kommer att bli spel i League One för Rotherham nästa säsong. Det här klarar de inte av – Blackburn plockar poäng.

12. Birmingham – Cardiff, 1

Birmingham är obesegrade i sex raka matcher i ligaspelet och detta trots att man ställts mot både Swansea och Brentford, de infinner sig som bekant båda på en playoff-plats, vilket givetvis imponerar – Birmingham är uppenbarligen att räkna med i slutomgångarna. Vi testar spiken.

13. Hammarby – Häcken, 2

En liten chansning givetvis men vi har alltså väldigt svårt att se att Häcken ska förlora en fjärde raka matcher i Allsvenskan, truppen är betydligt bättre än den poängskörden och Hammarby har samtidigt inte imponerat, föll här närmst i Stockholmsderbyt efter en svag insats. Spik!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se