Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

PSG - Manchester City


Spela!
Datum: Onsdag 2021-04-28 21:00
Land: Frankrike
Liga: Champions League
Spel: 1
Odds: 3.45
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

PSG och Manchester City gör upp i en på förhand superspännande tillställning – vem drar det längsta strået?

Fem år har passerat sedan Zlatans PSG föll mot Manchester City i Champions League-kvarten 15/16, då var det en viss Kevin de Bruyne som satte dit avgörandet i match nummer 2 i Manchester, ett möte som resulterade i det sammanlagda resultat 3-2.

Och mycket har alltså hänt sedan 2016, Kevin de Bruyne representerar förvisso fortfarande Manchester City, men PSG har tagit stora kliv sedan dess, och har tillskillnad från Manchester City gjort sig av med spöket här i Champions League – PSG har tagit sig hela vägen till en final i tävlingen. Det var som bekant i fjol och nu är givetvis planen att vinna CL, detsamma gäller för Manchester City som trots allt även de är ordentligt pressade att vinna, det gör det här dubbelmötet extra intressant.

Manchester City är som väntat favoriter till att ta sig vidare till en final i år, de är även favoriter här i Paris och det är väl inte jättekonstigt, de har haft en minst sagt otrolig säsong och har även ett helt otroligt lagbygge, med en bredd som är unik. Vi höjer dock samtidigt ett varningens finger för Pochettinos mannar, vi ska absolut inte underskatta vikten av att ha lirare som Neymar och Mbappe i truppen, har de en bra dag på jobbet så blir uppgiften givetvis väldigt stor för Manchester City. Det är inte bara en världsklasslirare, utan två och det har både FC Barcelona och Bayern München fått erfara – därför kan mycket väl Manchester City få problem också.

Otroligt värde..

Både PSG och Manchester City har nåtts av väldigt positiva besked under veckans gång och entrar i princip onsdagens möte med samtliga spelare tillgängliga, vilket faktiskt är smått otroligt, speciellt för PSG som stundtals haft uppåt mot 10 spelare borta under säsongens gång. Navas, Veratti, Marquinhos och Mbappe ska vara redo för spel och därför kan Pochettino forma bästa möjliga elva här på onsdag. Detsamma gäller för Manchester City, som alltså inte har en enda lirare uppsatt på en skadelista.

Precis som vi tidigare var inne på så är det som sagt Manchester City som målas upp som favoriter här i Paris, spelbolaget 888sport ger PSG ungefär 30% chans att vinna på onsdag och även fastän City varit outstanding, tycker vi den siffran är lite väl låg. 30(!)? Vi ska heller inte glömma att City aldrig tidigare spelat en final i Champions League, det spöket är ännu inte bortjagat och addera därtill att City trots allt upplevde problem mot ett väldigt formsvagt Borussia Dortmund i kvartsfinalen, även en formsvag Håland. Det tycker vi säger något, även fastän City växlade upp under sista 45 i Tyskland.

Och därför anser vi också oddset på PSG vara superintressant här, 3.25x för den raka ettan är lite väl högt. Manchester City har dessutom matchats hårt under dem senaste veckorna och föll som bekant även mot Chelsea i FA Cup-semin. De är mänskliga, och addera därtill att de fått vila en dag mindre än PSG.

Med det sagt så testar vi en slant på stjärnbygget PSG, och väljer alltså att lita på Mbappe och Neymar. Den raka ettan klickas som sagt in till skyhöga 3.45 gånger degen hos spelbolaget Bethard. 2-1?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se