Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 24/4


Spela!
Datum: Lördag 2021-04-24 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag och analys inför Stryktipset vecka 16. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 16 med en jackpot på ca 14(!) miljoner kronor. Stryktipset är äntligen tillbaka och detta med besked! Jackpot och fotboll från PL, Championship och League One, som alltid en stor utmaning när det bara bjuds på två matcher från högstaligan men trots detta tror vi oss ha snickrat fram en bra rad – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Med det sagt så sparkar vi igång analysen – spelförslag och tips till alla 13 matcher!

1. West Ham – Chelsea, 1X2

Vidöppen tillställning här i London, Chelsea har matchats hårt under dem senaste veckorna och har det bevisligen tagit på krafterna, bara 0-0 mot Brighton på Stamford Bridge senast, och därför tar vi inga som helst risker. Vi är dessutom väl medvetna om vad West Ham är kapabla till – en helgardering är därför på sin plats här.

2. Sheffield United – Brighton, X2

Sheffield United entrar lördagens möte med fem raka förluster i bagaget och har samtidigt hela 19 poäng upp till säker mark, att det blir spel i Championship nästa säsong är alltså redan klart, och därför bör Brighton – med hjälp av motivationsfaktorn – kunna lösa åtminstone en pinne här. Kontraktet är ännu inte säkrat, och varje pinne är därför viktig. X2!

3. Blackburn – Huddersfield, 1X

Tät kamp så här på förhand men till slut får hemmaplansfördelen det hela att väga över, bara två lag i Championship har presterat sämre än Huddersfield på resande fot och det måste vi ta hänsyn till när vi placerar ut våra tecken. Gästerna har förlorat 12 av 21 matcher på bortaplan och har samtidigt -23 i målskillnad – bara Sheffield W har en sämre målskillnad. 1X testas!

4. Coventry – Preston, 1X

Ytterligare en vidöppen tillställning enligt vår analys, både Coventry och Preston infinner sig i ingenmansland i Championship, vilket betyder att det varken kommer att bli PL- eller League One-spel nästa säsong. Bara ett poäng skiljer lagen åt i tabellen dessutom, därför går vi på hemmaplansfördelen och på Coventrys tre raka segrar – 1X!

5. Derby – Birmingham, X2

Birmingham är obesegrade i fem raka omgångar och har bland annat besegrat Swansea under den aktuella perioden, det sticker ut här, och gör detta extra mycket eftersom att Derby mår allt annat än bra just nu – fyra raka förluster är ett faktum för hemmalaget. 3-0-förlust mot Preston senast. X2 testas!

6. Nottingham – Stoke, 1 2

Två väldigt formsvaga lag är vad vi har framför oss här, dessutom är det två lag som inte har allt för mycket att spela för, man kommer både spela kvar i Championship nästa säsong och därför tycker vi gaffeln är intressant. Vidöppen tillställning!

7. Watford – Millwall, 1

Går Watford segrande ur lördagens möte mot Millwall är det hela säkrat, då lirar Ken Sema och hans Watford i Premier League nästa säsong och det är givetvis en ordentlig morot. Millwall däremot har ingenting att spela för längre, de infinner sig i ingenmansland och kan alltså inte nå en top 6-placering – det får oss att spika hemmalaget. Given etta!

8. Middlesbrough – Sheffield W, X2

Vi går emot favoriten och gör detta eftersom att Middlesbrough helt enkelt inte har något att spela för med tre omgångar kvar, Sheffield däremot har fortfarande en möjlighet att säkra ett nytt kontrakt i Championship, och de är alltså i stort behov av en trepoängare – måstematch för gästerna. X2!

9. Barnsley – Rotherham, 1

Barnsley har ännu inte säkrat en top 6-placering men det ser alltså väldigt ljust ut med tre omgångar kvar, tappar man däremot poäng här mot Rotherham så kan mycket väl en nervositet slå in, därför tror vi inte de lämnar något åt slumpen och ser till att besegra det här generösa motståndet – annorlunda kan man faktiskt inte kategorisera detta Rotherham. Spik!

10. Cardiff – Wycombe, X2

Wycombe har onekligen vaknat till liv under dem senaste veckorna men dessvärre är det nog redan för sent för deras del, de har sex pinnar upp till trygg mark med tre omgångar kvar och det ska därför mycket till ifall de ska infinna sig ovanför strecket efter 46 omgångar, men ännu finns chansen. Och så länge den finns så kommer man att göra allt i sina makt för att vinna – Cardiff har dessutom noterats för fem raka poängtapp! X2!

11. Queens PR – Norwich, 2

Norwich säkrade PL-kontraktet för ett par veckor sedan och det har synts i resultatraden här på slutet, två raka förluster är numer ett faktum, men på sin plats att lyfta är att Norwich ställts mot väldigt tufft motstånd, mot lag som jagar en bättre position inför playoffet. QPR däremot är ett annat motstånd, de har heller inget att spela för och därför testar vi att spika gästerna – Norwich har ännu inte säkrat förstaplatsen och lär tända till!

12. Charlton – Peterborough, 1X

Vi går på hemmaplansfördelen och desperationen att nå en playoff-plats till Championship, därför faller valet på Charlton. De har bara ett poäng ner till sjundeplatsen och behöver vinna på lördag, annars blir det högst troligt ingen uppflyttning den här säsongen. Peterborough däremot har råd att förlora, till och med två gånger eftersom att man har hela sju poäng ner till tredjeplatsen. Tydlig skillnad. 1X!

13. Lincoln – Hull, 1

En liten chansning givetvis, Hull agerar trots allt tabelletta i League One och kan mycket väl spänna musklerna och vinna, men; de är i praktiken redan klara för spel i Championship nästa säsong. Lincoln däremot är ute efter att stärka sina chanser inför ett playoff, och står på exakt lika många poäng som tabelltrean Sunderland. Addera därtill att Lincoln vunnit tre raka matcher och samtidigt hållit nollan intakt i samtliga tre matcher. Vi testar den lite galna spiken!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se