Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 21/4


Spela!
Datum: Onsdag 2021-04-21 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 16. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match.


Europatipset tips vecka 16, med fotboll från Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1 och Championship! Alltså en full omgång i Europa, mitt i veckan och det tackar vi givetvis aldrig nej till – vi närmar oss slutet på säsongen 20/21 och en sak är säker; det kommer att bli oerhört spännande det här! Med det sagt så sparkar vi igång analysen och presenterar här nedanför vårt spelförslag, samt även analys och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Aston Villa – Manchester City, X2

Chelsea ställde ner foten och slog ut Manchester City ur FA Cupen i lördags och drömmen om att vinna ALLT är därför sprucken för Peps lagbygge, som nu istället får ställa in siktet på PL, CL och EFL Cup. Och där är trots allt möjligheten fortfarande stor, City har dock ännu inte säkrat PL-titeln och vid förlust mot Aston Villa blir det onödigt spännande inför dem avslutande omgångarna. Därför räknar vi med att man tar sig i kragen och plockar poäng på onsdag. X2!

2. Tottenham – Southampton, 1

Kryss mot Newcastle, förlust mot Manchester United och kryss mot Everton, det är Tottenhams tre senaste resultat i Premier League, vilket bara betyder en sak; måstematch på onsdag. Southampton ska besegras till varje pris, annars riskerar Tottenham att missa en top 6 placering i PL den här säsongen, och det vore ett katastrofal utfall. Vi väljer därför att lita på Tottenham. Spik!

3. Bologna – Torino, 1X

Bologna stod för en fin insats i helgen när Spezia besegrades med tre bollar, och detta mycket tack vare Svanberg som hängde dit två kassar. En väldigt positiv insats som lär ge dem styrka inför onsdagens möte mot Torino, och det lär behövas eftersom att det är ett formstarkt Torino som tittar förbi (två raka segrar), men i slutändan tror vi hemmaplansfördelen resulterar i poäng för Bologna – de har bara förlorat fem matcher här under säsongen 20/21.

4. Juventus – Parma, 1

Juventus är onekligen illa ute efter förlusten mot Atalanta och infinner sig numer först på en fjärdeplats i tabellen, med Napoli två poäng bakom. Addera därtill att Lazio lurar fyra poäng efter, med matchen mindre spelad. Situationen är minst sagt allvarlig för Pirlo, och därför är det bara tre pinnar som gäller här på onsdag när Parma tittar förbi. Måstematch. Spik!

5. Alaves – Villarreal, X2

Villarreal har växlat upp ordentligt under 2021 och har numer en femteplats i tabellen intakt, för första gången under 20/21. De har alltså passerat både Real Betis och Real Sociedad och det är minst sagt imponerande, i och med hur långt efter man faktiskt låg under hösten. Därför utgår vi även från tvåan, men plockar med krysset eftersom att Alaves noterades för sin första seger på väldigt lång tid i helgen – kan ge dem lite extra styrka här.

6. Levante – Sevilla, 1 2

Vi testar en liten fräckis här i och med att Sevilla, som alltid när de verkligen har Barcelona, Real Madrid och Atletico inom räckhåll, tenderar att bjuda på en riktig botteninsats. Den tror vi de mycket väl kan ha i sig på onsdag, därför tycker vi gaffeln är intressant. Levante är dessutom luriga här på hemmaplan. Heja Levante!

7. Real Betis – Athletic Bilbao, 1X

Real Betis entrar onsdagens möte med tre raka kryss på kontot vilket faktiskt får oss att utgå från krysset i match nummer 7, Bilbao är som bekant ett lag som ofta bjuder på täta tillställningar och därför vore det inte alls överraskande ifall det blev delad pott här i Sevilla. Ettan måste dock med, Real Betis är det bättre laget och jagar Europa-plats.

8. Elche – Valladolid, X2

Två väldigt formsvaga lag som båda dessutom infinner sig under nedflyttningsstrecket, och just hemmaplansfördelen tror vi ironiskt nog kan ställa till det för Elche, en måstematch de ändå är förväntade att vinna. Det favoritskapet tror vi inte Elche kan hantera. X2!

9. Cadiz – Real Madrid, 2

Real Madrids poängtapp mot Getafe i söndags betyder egentligen bara en sak; man behöver besegra Cadiz till varje pris på onsdag. Och den trean tror vi Real har i sig, det gäller att växla upp och gå för ett tidigt ledningsmål så att man undviker samma typ av utveckling som i matchen mot Getafe. Vi tror på kvalitén och spikar gästerna.

10. Dortmund – Union Berlin, 1X2

Nu vann förvisso Dortmund stort senast och detta dessutom efter två mål av Håland, som alltså äntligen hittade nätmaskorna igen, men! Vi höjer ett varningens finger för gästerna här, Dortmund har som bekant varit väldigt mycket och upp och ner och är absolut allt annat än pålitliga just nu. Därav helgarderingen, och så håller vi en extra tumme för Union Berlin.

11. Hoffenheim – M’gladbach, X2

Gladbach ser äntligen ut att ha hittat rätt igen efter att faktiskt ha varit en enorm besvikelse under säsongen 20/21. Men nu är man alltså på rätt spår och det är ännu inte för sent att plocka den där top 6 placeringen. Gladbach har fyra pinnar upp till Leverkusen med fem omgångar kvar, möjligheten finns alltså och därför väljer vi också deras sida. X2 bör räcka.

12. Lyon – Monaco, X2

Ligue 1 är hetare än på mycket länge och detta tack vare dessa två lag, samt Lille. Det skiljer inte alls många poäng lagen åt i toppen och det kommer att bli en rysare, enda in i kaklet. Trots hemmaplansfördelen väljer vi faktiskt Monaco här, de har imponerat mer på oss under dem senaste veckorna – de spelar med en otrolig attityd och självförtroende. X2!

13. Huddersfield – Barnsley, 2

Som alltid en liten chansning att spika det gästande laget i Championship, men här väljer vi att tro på det bättre laget, som trots allt fortfarande har en top 6 placering att försvara. Huddersfield är ganska så säkra nere i botten och kommer högst troligt att lira kvar i Championship även nästa säsong. Spik!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se