Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 10/4


Spela!
Datum: Lördag 2021-04-10 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 14. Stor analys där vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag. JACKPOT!

Stryktipset tips vecka 14 – med en jackpot på ca 18 miljoner kronor! En otroligt fin summa och dessutom Allsvensk premiär, kan det bli bättre än så här? Knappt! Med det sagt så sparkar vi direkt igång analysen och presenterar, i vanlig ordning ett systemförslag – ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Stort lycka till!

1. Liverpool – Aston Villa, 1

Inget snack om saken här på Anfield, Liverpool föll förvisso mot Real Madrid senast men det är som bekant motstånd av en annan kaliber, dessutom på bortaplan. Här kommer det att se annorlunda, Liverpool vinner relativt tryggt – plockar sin tredje raka seger i Premier League!

2. Crystal Palace – Chelsea, X2

Chelsea plockade en övertygande seger i veckan när de besegrade Porto i Champions League, 2-0 blev det till slut och dessutom på bortaplan, vilket får oss att tro starkt på Chelsea även här i sydöstra London. X2 räcker gott! Palace räcker inte till.

3. Barnsley – Middlesbrough, 1X

Barnsley har absolut inte varit 100-procentiga här på slutet men formen är okej, med tre segrar på dem fem senaste omgångarna, och tabellpositionen är god. Vi finner Barnsley på en kvalplats till Premier League just nu och därför tror vi även det blir poäng på lördag, Middlesbrough är sämre och agerar bortalag. 1X!

4. Birmingham – Stoke, X2

Birmingham och Stoke har båda noterats för sju poäng på dem fem senaste omgångarna i Championship, men Stoke har 55 poäng på kontot och det sticker ut, Birmingham finner vi först på en 21:a plats i tabellen, 13 poäng efter Stoke. Dessutom, Stoke har plockat poäng i 14 av 20 bortamatcher den här säsongen – det får oss att klicka in X2!

5. Bristol C – Nottingham, 1 2

Vidöppen tillställning! Bristol har noterats för tre raka förluster inför lördagens möte, och även i år kommer klubben alltså att missa en top 6 placering. Ett misslyckande, eftersom att det varit ett uttalat mål under dem senaste åren, och man trots detta aldrig nått positionen. Nottingham däremot har vunnit två raka segrar och är på uppgång, men har överlag inte imponerat i år – bara ett poäng skiljer lagen åt i tabellen efter 40 spelade omgångar. Vi testar gaffeln!

6. Cardiff – Blackburn, 1X

Svag form i båda läger men här bör väl ändå Cardiff ha en god chans att studsa tillbaka? De placerar sig trots allt på en åttondeplats i tabellen och har fortfarande en top 6 placering inom räckhåll, även fastän det kommer att bli svårt att nå den – åtta pinnar upp inför omgång 41. 1X känns bra!

7. Preston – Brentford, 2

Spiken är en liten chansning i och med att Brentford spelat oavgjort i fyra raka omgångar inför lördagens möte mot Preston, men det här är onekligen en match av kategorin, just en måstematch, för Brentford som numer har nio pinnar upp till andraplatsen, med matchen mindre spelad. Så chansen finns alltså fortfarande där och därför måste de gå för samtliga tre pinnar på lördag. Vi testar!

8. Huddersfield – Rotherham, 1X

Trepoängaren är Huddersfields mest vanliga utfall här på hemmaplan, och det är dessutom bara 11 lag i Championship som har en bättre hemmastatistik, och då infinner sig Huddersfield först på en 19:e plats i tabellen. Det säger något, man trivs här hemma och ställs mot ett av seriens svagaste lag i Rotherham – bör resultera i en trepoängare!

9. Derby – Norwich, 2

Norwich infinner sig åtta poäng före närmsta motstånd i den här serien och det avståndet tycker vi talar sitt tydliga språk, Norwich är steget större och kommer att spela Premier League-fotboll nästa säsong, det är mer än vad som kan sägas om detta Derby, som gått uruselt säsongen 20/21. Vi testar spiken!

10. Bournemouth – Coventry, 1

Bournemouth har, tack vare sina två raka segrar bara ett poäng upp till en sjätteplats, med matchen mindre spelad dessutom, det tycker vi säger allt om deras chanser framöver. Därför räknar vi med att Bournemouth fortsätter att gå stark, målsättningen är trots allt tydlig och det är playoff – inget annat! Bör därför kunna besegra bottenlaget Coventry här hemma!

11. QPR – Sheffield W, 1X

Sheffield Wednesday är ett av seriens allra svagaste lag just nu och högst troligt kommer det också att bli spel i League One nästa säsong, då man just nu har åtta poäng upp till säker mark – och dessutom kliver in i lördagens möte med två raka förluster. För QPR ser läget annorlunda ut, det är betydligt positivare med två raka trepoängare – vi klickar därför in 1X!

12. Wycombe – Luton, 1X

Wycombe agerar fortfarande tabelljumbo i Championship men de har minskat avståndet upp till närmsta motstånd, och det ordentligt. Det kommer fortsatt att bli spel i League One nästa säsong, men vi är samtidigt övertygade om att de fortsätter att gå starkt, jagar sin tredje raka seger i Championship på lördag. Luton? Infinner sig i ingenmansland. 1X testas!

13. Örebro – IFK Göteborg, 1X2

Premiär i Allsvenskan och som vi har längtat! Ett superintressant IFK Göteborg gästar Örebro, och här anser vi ändå helgarderingen vara den bästa lösningen, oklart var dessa lagen står i dagsläget – och därför tar vi inga risker! 1X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se