Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 28/3


Spela!
Datum: Söndag 2021-03-28 18:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 12. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match.


Europatipset tips vecka 12 och givetvis fortsatt fokus på VM-kvalet som rullar! Även här på Europatipset, precis som på Stryktipset får Kosovo – Sverige plats, och agerar match nummer 1 på kupongen! Vilken rivstart! Utöver VM-kvalet får U21 EM plats samt även fotboll från Spaniens- samt Nederländernas andraliga! Nu kör vi!

1. Kosovo – Sverige, X2

Sverige är storfavorit inför den här matchen och lär även göra jobbet mot detta Kosovo, trots spel på bortaplan, men! Kosovo har trots allt ett par fina spelare och har, trots att man är ett väldigt ungt landslag, fått en del pusselbitar på plats. Man är ett lag helt enkelt och ett lag som vunnit en del matcher. Vi väljer därför att plocka med krysset här. Härlig kupongrensare vid oavgjort!

2. Albanien – England, 2

Vi räknar med att England växlar upp här i Albanien och besegrar sitt motstånd relativt tryggt, Albanien och England har ställts mot varandra vid fyra olika tillfällen tidigare, och England har vunnit samtliga matcher – alla med fler än ett mål. Sedan dess har England egentligen bara blivit bättre, spik!

3. Bulgarien – Italien, 2

Bulgarien är inte alls samma landslag som tidigare utan tillhör numer kategorin ett av dem svagare landslagen i Europa, att de slutade hela fem poäng efter Kosovo i EM-kvalet säger väl allt, 1 seger blev det totalt på 10 matcher och då ska man helt enkelt inte räcka till mot Italien, trots spel på hemmaplan. Vi spikar gästerna!

4. Georgien – Spanien, 2

Klasskillnad på samtliga plan när Georgien och Spanien ställs mot varandra, vi har därför väldigt svårt att se att annat utfall, än en bortaseger. Finns ingen anledning till att slösa på några tecken här, spik!

5. Rumänien – Tyskland, X2

Även här klasskillnad på samtliga plan, speciellt eftersom att Rumänien inte direkt haft en bra period under dem senaste åren, Tyskland är som bekant inte samma självklara bygge som tidigare men det skiljer fortfarande ett par nivåer här. Dock gäller det att få med en liten skräll och Tyskland är i skrivande stund streckade till 81% – det utnyttjar vi!

6. Israel – Skottland, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld och därför tar vi heller inga som helst risker, vi litar varken på Israel eller Skottland här utan väljer att klicka in helgarderingen – och slipper därmed huvudvärken! 1X2!

7. Ukraina – Finland, 1

Finland fick med sig en pinne från hemmamötet mot Bosnien här om dagen men nu så höjs svårighetsgraden ett par snäpp när man, först och främst agerar bortalag, men även ställs mot detta superintressanta ukrainska landslaget. För det är onekligen på sin plats att hylla dem en aning, de besegrade bland annat Spanien här hemma i Nations League men slutade även före Portugal och Serbien i EM-kvalet. Addera därtill att de plockade en poäng mot Frankrike på bortaplan i onsdags. Tydlig skillnad här. Spik!

8. Armenien – Island, X2

Island har haft det allt annat än lätt under dem senaste månaderna och har alltså mer exakt noterats för sju raka förluster inför söndagens möte mot Armenien. Urtåg ur playoffet till EM, samt sex raka förluster i Nations League, efter at ha ställts mot England, Belgien och Danmark. Det ser mörkt ut, men vi kommer inte ifrån att svårighetsgraden sänks på söndag, krysset ska dock med – Armenien är ingen blåbärsnation!

9. Kroatien U21 – Schweiz U21, 1X

Som alltid lite småklurigt när U21-fotbollen entrar kupongen, speciellt när neutral mark gäller här i EM. Vi kommer dock att välja Kroatiens sida, med hjälp av krysset och gör detta eftersom att de gått riktigt bra under dem senaste månaderna. Sex raka matcher utan en förlust är alltså facit inför det här mötet. 1X!

10. Ryssland U21 – Frankrike U21, X2

Frankrike U21 är ett av världens bästa landslag och därför vore allt annat än att utgå från tvåan tjänstefel, vi tycker dock ryssarna har steppat upp på slutet, de är ett kraftfullt lag och kan alltid orsaka problem för dem olika landslagen. Vi plockar därför med krysset och håller en extra tumme för att Ryssland får med sig en pinne!

11. Portugal U21 – England U21, 1X

Vidöppen tillställning här, annorlunda går det inte att se på det hela. Portugal och England är i vår värld i princip jämnbra, möjligtvis sticker England ut lite men vi kommer trots detta att välja Portugal. Portugiserna har något riktigt bra på gång och 1X känns därför bra här.

12. Tenerife – Las Palmas, 1X

Det är sällan lagen här i Segunda Division vinner på bortaplan, och så enkelt är det faktiskt. Annars så är det så här på förhand en jämn fight, i och med att det bara skiljer ett poäng Tenerife och Las Palmas åt i tabellen, men det faktum att Las Palmas bara lyckats vinna blott två matcher på bortaplan den här säsongen säger allt, och det får oss även att klicka in 1X här.

13. NAC Breda – De Graafschap, X2

Toppmöte här i Nederländernas andraliga där vi alltså väljer gästernas sida. De placerar sig trots allt fem poäng före NAC Breda i tabellen och trivs dessutom alldeles utmärkt på bortaplan. De Graafschap har vunnit 10 av 14 bortamatcher den här säsongen och målsättningen är tydlig, man ska lira i högstaligan nästa år! X2 testas!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se