Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 27/3


Spela!
Datum: Lördag 2021-03-27 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 12! Stor analys där vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 12. VM-kvalet fortsätter att rulla där bland annat Kosovo – Sverige letar sig in på kupongen! Men vi bjuds även på ett flertal matcher från U21 EM, mer exakt fyra matcher därifrån, och med det sagt så är det väl bara att sparka igång den här analysen!

1. Norge – Turkiet, 1 2

Det är svårt att dra allt för stora slutsatser från Norges premiärseger över Gibraltar med 3-0 givetvis men Norge är att räkna med i vår värld, med en Håland och Ödegaard ska de kunna utmana ett Turkiet i grupp G, och uppenbarligen även Nederländerna som föll mot just Turkiet i premiären (4-2). Vidöppen match är vad detta är, vilket gäng har den bättre matchen i sig? Gaffel!

2. Serbien – Portugal, X2

Portugal övertygade inte mot Azerbajdzjan direkt utan gjorde jobbet och nöjde sig där, den gången, men här borta i Serbien så kommer det att krävas lite mer från Ronaldo & Co, och vi alla är väl medvetna om att Portugal har det i sig. De har ett minst sagt fantastiskt lag och har under dem senaste åren även bevisat att de tillhör kategorin ett av världens bästa landslag. X2 klickas in, bör räcka gott!

3. Tjeckien – Belgien, 2

Tjeckien städade undan Estland med hela 6-2 i premiären men här på lördag så blir givetvis uppgiften större, Belgien är inget landslag att leka med utan är världsetta av en anledning och de tenderar dessutom alltid att vinna i princip alla sina kvalmatcher. 20 av deras 21 senaste matcher har resulterat i en vinst, dessutom är de obesegrade under aktuella perioden. Spik!

4. Irland – Luxemburg, 1

Irland inledde sitt VM-kval genom att förlora mot Serbien med 3-2 på bortaplan, och det är inte alls ett fy skam resultat utan snarare var det ett väntat utfall i och med att Serbien som bekant är ett väldigt skickligt landslag, med massvis av fina fotbollsspelare. Därför sänks också svårighetsgraden ett par snäpp här när Luxemburg nu tittar förbi, markant skillnad trots allt. Irland är det bättre landslaget, och därför tycker vi även spiken räcker gott.

5. Tyskland U21 – Nederländerna U21, 1X

Tyskland gjorde precis som väntat historien kort med Ungern i premiären (U21 EM) och vann med trygga 3-0, Nederländerna hade å andra sidan problem mot Rumänien och fick bara med sig en pinne från den matchen. Och just en bra start är viktig att få i dessa sammanhang, den underskattar vi aldrig och tror direkt den kommer att bädda för en ny tysk seger här på lördag. Vi väljer dock att ta med krysset, Nederländerna är inte usla på något sätt. 1X!

6. Spanien U21 – Italien U21, 1X

Lite samma argument som i match nummer 5 egentligen, Spanien växlade upp direkt i premiären och besegrade Slovenien med trygga 3-0, samtidigt som Italien bara fick med sig ett kryss mot Tjeckien – exakt samma utfall som för Tyskland och Nederländerna. En bra start bäddar för en ny spansk seger, de är dessutom det bättre laget i vår bok (favoriter tillsammans med Tyskland) – minst kryss! 1X.

7. Slovenien U21 – Tjeckien U21, X2

Slovenien föll som sagt klart mot Spanien med 3-0 och är även ett av dem svagaste landslagen i årets upplaga av U21 EM, enligt spelbolagen är det bara Israel och Island som har en mindre chans att vinna hela turneringen och därför väljer vi helt enkelt Tjeckiens sida på lördag. De är bättre och fick dessutom en fin start, 1-1 mot Italien är ett fint resultat. X2 bör räcka gott!

8. Ungern U21 – Rumänien U21, 2

Vi väljer att spika Rumänien i match nummer 8 och gör detta eftersom att de numer är ett erkänt skickligt U21-landslag, det är absolut inte Ungern, som i vår bok – men även spelbolagens – är det svagaste landslaget i detta EM. De förlorade som väntat premiären klart mot Tyskland med 3-0, samtidigt som Rumänien fick med sig en pinne mot Nederländerna (1-1). Rumänien vinner!

9. Kosovo – Sverige, X2

Sverige är storfavorit inför den här matchen och lär även göra jobbet mot detta Kosovo, trots spel på bortaplan, men! Kosovo har trots allt ett par fina spelare och har, trots att man är ett väldigt ungt landslag, fått en del pusselbitar på plats. Man är ett lag helt enkelt och ett lag som vunnit en del matcher. Vi väljer därför att plocka med krysset här. Härlig kupongrensare vid oavgjort!

10. Bulgarien – Italien, 2

Bulgarien är inte alls samma landslag som tidigare utan tillhör numer kategorin ett av dem svagare landslagen i Europa, att de slutade hela fem poäng efter Kosovo i EM-kvalet säger väl allt, 1 seger blev det totalt på 10 matcher och då ska man helt enkelt inte räcka till mot Italien, trots spel på hemmaplan. Vi spikar gästerna!

11. Ukraina – Finland, 1X

Ukraina spelade oavgjort borta mot Frankrike i premiären av detta VM-kval och det säger allt om deras kvalité, de slutade som bekant före Portugal och Serbien i EM-kvalet och besegrade även Spanien i sin senaste tävlingsmatch här på hemmaplan (Nations League). Ett klasslandslag helt enkelt och därför kommer Ukraina också att besegra Finland här hemma. Vi tar dock med krysset i och med värdet – gäller att titta utanför boxen!

12. Israel – Skottland, 1X2

Vidöppen tillställning i vår värld och därför tar vi heller inga som helst risker, vi litar varken på Israel eller Skottland här utan väljer att klicka in helgarderingen – och slipper därmed huvudvärken! 1X2!

13. Albanien – England, X2

Vi har väldigt svårt att se att England ska förlora den här matchen men krysset ska med eftersom att Albanien absolut inte ska underskattas. Vi alla är väl medvetna om att de har ett flertal bra fotbollsspelare, i bra klubbar ute i Europa och visst ska de kunna störa ett England om de har en bra dag på jobbet. X2 räcker dock väl.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se