Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Ungern - Polen


Spela!
Datum: Torsdag 2021-03-25 20:45
Land: Ungern
Liga: VM - Kval
Spel: 2
Odds: 2.15
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Dags för grupp I att kliva in i handlingarna i detta VM-kvalet, en grupp som består av landslag som England, just Polen och Ungern, men även Albanien och Andorra, och visst är England störst favoriter till att säkra förstaplatsen men vi höjer, som alltid i dessa kval, ett varningens finger för detta polska landslag.

Och det har alltså inget att göra med att jag har ett polskt efternamn, utan Polen har ett gediget facit från dem olika kvalspelen under dem senaste åren och har i princip alltid stuckit iväg tidigt. Med det menar vi att de i princip varit överlägsna. Det räcker bara att titta på det senaste EM- och VM-kvalet för att få en bra överblick över deras fina siffror.

Nu har dock inget motstånd av Englands kaliber varit med i dem tidigare kvalen, och vi har även fått bekräftat att Polen allt som oftast stöter på problem när svårighetsgraden höjs. UEFA Nations League är en bekräftelse på detta, där Polen inte alls haft mycket att säga till om mot landslag som Portugal, Nederländerna och Italien – man har åtminstone inte räckt till för att utmana dem landslagen hela vägen in.

Men mot dessa mindre landslag så gör det polska landslaget som sagt allt som oftast jobbet, det måste trots allt konstateras, och därför har vi även en känsla av att man rivstartar här i premiären. Detta trots att man faktiskt har en ny tränare, Paulo Sousa vid rodret.

Det ungerska landslaget är allt annat än ett uselt, eller svagt landslag, det räcker att titta närmre på deras facit från Nations League i november månad för att bilda sig en uppfattning kring var de faktiskt står. Ungern slutade etta i sin grupp före länder som Ryssland, Serbien och Turkiet och även fastän just dem tabellplaceringarna möjligtvis inte ger en helt rättvis bild av hur bra dessa fyra länderna faktiskt är, så är det trots allt en indikation på att det ungerska landslaget mår bra just nu.

Det är även på sin plats att lyfta Ungerns resultat från EM-kvalet, de visade styrka och mod när de säkrade en plats i EM efter att ha slagit ut Bulgarien och Island i playoffet, men! Det är även relevant att lyfta det faktum att de först slutade på en fjärdeplats i det kvalet, Kroatien, Wales och Slovakien slutade samtliga före och det måste vi ta hänsyn till när Polen tittar förbi på torsdagskvällen.

Och det är just dessa resultat från kvalspelen som får det hela att väga över till Polens fördel i vår värld, Polen har i princip varit en garanti här, även på bortaplan och därför förväntar vi oss också att Robert Lewandowski leder sitt landslag till en trepoängare här i premiären. Vi ska trots allt inte glömma att att Robert är världens just nu bästa anfallare och även det är en detalj som givetvis talar för Polen.

Vi väljer därför att klicka in den raka tvåan här och gör detta till finfina 2.15 gånger degen hos spelbolaget Bethard! 1-2?

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se