Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 24/3


Spela!
Datum: Onsdag 2021-03-24 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 12. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match. JACKPOT!

Europatipset tips vecka 12, med en JACKPOT på ca 4,5 miljoner kronor! VM-kval under onsdagen och torsdagen men även en match från U21 EM, där Rumänien U21 och Nederländerna U21 får plats. Sverige vs Georgien dessutom, på torsdag och det är alltså ett Sverige med Zlatan tillbaka i truppen. Underbart! Med det sagt så sparkar vi igång analysen – spelförslag samt tips till alla 13 matcher. Lycka till!

1. Belgien – Wales, 1

2016, kvartsfinal i EM, det var senast Belgien och Wales ställdes mot varandra. Och de flesta minns säkerligen att Wales överraskande nog tog sig vidare till en semifinal då. Idag, fem år senare är det VM-kval som gäller, och Belgien har bara blivit bättre samt samlat på sig massvis med erfarenhet under dem senaste åren. Wales utveckling har samtidigt avstannat sedan dess, eller snarare gått åt andra hållet. Därför vinner Belgien på onsdag. Spik!

2. Cypern – Slovakien, X2

Slovakien är som bekant klara för spel i EM och det är ett kvitto på att det slovakiska landslaget håller en god kvalité, Cypern är inte alls där, de föll mot Montenegro med 4-0 i Nations League i november månad och han dessutom med att förlora mot ett landslag som Luxemburg. Det tycker vi säger allt om skillnaden. X2 räcker gott.

3. Finland – Bosnien Hercegovina, 1X

Alla som följt landslagsfotbollen under dem senaste åren känner till status på det bosniska landslaget, de har lidit ofantligt mycket och inte alls fått med sig några resultat. I EM-kvalet 2019 slutade man fyra i gruppen, bakom just Finland men även Grekland, och det bekräftar deras svårigheter. Annorlunda ser det ut hos Finland, de är klara för EM i sommar och besegrade bland annat Frankrike under den senaste landslagssamlingen i november. 1X.

4. Frankrike – Ukraina, 1

Ukraina tenderar att kunna bjuda upp till bra motstånd men det är främst i Ukraina som man gör detta, annorlunda ser det ut när man agerar bortalag. Därför tror vi även Frankrike inleder VM-kvalet med att säkra en trygg trea här på Stade de France, de är flera nivåer bättre, trots allt. Spik!

5. Lettland – Montenegro, 1 2

Montenegro är eventuellt snäppet vassare än Lettland men är samtidigt långt ifrån en garanti mot dessa sämre landslag, de har inte alls övertygat under dem senaste åren, snarare tvärtom så har detta landslaget varit en stor besvikelse. Deras EM-kval var direkt uselt, då de inte lyckades vinna en enda match i en grupp med Kosovo och Bulgarien. Fem förluster och tre kryss blev facit. Vi kan därför inte räkna bort Lettland, utan testar gaffeln och håller en extra tumme för hemmalaget.

6. Serbien – Irland, 1X

Tät tillställning så här på förhand mellan två, i vår värld jämnbra landslag. Serbien övertygar inte sett till det imponerande spelarmaterialet men har höjden, och därför väljer vi att tro på dem här på hemmaplan. Ett kryss bör man åtminstone kunna lösa tycker vi, speciellt eftersom att Irland även de haft stora svårigheter. 1X ska därför räcka.

7. Slovenien – Kroatien, 2

En liten chansning i och med att Kroatien varit allt annat än en garanti sedan VM i Ryssland. De har fortfarande ett otroligt lag men har som bekant haft problem mot svagare landslag, speciellt på bortaplan. Vi tror dock de har en bra start i sig, VM-kvalet är viktigt för landslaget och de förstår vikten av en trea i öppningsmatchen. Slovenien har heller inte övertygat, utan hamnade bland annat bakom Nordmakedonien i EM-kvalet.

8. Rumänien U21 – Nederländerna U21, 1 2

Som alltid är det svårt med U21-landslagen och speciellt eftersom att Rumänien faktiskt haft ett par fina år med det här gänget, Nederländerna är dock i grund och botten bättre och har givetvis en konkurrenskraftigare trupp, därför går det inte riktigt att räkna bort gästerna. Gaffeln blir därför vårt val här, en premiär båda lagen mycket väl kan vinna. Det är känslan så här inför det här mästerskapet.

9. Sverige – Georgien, 1

Sverige kliver in i VM-kvalet med bland annat Zlatan, Isak, Forsberg och Kulusevski, och visst ska det resultera i en trepoängare här i premiären när Georgien tittar förbi. Vi kan inte se ett annorlunda utfall här, Georgien vann bara en match i Nations League (med landslag som Estland, Nordmakedonien och Armenien i gruppen), och därför spikar vi också det svenska landslaget – de vinner tryggt!

10. Israel – Danmark, 1X2

De flesta är som väntat inne på en bortaseger i match nummer 10 och det tänker vi utnyttja, Israel kan vara ett knepigt motstånd i dessa sammanhang och speciellt här hemma. De har dessutom en okej trupp med bra offensiva lirare som kan göra mål, vi väljer därför att helgardera matchen – heja Israel!

11. Skottland – Österrike, X2

Österrike har haft ett par tunga år här på slutet men vi fick äntligen se tendenser i både kvalet till EM och Nations League som talar för att Österrike är på väg tillbaka. De har helt enkelt börjat vinna matcher och spelar dessutom en fin fotboll, därför räknar vi med dem i det här VM-kvalet – vidöppen mellan dem och Danmark. X2 ska räcka gott mot ett formsvagt Skottland.

12. Ungern – Polen, X2

Polen räckte inte alls till i Nations League där man ställdes mot landslag som Nederländerna och Italien, men dem mindre och sämre landslagen har Polen i princip varit en garanti under dem senaste åren. Vi har fått se dem städa undan motstånd här relativt tryggt och vi fortsätter att tro på Polen med en stekhet Lewandowski längst upp i banan. X2 ska räcka gott mot Ungern.

13. Moldavien – Färöarna, 1X

Moldavien och Färöarna kommer att sluta sist och näst sist i det här VM-kvalet och lär väl dessutom enbart plocka poäng mot varandra. Det betyder att den här matchen är Moldaviens största chans till en trepoängare i kvalet, vi förväntar oss därför att de går all in för det här på hemmaplan. 1X testas.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se