Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 20/3


Spela!
Datum: Lördag 2021-03-20 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 11. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 11 med 2 matcher från Premier League, 10 matcher från Championship och 1 fight från League One! Med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder som alltid på ett spelförslag och tips till alla 13 matcher. Lycka till!

1. Everton – Manchester City, X2

Manchester City fortsätter att vinna matcher och besegrade här närmst Borussia M’gladbach komfortabelt i Champions League. Vi alla känner till deras siffror vid det här laget och vi kan alltså inte se att segertåget ska stanna. Visst är det här en tuff bortamatch, men allt annat än att placera ut tvåan först vore tjänstefel. 2 och X!

2. Brighton – Newcastle, 1X

Newcastle är odiskutabelt ett av Premier Leagues svagaste lag just nu samtidigt som Brighton äntligen studsade tillbaka senast då de besegrade Southampton med 2-1 på bortaplan. Det får oss att ta beslutet om en 1X-lösning i match nummer 2, Brighton spelar bättre fotboll och agerar hemmalag. Bör räcka.

3. Millwall – Middlesbrough, X2

Middlesbrough har vunnit tre av sina fyra senaste matcher och bara tappat poäng mot Swansea på bortaplan (efter ett sent avgörande, först i den 97:e matchminuten), en bra resultatrad och därför entrar de även lördagens möte med ett stort självförtroende och med siktet inställt på en ny trea. De är dessutom just två segrar från en kvalplats till Premier League och trots ett tufft motstånd på lördag, så räknar vi med att de plockar nya poäng. X2!

4. Swansea – Cardiff, 1

Swansea har bara tre poäng upp till en direktplats till Premier League och har samtidigt spelat matchen mindre än tabelltvåan Watford. Det öppnar upp för Swansea och vi har därför väldigt svårt att se att de ska tappa poäng här på hemmaplan. Cardiff är bra, men har fortsatt 14 poäng färre än Swansea, och det avståndet bekräftar även skillnaden. Spik!

5. Preston – Luton, X2

Preston har inte gjort någon glad under dem senaste veckorna och fortsätter alltså att gå väldigt svagt, blott ett poäng har man lyckats skrapa ihop på dem fyra senaste omgångarna och därför väljer vi helt enkelt Luton. X2 testas här.

6. Reading – QPR, 1 2

Vidöppen match så här på förhand, som det i princip alltid är när QPR entrar en fotbollsplan. De vann senast, förlorade i omgången innan och vann innan dess, upp och ner, och så har det i princip varit under hela säsongen 20/21. Gaffeln testas!

7. Stoke – Derby, 1X

Derby har tappat poäng i sex raka omgångar här i Championship, man har förlorat tre av dessa matcher samtidigt som man blivit nollade i fyra av dem. De siffrorna talar sitt tydliga språk och därför väljer vi också Stokes sida i match nummer 7. Krysset ska dock med, Stoke är inte heller någon garanti utan kämpar på och får alltså inte riktigt till det. Men det räcker till poäng här.

8. Bristol C – Rotherham, 1

Rotherham har förlorat sex av sina sju senaste matcher och har numer sju poäng upp till säker mark i tabellen. Det är dock en position man har i sina egna händer eftersom att man spelat fyra matcher färre än Birmingham, som ligger precis ovanför strecket. Dock fortsätter förlusterna att inkasseras, därför bör Bristol C ha en god chans att vinna på lördag, speciellt här på hemmaplan – Rotherham har förlorat 9 av 16 matcher på resande fot. Spik!

9. Coventry – Wycombe, 1

Vi ser dessvärre inte Wycombe fixa ett nytt kontrakt i Championship till nästa säsong, förvisso ett dödsryck och seger för en vecka sedan men de föll snabbt tillbaka till förlustspåret igen och har nu noterats för fem förluster på dem sex senaste omgångarna. Wycombe agerar alltså tabelljumbo och har numer 13 poäng upp till trygg mark. Coventry vinner.

10. Norwich – Blackburn, 1

Norwich stormar mot spel i Premier League och är rent ut sagt outstanding i den här serien just nu, det är sällan vi får bevittna ett lag i Championship som är så pass överlägset som Norwich faktiskt är. 9(!) raka segrar är ett faktum inför lördagens möte mot Blackburn och det betyder även att de numer har 10 poäng ner till närmsta motstånd. Vinner igen? Spik!

11. Barnsley – Sheffield W, 1X

Det är en otrolig fart på detta Barnsley just nu och de är, just tillsammans med Norwich det formstarkaste laget i Championship just nu. Barnsley har vunnit 9 av sina 10 senaste matcher och är obesegrade under den aktuella perioden, det är en grymt imponerande resultatrad sett till dem 10 senaste och därför utgår vi även ifrån ettan i match nummer 11. Tre raka ettor oroar dock en aning, vi slänger därför med krysset och hoppas på poängtapp för värden! Allt är möjligt i Championship.

12. Watford – Birmingham, 1X

Fyra raka segrar är ett faktum för Watfords del som även huserar på Premier League-mark här i Championship-tabellen. Andraplatsen är intakt och då tillhör man dessutom kategorin, det starkaste laget på hemmaplan. Watford har vunnit 14 av 18 matcher på Vicarage Road och bör därför också ha en god chans att besegra Birmingham på lördag. 1X!

13. Sunderland – Lincoln, 1X2

Vi tar helt enkelt inga risker i League One och anledningen till detta är det faktum att bara två poäng skiljer Sunderland och Lincoln åt i tabellen, 34, 35 omgångar in i seriespelet. Toppmöte och en vidöppen fight så här på förhand, här ska alla tecken med helt enkelt. 1X2!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se