Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/3


Spela!
Datum: Onsdag 2021-03-17 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 11. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

Europatipset tips vecka 11, med fotbollsmatcher från Champions League, La Liga, Championship, League One och Europa League! Så med andra ord är det både onsdag och torsdag som gäller här och det tackar vi givetvis inte nej till, alltid trevligt! Med det sagt så sparkar vi igång analysen och presenterar, som alltid först ett spelförslag!


1. Bayern München – Lazio, 1

Klasskillnad så det skriker om det här på Allians Arena där vi alltså redan i det första mötet fick bekräftat att det skiljer minst två, tre nivåer mellan dessa två lag. Bayern vann matchen på Stadio Olimpico med 4-1 och ja, mirakel kan givetvis ske men allt talar för att Bayern vinner komfortabelt. Spik!

2. Chelsea – Atletico Madrid, X2

Atletico Madrid har betydligt mer i sig än insatsen på Wanda Metropolitano när de föll mot Chelsea med uddamålet. Approachen var direkt feg och nästintill pinsam, vilket vi tror Simeone kommer att justera inför onsdagens möte. Kryss bör därför Atletico kunna lösa här på Stamford Bridge. Vi testar X2!

3. Sevilla – Elche, 1

Elche besegrade Sevilla med 2-1 bara för en vecka sedan men den trean inkasserades alltså inte på Estadio Sanchez Pizjuan, utan på Estadio Martínez Valero. Stor skillnad, trots allt. Dessutom så besegrade Sevilla ett formstarkt Real Betis här senast, ett styrkebesked som betyder att man är på rätt spår igen. Spik!

4. Birmingham – Reading, X2

Reading har noterats för 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna i Championship och har tack vare dessa resultat även en femteplats i tabellen intakt inför omgång 37. Birmingham däremot finner vi först på en 21:a plats i tabellen, tre poäng ifrån fel sida av nedflyttningsstrecket, dessutom har de förlorat två raka matcher och blivit nollade i båda – Reading är betydligt bättre just nu. X2 räcker gott.

5. Blackburn – Bristol C, 1X

Det skiljer bara fyra poäng lagen åt i tabellen och därför är det också svårt att vara säker på vilket lag som faktiskt ligger närmst en seger så här på förhand. Dessutom är det två ojämna lag vi trots allt har framför oss, resultatraderna lyser olika färger och det är svårt att placera dem i dagsläget. Därför kommer vi helt enkelt att gå på hemmaplansfördelen i den här matchen. 1X känns okej så här på förhand.

6. Nottingham – Norwich, 2

Det är sällan vi får bevittna ett så pass överlägset gäng som Norwich i Championship, men det hela handlar väl egentligen bara om att man faktiskt är så här bra som tabellen påvisar. Åtta raka segrar är alltså ett faktum och man har 10 poäng ner till närmsta motstånd. Nottingham har samtidigt tappat poäng i fyra raka omgångar och har 38 poäng färre än Norwich i tabellen. Inget snack om saken. Spik!

7. QPR – Millwall, 1 2

Vidöppen fight så här på förhand, QPR vinner och förlorar, och exakt samma sak gör Millwall som tappat poäng i varannan match här på slutet. Ovisst, och därför testar vi gaffeln och håller en extra tumme för gästerna!

8. Sheffield W – Huddersfield, X2

Sheffield Wednesday har förlorat sju raka matcher inför det här mötet och det är siffror man helt enkelt måste ta hänsyn till. Huddersfield som är obesegrade i tre raka omgångar ska per automatik ha goda chanser att vinna och därför landar vi också in en X2-lösning. Nytt poängtapp för ett just nu uruselt Sheffield.

9. Wycombe – Barnsley, X2

Tabelljumbon Wycombe kommer att lira boll i League One nästa säsong och Barnsley lär göra upp om en plats i Premier League i ett kvalspel längre fram. Så stor är alltså skillnaden här, men i och med att Wycombe faktiskt vann senast, så väljer vi att ta med krysset – värdet är fantastiskt och därför håller vi även en extra tumme för 1-1 här!

10. Accrington – Sunderland, 1 2

Spelar Sunderland sina kort rätt här i dem avslutande omgångarna så kan det mycket väl bli spel i Championship nästa säsong. De agerar tabellfyra och har bara två pinnar upp till direktplatsen, Accrington har å andra sidan en kvalplats inom räckhåll och bör därför även kunna orsaka en del problem för Sunderland här på onsdag. Gaffeln känns därför bra, båda lagen går får trean.

11. Milan – Manchester United, 1X2

Zlatan Ibrahimovic sägs vara tillbaka och redo för 90 minuter på torsdag och med det sagt så utgår vi ifrån att vi även kommer att få bevittna ett starkt AC Milan i den här matchen. Svensken höjer det här kollektivet, det vet vi sedan tidigare och AC Milan har även halva foten inne i en kvartsfinal efter krysset på Old Trafford. Dock utesluter vi ingenting i den här matchen, Uniteds höjd är bättre än Milans och har de en bra dag på jobbet så kan de mycket väl vinna det här relativt tryggt. Helgarderingen är given.

12. Dinamo Zagreb – Tottenham, X2

En svag prestation från Tottenham i Londonderbyt i söndags men här tror vi man tar sig i kragen och neutraliserar Zagreb. Europa League är numer deras största chans till Champions League-spel och därför bör man även prioritera den här tävlingen. Här gäller det att inte bjuda in Zagreb. X2!

13. Rangers – Slavia Prag, 1

Rangers fick med sig ett 1-1-resultat från Prag och har numer halva foten inne i en kvartsfinal i Europa League. Det vore en fin bedrift ifall man blev ett av åtta lag som tog sig vidare här och mycket talar för att man fixar det hela till slut. Formen är fantastiskt och spelarmaterialet likaså, de är tillräckligt starka för att besegra Slavia Prag på hemmaplan. Spiken testas!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se