Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Manchester United - AC Milan


Spela!
Datum: Torsdag 2021-03-11 18:55
Land: England
Liga: Europa League
Spel: 1
Odds: 1.67
Bolag: ComeOn

Rekarens Spelmotivering

Tidigare så var en match mellan United och Milan en garanti på Champions League-fotboll, idag är det Europa League som gäller! Vi kör.

Manchester United och AC Milan har bjudit på ett flertal klassiska fighter genom åren och det känns nästan surrealistiskt att se de drabbar samman här i ett Europa League-slutspel. Men nu är det alltså så det ser ut, och båda klubbarna har onekligen gjort sig förtjänta av detta och därför är det bara att acceptera läget, och tycka om det.

För även fastän Manchester United och AC Milan ligger bra till i sina inhemska serier, vilket betyder att man högst troligt inte behöver vinna Europa League för att få en plats i Champions League nästa säsong, så finns det givetvis mycket prestige i ett sådant här möte, även i hela tävlingen som trots allt ändå garanterar spel i CL. Och man kan aldrig heller vara helt säkra på att man snor åt sig en top 4 placering i PL eller Serie A, utan det här är varken ett City eller Inter, vilket betyder att jobbet måste göras framöver. Annars kan mycket väl lag som Liverpool, Tottenham, Napoli eller Roma ta sig förbi längre fram.

Därför är vi helt övertygade om att både Solskjaer och Piolo tar torsdagens uppgift på största möjliga allvar, det gäller att slå ut dem tre nästkommande motståndarna och ta sig till final här och vägen är trots allt inte jättelång. Därför räknar vi med att få bevittna en härlig drabbning här i Manchester under torsdagskvällen, en drabbning vi i slutändan ser Manchester United vinna här på hemmaplan.

Zlatan Ibrahimovic ser ut att vara tillbaka nästa vecka och förväntas alltså lira returmötet på San Siro. Men här kommer han alltså inte att vara med och det tror vi direkt innebär att Milan har 20% mindre chans att vinna. Den slutsatsen gör vi helt enkelt eftersom att Milan, tydligt varit ett sämre lag utan Zlatan på banan, det finns trots allt flera exempel på det från den inhemska serien. Nu slog man förvisso Hellas Verona och imponerade senast, detta utan Zlatan men i det långa loppet är Milan ett sämre lag utan svensken, och det håller säkerligen de flesta med om vid det här laget.

Dessutom är det trots allt så att United kliver in här stärkta här efter segern över Manchester City på Etihad Stadium, en stor dos av självförtroende tar man med sig in här i torsdagens möte och adderar vi därtill hemmaplansfördelen, så blir det hela glasklart i vår värld, det är två tunga faktorer som talar för hemmalaget i den här matchen.

Skadeläget är dock inte optimalt i United-lägret då Rashford, Cavani, Donny van de Beek, Pogba, Mata, Jones och De Gea ser ut att missa matchen. Dock är det relevant att lyfta fram det faktum att bara Rashford, av alla dessa namn, inledde helgens möte mot Manchester City från start. Han är dessutom inte helt borträknad från torsdagens möte, utan här gäller det att följa Solskjaers presskonferens under onsdagen för att få det definitiva svaret.

Trots att Rashford är ett frågetecken så räknar vi med att United gör jobbet här på hemmaplan, och därför klickar vi också in den raka ettan här, till godkända 1.67 gånger insatsen hos spelbolaget ComeOn. Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se