Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 3/3


Spela!
Datum: Onsdag 2021-03-03 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 9. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

Europatipset tips, vecka 9 med en mitt-i-veckan omgång i både Premier League och Serie A, det tackar vi givetvis inte nej till – fotbollen fortsätta att rulla på i ett rasande tempo! Utöver det, semifinal i Copa del Rey, Ligue 1-fotboll och DFB Cup. Med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder till, i form av ett spelförslag och tips till alla 13 matcher! Lycka till.

1. Crystal Palace – Manchester United, X2

Manchester United är fortfarande obesegrade i Premier League på resande fot, 13 bortamatcher har resulterat i 8 segrar och 5 oavgjorda resultat, vilket imponerar stort på oss. De fortsätter att skapa målchanser och vinna matcher här, samtidigt som de står stabil bakåt. Vi utgår därför ifrån tvåan men adderar till krysset, Palace är alltid knepiga här på Selhurst Park.

2. Burnley – Leicester, X2

Tufft skadeläge hos Leicester när även Barnes klev av skadad mot Arsenal, det tär på den här truppen, minst sagt men kvalitén finns fortfarande där och vi tycker trots allt Leicester var på väg i rätt riktning mot Arsenal innan kvitteringen kom. Visst tog Arsenal över sen, men Leicester är fortfarande bra och ställs mot ett generöst motstånd här. Burnley blev dessutom helt överkörda av Tottenham – kunde ha slutat 0-7 till och med. Leicester löser åtminstone krysset.

3. Sheffield United – Aston Villa, X2

Sheffield United mår inget bra och är ytterligare en gång inne i en sådan där förlustsvit som absolut inte signalerar någonting annat än det faktum att de kommer att fortsätta förlora matcher. Fyra raka förluster är numer ett faktum och man har dessutom blivit nollade i dem tre senaste matcherna. Det här tar Aston Villa, som närmst besegrade Leeds på Elland Road. Krysset åker dock med – försvarsspelet är helt okej i hemmalägret.

4. Milan – Udinese, 1

Inget snack om saken här i och med att AC Milan studsade tillbaka på Stadio Olimpico här i söndags, och då stod de dessutom för en väldigt stark insats – det kunde faktiskt redan ha stått 0-3 under första 45. Udinese räcker inte till här. Spik!

5. Cagliari – Bologna, 1X

Cagliari noterades för en efterlängtad seger mot tabelljumbon Crotone i söndags och fick dessutom äntligen hålla nollan intakt igen. Det tror vi stärker det här kollektivet, för kvalitén den finns i den här truppen. Vi tycker offensiven fortsatt är bra och det ska räcka till poäng mot Bologna på hemmaplan – trots att Bologna undvikit ett nederlag i fyra raka omgångar. 1X!

6. Fiorentina – Roma, X2

Roma har under hela säsongen förlorat mot toppklubbarna och vunnit mot dem sämre lagen i den här serien. Därför får inte insatsen mot Milan oss på några andra tankar, utan här tror vi Roma studsar tillbaka – generöst motstånd i Fiorentina, som fortsätter att se väldigt bleka ut (föll mot Udinese här närmst). Krysset plockas dock med, Roma trivs betydligt bättre på Stadio Olimpico.

7. Genoa – Sampdoria, 1X2

Derby della Lanterna och en match som betyder oerhört mycket för båda lagen! Det fick vi bekräftat i helgen när både Genoa och Sampdoria vilade ett flertal spelare, inför just den här matchen. Båda lagen kommer att gå all in för en trepoängare, vi tar därför inga risker och klickar in en helgardering – vidöppet så här på förhand!

8. Barcelona – Sevilla, 1

Returmötet i Copa del Rey! Sevilla vann den första matchen med 2-0 hemma på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán och har nu halva foten inne i en final, men! Vi räknar absolut inte bort Barcelona här, utan de här två lagen ställdes mot varandra så sent som i helgen, då i Sevilla, en match Barcelona vann tryggt med 2-0. Messi har steppat upp och därför räknar vi med att Barca vinner här på Camp Nou. Spik!

9. Bordeaux – PSG, 2

Bordeaux mår inget bra och fortsätter förlora fotbollsmatcher här i Ligue 1, ett poäng har de samlat på sig på dem sex senaste omgångarna inför den här matchen. Då ska de helt enkelt inte räcka till mot PSG, trots spel på hemmaplan. PSG är steget större på samtliga plan och därför landar vi in spiken i match nummer 9.

10. Lille – Marseille, 1X

Tveksam insats av Lille i helgen när de tappade två viktiga poäng i hemmamötet mot Strasbourg, men trots detta räknar vi med att de besegrar Marseille här på onsdag. Marseille har möjligtvis vaknat till liv en aning, men de är inte alls lika bra som under inledningen på säsongen. Att de placerar sig 20(!) poäng efter Lille säger allt. 1X räcker gott!

11. Lyon – Rennes, 1

Katastrofal form hos gästerna Rennes inför den här matchen, överraskande är det i och med att de såg stabila ut i fjol och även under inledningen på säsongen. Numer är alltså fyra raka förluster ett faktum och då har de dessutom släppt in två baljor i samtliga av dessa matcher. Addera därtill att de bara vunnit en enstaka match sedan i december månad. Spik!

12. Saint Etienne – Lens, X2

Lens fortsätter att imponera här i Ligue 1 och är numer obesegrade i sex raka omgångar samtidigt som de alltså har en sjätteplats i tabellen intakt. Det är riktigt bra och annorlunda ser det minst sagt ut för hemmalaget Saint Etienne, som numer huserar på en 16:e(!) plats i tabellen. Det säger allt om skillnaden här, vi klickar in X2!

13. Leipzig – Wolfsburg, 1X

DFB Cup. Leipzig stod för en sanslös vändning i helgen när de hamnade i ett tvåmålsunderläge mot Borussia M’gladbach – som är ett tufft motstånd – men trots detta, lyckades vända på steken. 1-2, 2-2 och sedan 3-2 i den absolut sista minuten, och en sådan insats stärker givetvis ett kollektiv. Nu är dock Wolfsburg inne i en fantastisk period, och därför måste krysset med. Men 1X ska räcka gott här – Leipzig går för ligaguldet!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se