Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 17/2


Spela!
Datum: Onsdag 2021-02-17 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 7. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.


Europatipset tips, vecka 7 – med fotboll från UEFA Champions League! Som vi har längtat efter detta och det är just Porto – Juventus samt Sevilla – Dortmund som letar sig in på kupongen här under onsdagen. Givetvis adderar det här lite extra krydda och med det sagt så sparkar vi väl igång analysen – med ett spelförslag samt tips till alla 13 matcher på kupongen. Lycka till!

1. Porto – Juventus, X2

Underbara Champions League är tillbaka på Europatipset-kupongen och här tror vi ändå Juventus ser till att undvika ett nederlag. För bortser vi ifrån förlusten här senast, mot Napoli, så har Juventus defensiv tagit kliv och sett riktigt stabil ut, samtidig som Ronaldo varit het och fortsatt göra mål. Och som bekant gör portugisen alltid detta i Champions League-slutspelet. Vi väljer X2.

2. Sevilla – Dortmund, 1

Perfekt läge för Sevilla att få med sig ett bra resultat från det första mötet här i Champions League. För det är trots allt så att Sevilla i princip aldrig mått bättre, samtidigt som Dortmund helt tappat farten, de tappade två nya poäng i helgen vilket betyder att de bara vunnit två av sina sju senaste matcher, sett till alla tävlingar. Sevilla? De har säkrat nio raka vinster! Spik.

3. Everton – Manchester City, 2

Finns det verkligen något lag som kan stoppa det här Manchester City? Säkerligen finns det detta, men vi ser i alla fall inte Everton ha dem musklerna, ett Everton som är väldigt ojämnt och som närmst förlorade mot Fulham med 2-0 på hemmaplan. Svajigt, helt enkelt. Därför väljer vi tvåan i match nummer 3.

4. Burnley – Fulham, X2

Fulham har varit igång ett bra tag nu och fick äntligen med sig den där segern man förtjänat här under dem senaste veckorna. Everton besegrades med 2-0 på bortaplan, och det lär ge de extra energi när de entrar Turf Moor på onsdag. Fulham är bättre och därför landar vi in en X2-lösning. Bör räcka!

5. Levante – Atletico Madrid, X2

Levante är ett mycket bra fotbollslag och ska absolut inte underskattas från Atleticos sida, men visst är det så att Atletico är storfavoriter i och med sin fantastiska form, de är uppenbarligen på riktigt och kommer också att vinna La Liga den här säsongen – och det är här de har chansen att dra ifrån på riktigt. Vi tar med krysset men utgår från tvåan.

6. Marseille – Nice, 1 2

Vidöppen match här i Ligue 1 när Marseille entrar banan på onsdag. Deras goda trend från inledningen har fått sig en ordentlig smäll och Marseille är just nu kanske till och med det mest opålitliga laget i Europa. Väldigt oklart var de står i dagsläget, och därför klickar vi in gaffeln här. Fint värde på Nice!

7. Barnsley – Blackburn, 1

Barnsley orsakade Brentfords första poängtapp i Championship sedan i oktober månad här i helgen, detta efter att ha besegrat tabelltvåan med stabila 2-0 på bortaplan. En riktigt fin insats som bäddar för en andra raka seger när ett formsvagt Blackburn tittar förbi. Spik!

8. Bournemouth – Rotherham, 1X

Bournemouth har haft sina problem under dem senaste veckorna men ser nu äntligen ut att ha hittat tillbaka. Sju poäng på dem tre senaste omgångarna är ett faktum och man har alltså fortsatt en playoff-plats i sina egna händer inför den här matchen. Därför tror vi hemmaplansfördelen resulterar i att Bournemouth plockar nya poäng på onsdag.

9. Coventry – Norwich, X2

Tabellettan Norwich studsade äntligen tillbaka i helgen efter en tveksam period med mängder av poängtapp. Det tror vi ger dem ny energi till onsdagens möte, och man ställs dessutom mot ett generöst motstånd i Coventry – ett Coventry som radat upp fyra raka poängtapp i Championship. X2!

10. Millwall – Birmingham, 1X

Millwall är obesegrade i fem raka omgångar inför onsdagens möte mot Birmingham och har dessutom nu radat upp två raka segrar – 2-1 mot Reading på bortaplan senast, och innan dess ett 4-1-resultat mot Sheffield på hemmaplan. Birmingham kan inte alls visa upp samma goda resultat, utan har noterats för fyra raka poängtapp, men även två raka förluster. Hemmaplansfördelen och dagsformen blir avgörande här. 1X!

11. QPR – Brentford, 1X2

Brentford förlorade sin första match här i Championship i söndags sedan i oktober(!) månad, det en helt otrolig period man faktiskt varit inne i, och mer exakt hade Brentford alltså gått obesegrade genom 21(!) raka omgångar. Ett fantastiskt facit, men när väl förlusten inkasseras så gäller det att vara på sin vakt, därför väljer vi helgarderingen i match nummer 11 – QPR är formstarka och kan mycket väl orsaka Brentfords andra raka förlust här.

12. Swansea – Nottingham, 1

Swansea har imponerat stort på oss under i princip hela säsongens gång och de har dessutom en förstaplats i sina egna händer här i Championship. Vi tycker även de visade upp ett riktigt fint register mot Manchester City i FA Cupen, där – trots tre insläppta mål – man bevisade att deras defensiv håller Premier League-nivå. Nottingham tror vi därför man städar av här i veckan. Spik!

13. Leganes – Almeria, 1X

Leganes är inne i en mycket positiv trend här i Segundan och jagar sin fjärde raka seger på onsdag. Det här är dock en riktig sexpoängsmatch vilket får oss att ta med det mittersta tecknet med, Almeria agerar trots allt tabelltrea och kan mycket väl orsaka ett poängtapp för Leganes, men! Hemmaplansfördelen får oss att klicka in 1X.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se