Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 10/2


Spela!
Datum: Onsdag 2021-02-10 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 6. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.


Europatipset tips, vecka 6 med en jackpot på ca 6 miljoner kronor – med fotboll från FA Cupen, Championship, Copa del Rey, Coppa Italia, Franska Cupen m.fl. Främst cupspel alltså, och med det sagt så är det väl bara att sparka igång analysen av Europatipset onsdag – spelförslag och tips till alla 13 matcher!

1. Everton – Tottenham, X2

Runda 5 här i FA Cupen och som alltid, givetvis svårt att vara helt säker på hur Ancelotti och Mourinho tänker inför det här mötet. Mourinho är dock pressad att vinna titlar, vilket får oss att tro att han kommer att mönstra ett starkt lag på onsdag. De vann dessutom senast, vilket ger de lite energi inför en sådan här fight. X2 trycks in!

2. Leciester – Brighton, 1

Brighton har uppenbarligen vaknat till liv här under dem senaste veckorna men trots detta, tror vi ändå starkt på att Leciester besegrar dem i runda 5. Hemmaplansfördelen och kvalitén tror vi blir avgörande för utfallet, då går det helt enkelt inte att gå emot det bättre laget. Spik!

3. Sheffield United – Bristol C, 1X

Sheffield United har vunnit tre av sina fem senaste matcher, sett till alla tävlingar och kan därför inte längre ses som det Sheffield från inledningen. Det här gänget vinner matcher igen och därför bör de även besegra ett lag av Bristols kaliber – det skiljer fortsatt en del. 1X räcker gott!

4. Reading – Brentford, X2

Brentford är obesegrade i 21(!) raka omgångar här i Championship och det tycker vi säger allt om skillnaden här. Addera därtill att man jagar sin fjärde raka seger och har dessutom gjort otroliga 12 mål på dem 3 senaste matcherna. Reading vinner inte det här mötet. X2 räcker gott.

5. Sevilla – Barcelona, 1X

Sevilla ska absolut inte underskattas här utan är i vår värld det stabilare laget till och med. Barcelona har förvisso Messi, vilket alltid är en detalj som talar för dem – deras senaste match mot Betis är en bekräftelse på detta – men trots det, väljer vi faktiskt Sevillas sida här på Estadio Sanchez Pizjuan. Vi imponeras stort av dem. 1X!

6. Atalanta – Napoli, 1

Atalanta fick med sig ett kryss från Neapel (0-0) och är därför per automatik nu favoriter till att ta sig vidare till en final här i Coppa Italia. Och vi är inne på att man alltså besegrar Napoli här i Bergamo, trots deras kollaps i helgen (från 3-0, till 3-3 mot Torino). Atalanta är helt enkelt det bättre laget och har en bättre höjd, åtminstone i vår värld.

7. Dijon – Lille, 2

Vi kan inte annat än att spika Lille i den här 32-delsfinalen här i den franska cupen, Lille är outstanding just nu, de toppar Ligue 1 och har dessutom sex raka segrar i bagaget inför den här fighten. Dijon? De förlorar match efter match och har ännu inte vunnit under 2021. Spik!

8. Ajax – PSV, 1X

Vy tycker ändå 1X räcker gott här i och med nivån Ajax ändå hållit under hela säsongen, de är det bättre laget just nu och infinner sig även fyra poäng före PSV i den inhemska ligan, samtidigt som man har spelat matchen mindre. Nu vankas det kvartsfinal och ett singelmöte, och vi tror på Ajax. Minst kryss. 1X!

9. Braga – Porto, 1X2

Braga har så här långt haft en riktigt fin säsong i Portugal och speciellt här på hemmaplan, där de vunnit sju av nio matcher samtidigt som de bara förlorat en. Vi kan därför inte annat än att helgardera fight nummer 9, när det nu vankas semifinaler och dubbelmöten. Den här matchen är båda lagen kapabla till att vinna. 1X2!

10. St Mirren – Celtic, X2

Kupongens mest givna lösning är X2 i match nummer 10 i vår bok, Celtic placerar sig hela 23 poäng före St Mirren och är som bekant även det bättre laget här, men!… Celtic har tappat ordentligt med fart under det senaste åren, Rangers har exempelvis sprungit ifrån dem och har 21 poäng mer på kontot. Det säger allt, krysset måste med här – alltid i år, när Celtic agerar bortalag.

11. Livingston – Hamilton, 1X

Hamilton agerar tabelljumbo här i Skottland men är absolut urusla, utan de är fortsatt med och har lagen ovanför sig väldigt nära. Därför anser vi krysset vara bra att ha med här, Livingston är hetare men är långt ifrån en garanti – de har trots allt bara vunnit 11 av 27 ligamatcher den här säsongen. 1X!

12. Kilmarnock – Motherwell, X2

Det skiljer bara ett poäng Kilmarnock och Motherwell åt i tabellen men tittar vi närmre på dagsformen så kan vi alltså konstatera att det ser väldigt mörkt ut för hemmalaget. Kilmarnock har förlorat fem raka matcher här i ligaspelet och släppt in otroliga 13 mål. Därför blir det X2 vi landar in i.

13. Club Brugge – Royal Antwerp,

Singelmöte här i åttondelsfinalen i belgiska cupen, och i det här mötet kommer vi helt enkelt inte ifrån att Club Brugge är det överlägset bästa fotbollslaget i det här landet. De infinner sig hela 16 poäng före närmsta motstånd i den inhemska ligan, och det är alltså just Royal Antwerp som agerar tabelltvåa, vilket gör det här mötet till en inofficiell seriefinal (i cupen). Med det sagt så väljer vi bara hemmalaget sida och gör detta genom att spika Club Brugge.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se