Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Betis - Osasuna


Spela!
Datum: Måndag 2021-02-01 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Spel: 1
Odds: 1.92
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Real Betis har blivit betydligt mer jämna i sina prestationer och är obesegrade i fyra raka omgångar – bör ha en god chans här.

Real Betis och Osasuna sätter punkt för omgång 21 här i La Liga under måndagskvällen, och det här är på alla sätt och vis en drömchans för Pellegrini och hans Real Betis till att på riktigt blanda sig in i slaget om en Europa-plats.

Real Sociedad tappade som bekant två nya poäng under lördagen vilket innebär att Real Betis endast placerar sig fem poäng ifrån sjätteplatsen, med matchen mindre spelad. Besegrar man Osasuna så är man onekligen med.

Därför är också det här mötet av kategorin ett vägskäl för Real Betis. Real Betis har som bekant varit ojämna under ett bra tag och just därför fick även Rubi lämna uppdraget som huvudtränare i somras – en 15:e plats i tabellen var under all kritik med den här truppen.

Det var trots allt längesedan som Betis rustade upp ordentligt på transfersmarknaden, tanken var att Betis skulle ta det där steget då, men dem goda resultaten har uteblivit och ett nytt försök görs nu med Pellegrini vid rodret. En tränare som onekligen känner till ligan, och efter att ha fått en trög start på årets säsong ser han onekligen ut att ha fått fart på det här gänget.

Skyhög potential..

William Carvalho, Sergio Canales, Cristian Tello, Nabil Fekir, Borja Iglesias, Juanmi, ja listan är lång av fina fotbollsspelare i den här truppen och addera därtill att Real Betis även har en stor bredd med lirare som Sanabria, Guardado och Moron. Det här är onekligen ett gäng för minst en top 8 placering i La Liga.

Och tittar vi närmre på Real Betis senaste resultat så vågar vi påstå att de äntligen hittat rätt under Pellegrini, i fjol men även under inledningen på 20/21, förlorade Real Betis i princip varannan match, men det har man åtgärdat nu och vi kan alltså konstatera att laget är obesegrade i sju raka matcher sett till alla tävlingar. Insatserna är som sagt betydligt jämnare där Pellegrini främst lyckats sätta en högre lägstanivå. För höjden har alltid funnits där hos detta gäng.

Så räknar vi med alla tävlingar så har Real Betis faktiskt vunnit fem av sina sex senaste matcher, det är med dessa siffror man alltså kliver in i måndagens möte med och då ställs man dessutom mot ett väldigt generöst motstånd i Osasuna. Osasuna vann förvisso senast men det var också deras blott fjärde vinst under säsongen 20/21 – Betis har dubbelt så många.

Osasuna infinner sig dessutom först på en 17:e plats i tabellen och addera därtill att bara ett lag i serien har plockat färre poäng än dem på bortaplan. Vi tycker det hela är väldigt tydligt, det här är onekligen en drömchans för ett formstarkt Real Betis. Tre pinnar ska bara inkasseras här hemma mot ett motstånd av Osasunas kaliber.

Vi klickar därför in den raka ettan och gör detta till godkända 1.92 gånger insatsen hos spelbolaget Nordicbet. Lycka till!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se