Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Napoli - Spezia


Spela!
Datum: Torsdag 2021-01-28 21:00
Land: Italien
Liga: Coppa Italia
Spel: Napoli -1.5 mål
Odds: 1.95
Bolag: bet365

Rekarens Spelmotivering

Spezia överraskade hela Italien när de skickade ut Roma ur Coppa Italia efter att ha vunnit med 3-0 (4-2). Blir tuffare på torsdag.

Spezia lyckades att göra både 1-0 och 2-0 på Stadio Olimpico under första 45 i åttondelsfinalen i Coppa Italia. Segern skulle dock sitta längre in än så, för Roma kom tillbaka och gjorde både 2-1 och 2-2 innan 90 minuter var spelade. Det betydde förlängning och väl där fick Roma syna det röda kortet, vid två tillfällen och Spezia kunde givetvis dra nytta av detta och vann matchen med 4-2. Dock skrevs slutresultatet till slut till 3-0 eftersom att Roma gjorde fler byten än vad som var tillåtet.

Det var en liten sammanfattning av Roma – Spezia från åttondelsfinalen, samtidigt konstaterar vi att Napoli även de stod för en underhållande tillställning i den tidigare rundan. Napoli tog ledningen mot Empoli tre gånger om i åttondelsfinalen och lyckades till slut vinna matchen med 3-2 efter ett avgörande från Petagna i den 76:e matchminuten.

Och nu så ställs alltså Napoli och Spezia mot varandra i den här kvarten och vi kan inte se detta på ett annorlunda vis än att Spezia är ett drömmotstånd att få så här i en kvartsfinal i Coppa Italia. Det betyder inte att Napoli redan är i en semifinal, utan Spezia har onekligen vaknat till liv här på slutet och besegrade faktiskt Napoli så sent som för bara tre veckor sedan. Dessutom på Estadio Diego Armando Maradona (1-2).

Så det finns uppenbarligen kraft hos detta Spezia, deras januari månad har varit väldigt positiv och därför entrar de även torsdagens möte utan någon som helst rädsla. Kan man slå ut Roma kan man även slå ut Napoli, det lär vara Spezias approach här.

Alla som följt Napoli närmre den här säsongen är väl medvetna om att de har lidit ofantligt mycket utan Osimhen och Mertens. Den förstnämnda har bara fem starter i Serie A den här säsongen, Mertens har 10. Men nu fanns de båda alltså äntligen med här senast när Napoli förvisso förlorade mot Hellas Verona, men vi är samtidigt helt övertygade om att Napoli kommer att höja kvalitén i offensiven här framöver.

Det går trots allt att argumentera för att Osimhen och Mertens är lagets bästa spelare, tillsammans med ett eller två namn. Så det är givetvis en glädjande nyhet för Gattuso att de är tillbaka.

Vi tycker egentligen Napolis tabellplacering i Serie A säger allt om kvalitén som faktiskt finns hos det här gänget. För trots skador på nyckelspelare – dessutom med en Petagna på topp (håller inte för att starta i Napoli) – så har man ändå sett till att prestera tillräckligt bra för att ha en fjärdeplats i sina egna händer. Det är imponerande, helt klart.

Och i och med att Napoli faktiskt gör väldigt mycket mål framåt, mer exakt 41 stycken i Serie A på 18 spelade omgångar, så räknar vi med att de även lyckas näta vid minst 2 olika tillfällen här på torsdag. Asianmarknaden är därför av intresse här.

All respekt för Spezia. men lyckas Napoli komma upp i nivå så ska de bara besegra ett motstånd av den här kalibern. Speciellt med sina nyckelspelare tillbaka. Vi klickar därför in Napoli (-1.5 asian handicap) till fina 1.95 gånger smeten hos spelbolaget Bet365 – en reaktion är att vänta från Napolis sida efter förlusten mot Hellas och Juve.

Odds 1.95 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se