Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 27/1


Spela!
Datum: Onsdag 2021-01-27 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 4. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

Europatipset tips, vecka 4 med en jackpot på ca 5,5 miljoner kronor – fotboll från Premier League, Championship, Copa del Rey och Eredivisie! En minst sagt härlig onsdag med en trevlig mix av fotbollsmatcher – och jackpot!

1. Everton – Leicester, X2

Leicester är det bättre laget av dessa två, oavsett huruvida vi lirar på Goodison Park eller King Power Stadium. Rodgers har gjort ett fantastiskt arbete så här långt, Leicester är alltså direkt inblandade i en strid om ligatiteln – infinner sig bara två poäng efter tabellettan Manchester United. Det blir poäng mot Everton på onsdag.

2. Chelsea – Wolves, 1X

Vi kommer inte ifrån att det här är ett drömtillfälle för Chelsea att möta Wolves, Wolves har noterats för sex raka poängtapp och föll till och med mot West Bromwich på hemmaplan senast. Därför tror vi Lampards Chelsea löser biffen här på Stamford Bridge, de har dessutom lite segervittring i och med tre segrar på dem fyra senaste matcherna (två från FA Cupen men fortfarande). Men! Fantastiskt värde på Wolves – krysset plockas därför med!

3. Manchester United – Sheffield United, 1

Inget snack om saken, Manchester United har uppenbarligen växlat upp och är uppenbarligen också så här bra. De kliver dessutom in i den här matchen med en seger över Liverpool i bagaget, en ordentlig moralboost och därför tror vi de även gör historien kort med Sheffield United. Spik!

4. Burnley – Aston Villa, 1 2

Vi räknar inte alls bort Burnley när Aston Villa tittar förbi på Turf Moor, Burnley har trots allt segervittring här i och med att de vunnit två raka matcher, mot Liverpool på Anfield(!) i ligaspelet, samt så slog man Fulham här närmst i FA Cupen, därför blir det en gaffel – vidöppen tillställning!

5. Brighton – Fulham, 1X

Brighton noterades för en mycket efterlängtad seger senast när de slog Leeds på bortaplan, deras första seger på väldigt lång tid. Den följde de upp genom att besegra Blackpool i FA Cupen, och helt plötsligt står det här gänget på två raka segrar. Det tror vi ger dem energi inför onsdagens möte, Fulham har samtidigt tre raka förluster på kontot. Vi går på hemmaplansfördelen och dagsformen. 1X testas.

6. Barnsley – Cardiff, 1

Cardiff är inne i en väldigt tung period med sex raka förluster på kontot, addera därtill att spelschemat varit relativt generöst med matcher mot bland annat QPR, Nottingham och Wycombe. Uruselt, därför väljer vi hemmalagets sida.

7. Coventry – Sheffield W, 1X

Det finns inte direkt en given favorit i det här mötet, utan båda lagen kämpar på och det skiljer dessutom egentligen ett poäng lagen åt i tabellen, ifall vi räknar bort Sheffields minuspoäng. Därför är det så här på förhand en tät kamp, men hemmaplansfördelen tenderar att få det att väga över här i Championship – Sheffield har bara vunnit 2 av 11 bortamatcher. 1X.

8. Swansea – Brentford, 1X2

Swansea är inne i en riktigt fin period och kliver in här som tabelltvåa, samt med fyra raka segrar på kontot. Men nu är det alltså Brentford som agerar motståndare, och de kan absolut inte räknas bort från ett möte i Championship. Faktum är att Brentford just har en andraplats i sina egna händer inför det här mötet, det säger allt om deras kraft. 1X2!

9. Middlesbrough – Rotherham, 1

Middlesbrough är blott en seger ifrån att involvera sig bland dem sex främsta i tabellen och ställs på onsdagen mot ett väldigt generöst motstånd i Rotherham. Den här matchen ska Middlesbrough bara vinna, de är starka på hemmaplan samtidigt som det alltså bara är ett lag i den här serien, som plockat färre poäng än Rotherham på bortaplan. Det sticker ut. Spik!

10. Sevilla – Valencia, 1X

Sevilla är betydligt bättre än Valencia just nu men eftersom att det trots allt är cupspel på agendan så känns krysset aktuellt här, det kan mycket väl bli en tät kamp och en viss rotation från hemmalagets sida – de satsar hårt på La Liga just nu. 1X!

11. Almeria – Osasuna, 1X

Som alltid är det svårt när ett lag från andradivisionen får chansen att ställas mot en La Liga-klubb, allt som oftast entrar det sämre laget matchen med en betydligt större energi, vilket tenderar att krångla till det. Osasuna har dessutom La Liga att tänka på, de vann här senast men ligger fortfarande väldigt pyrt till i tabellen – prioriterar de bort Copa del Rey? Kanske. 1X testas!

12. Heerenveen – Feyenoord, 2

Feyenoord föll i den superviktiga sexpoängsmatchen mot AZ här i helgen, det var en ordentlig smäll vilket vi inte kommer ifrån, men! Heerenveen håller inte direkt samma kvalité som Feyenoord och därför bör gästerna ha en god chans att studsa tillbaka här. Att det skiljer 12 poäng lagen åt efter halva säsongen säger väl allt? Vi spikar Feyenoord.

13. Waalwijk – Fortuna Sittard, 1 2

Tuff nöt att knäcka det här! Det skiljer bara fem poäng lagen åt i tabellen, Waalwijk infinner sig på en 15:e plats samtidigt som vi finner Fortuna på en 13:e plats. Dagsformen är dessutom svag hos båda läger, vi väljer därför gaffeln här – vidöppen fight.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se