Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Lazio - AS Roma


Spela!
Datum: Fredag 2021-01-15 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: Lazio DNB
Odds: 2.15
Bolag: Bethard

Rekarens Spelmotivering

Dessvärre inga fans på Stadio Olimpico men underhållning utlovas som alltid i Romderbyt – vilka drar det längsta strået?

Lazio kliver in i fredagens möte med segervittring efter att ha noterats för två raka segrar här i Serie A, en 2-1-seger över Fiorentina följdes upp med en stabil bortaseger över Parma (0-2), och faktum är att det är blott andra gången Lazio säkrar två raka trepoängare i ligaspelet säsongen 20/21.

Ett steg i rätt riktning för Inzaghis Lazio alltså, ojämna har man uppenbarligen varit men förhoppningsvis har man trillat in i rätt spår nu. Och det råder inga som helst tvivel om att fredagens möte kommer att ge oss svar, ett ordentligt vägskäl för Lazio det här. Vinner man på fredag så är vi övertygade om att de får rejäl fart inför framtida uppgifter. Det är självklart målsättningen man kliver in med här.

Men vi kommer alltså inte ifrån att Roma varit det bättre laget i år, de placerar sig sex poäng före Lazio, och mer exakt på en fin tredjeplats i tabellen – bara tre poäng ifrån Inter och ytterligare tre från förstaplatsen och Milan. Formen är även den fin då Roma vunnit fem av sina sju senaste matcher, de är dessutom obesegrade i fyra raka omgångar – och har då bland annat stött på Inter (2-2).

Därför är det heller inte konstigt att Roma målas upp som favoriter inför det här mötet, de lirar trots allt på sin hemmaarena och här hemma i Rom är de fortfarande obesegrade säsongen 20/21 – med resultatraden 6-3-0, 21-9. Fina siffror, minst sagt.

Oddset måste testas..

Vi har alltså konstaterat att Romas favoritskap är befogat inför fredagens derby, siffrorna talar sitt tydliga språk och Lazio behöver bevisa mer, men! Vi kommer samtidigt inte ifrån att Roma är en ordentlig överraskning i år, vi minns alla hur diskussionen såg ut på förhand, där Roma inte alls nämndes som en het kandidat. Och vi håller alltså fast vi det, vi har svårt att se att Roma ska palla hela säsongen, och det tycker vi bekräftades kraftigt i matchen mot Inter senast.

Det må låta konstigt i och med att Roma trots allt fick med sig en pinne i den matchen men det går absolut inte att blunda för att det stundtals såg riktigt svajigt ut i Roma-lägret. Vi tar nog inte ens i när vi påstår att Inter kunde leta med 3-1 efter 60 spelade. Roma hade en del tur, och vi tycker den insatsen sammanfattade det hela riktigt bra – att Roma fortfarande är långt efter toppklubbarna.

Nu stämmer det givetvis att Lazio också är det, men vi känner fortfarande att en investering i dem här är intressant. I vår bok är detta en vidöppen historia, och därför måste vi helt enkelt utnyttja det fina värdet på Lazio, som vi alltså anser har minst lika goda chanser som Roma – deras två raka segrar får åtminstone oss att tro detta. Lazio har dessutom bara förlorat två av sina sju senaste matcher mot Roma.

Det finns därför alla anledningar att testa Lazio (dnb) till fina 2.15 gånger smeten hos spelbolaget Bethard. 2-1? Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se