Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Spezia - Sampdoria


Spela!
Datum: Måndag 2021-01-11 20:45
Land: Italien
Liga: Serie A
Spel: Sampdoria DNB
Odds: 1.72
Bolag: betsafe

Rekarens Spelmotivering

Miniderby i Serie A den här måndagskvällen – Sampdoria reser cirka 100 kilometer österut för spel mot nykomlingen Spezia.

Vi bjuds på ett möte från Serie A den här måndagskvällen där vi ska sätta punkt för omgång 17, i en något haltande tabell. Både Sampdoria och Spezia kommer närmst från en vinst där dem sistnämndas trea sticker ut en aning – Spezia besegrade Napoli med 2-1 på Stadio San Paolo.

Relevant att dessutom lyfta fram i samband med Spezias trea nere i Neapel, är det faktum att man avslutade matchen med en man mindre på banan. En tung seger, på alla sätt och vis, även fastän Napoli var det klart bättre laget i matchen. För det kommer vi inte ifrån här, Napoli radade upp 100-procentiga målchanser och därför var det minst sagt otroligt att Spezia plockade samtliga tre pinnar – borde egentligen sett till matchbilden ha slutat med en hemmaseger.

Det var på alla sätt och vis en viktig trepoängare för Spezia, som klev in på Stadio San Paolo med åtta raka poängtapp – sex av dem var dessutom förluster. Trean innebar att Spezia tog steget upp till trygg mark i tabellen, och de infinner sig nu mer exakt på en 16:e plats i tabellen.

Sampdoria finner vi på en 11:e plats i tabellen, sex poäng före Spezia och även Sampdoria lyckades som sagt vinna sin veckomatch då man besegrade självaste Inter med 2-1 på hemmaplan. En imponerande trea, just för att Sampdoria innan dess hade förlorat två raka fighter, men nu är man alltså tillbaka i vinnarspåret igen, och man bör även ha en god chans att vinna igen. Man är bättre än Spezia och en vinst över Inter bör ha boostat dem ytterligare inför den här matchen.

Det är liknande bedrifter Spezia och Sampdoria stått för här i veckan, och det går därför argumentera för att båda lagen kliver in med största möjliga självförtroende. Där är det jämnt, det skriver vi under på men vi bevittnade även Spezias 90 minuter mot Napoli veckan, och det är minst sagt otroligt att man vann den matchen. Det fanns en sekvens där i början på andra halvlek där Napoli fullständigt körde över Spezia och där klasskillnaden lyste igenom, och vi vet även sedan tidigare att Spezia inte är ett lag som kommer att etablera sig i Serie A – därför tycker vi det helt klart lutar åt en bortaseger i måndagens möte.

Sampdoria har trot allt vunnit tre av sina fem senaste matcher här i Serie A och vet uppenbarligen hur man vinner fotbollsmatcher. Även på bortaplan. Här har man trots allt tre segrar så här långt. Man föll förvisso mot Roma med uddamålet senast, men innan dess besegrade man ett tufft Hellas Verona med 2-1.

Det är dock så här på förhand en knepig uppgift, vi kommer därför att bortse från 1×2-marknaden och väljer istället att försäkra oss genom att klicka in Sampdoria (dnb), och detta gör vi till fina 1.72 gånger degen hos spelbolaget Betsafe.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se