Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 10/1


Spela!
Datum: Söndag 2021-01-10 14:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 1. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.


Europatipset tips, vecka 1 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor. Serie A, FA Cupen, La Liga och Bundesliga formar veckans kupong och som alltid, är FA Cupen en knepig tävling att ta sig an. Vi har dock lyckats snickra fram en stark kupong, med 8 halv- och 1 helgardering – ett 768 raders system – och den hittar ni precis här nedanför.

1. Juventus – Sassuolo, 1

Juventus spände musklerna ordentligt mot serieledaren Milan i onsdags och gjorde detta utan att Ronaldo hamnade i målprotokollet dessutom. Med det sagt så kommer portugisen att näta i den här matchen, och Juve högst troligt att vinna. Vi spikar ett heltaggad Juventus – trots att de i skrivande stund är streckade till intressanta 86%.

2. Udinese – Napoli, X2

Napoli stod för en botteninsats mot Spezia här senast när de, med en man mer på banan släppte in ett 2-1-mål och i sin tur föll på hemmaplan. Ett väldigt svagt resultat som givetvis väcker frågetecken, men trots detta väljer vi bort ettan och klickar in X2. Napoli hade tillräckligt med målchanser för att besegra Spezia, det tar de med sig därifrån.

3. Parma – Lazio, X2

Parma fortsätter att förlora fotbollsmatcher och här i onsdags blev det alltså en fjärde raka förlust mot Atalanta. Torino, Crotone och Juventus besegrade Parma innan dess, och därför bör Lazio per automatik ha goda chanser här – förlust blir det i alla fall inte. X2!

4. Fiorentina – Cagliari, 1X

Med hjälp av hemmaplansfördelen bör Fiorentina undvika ett nederlag här, förvisso ett formsvagt hemmalag, men Cagliari är absolut inte bättre då de har noterats för tre raka nederlag inför söndagens möte. Addera därtill att Cagliari släppt in otroliga nio mål på dem tre matcherna. 1X bör räcka.

5. Hellas Verona – Crotone, 1

Vi har fått se fyra helt okej insatser från Hellas sida här under dem senaste veckorna, två kryss, en uddamålsförlust mot Inter och en vinst mot Spezia på bortaplan. Inget som sticker ut, men ett formsvagt Crotone bör man bara besegra här på hemmaplan. Hellas infinner sig fortsatt på den övre delen av tabellhalvan och har bara fyra poäng upp till en sjätteplats.

6. Barnsley – Tranmere, 1

Championship vs League Two, trots allt och därför är det svårt att blunda för ettan här. Dessutom så har Barnsley gått starkt på slutet med tre segrar på dem fem senaste omgångarna, därför bör det råda klasskillnad här – även fastän Barnsley möjligtvis väljer att rotera på en del positioner. Vi testar spiken.

7. Bristol C – Portsmouth, X2

Det skiljer en division Bristol C och Portsmouth åt men vi väljer att gå på dagsformen och där sticker gästerna ut, och det ordentligt. De vinner match efter match i League One, samtidigt som Bristol C tappat viktig mark i Championship, i jakten på en playoff-plats. Där ligger deras fokus, och med det sagt så klickar vi in X2 – en liten chansning men vi testar!

8. Cheltenham – Mansfield, X2

League Two-möte här i FA Cupen, och som alltid givetvis svårt att dra slutsatser om hur mycket den här tävlingen prioriteras. Vi förväntar oss att se två lag som går för det i alla fall och här tycker vi Mansfield sticker ut med sina tre raka segrar i ligaspelet. Cheltenham har inte vunnit en match sedan en bra tid tillbaka, och därför landar vi in i en X2-lösning.

9. Cadiz – Alaves, 1X2

Jättesvårt att avgöra vilket lag som faktiskt ligger närmst en seger här, Cadiz fick som bekant en drömstart på säsongen men är nu tillbaka i verkligheten med fyra raka poängtapp. Alaves har heller inte övertygat och därför väljer vi helt enkelt att helgardera match nummer 9 – kan sluta lite hur som helst här.

10. Elche – Getafe, X2

Vi fortsätter att tro på att Getafe har en pånyttfödelse i sig den här säsongen, trots dem svaga siffrorna de fortsätter att måla upp. Tre raka förluster är förvisso ett faktum för Bordalas gäng, men Elche är ett av dem svagare lagen i serien och har samtidigt bara vunnit blott en match här på hemmaplan – på åtta försök. X2 känns därför okej.

11. Valladolid – Valencia, 1X

Valencia är helt under isen, storklubben infinner sig först på en 17:e plats i tabellen där endast en bättre målskillnad räddar dem kvar på rätt sida av nedflyttningsstrecket. Situationen är minst sagt allvarlig, och inget verkar ske. Valladolid, som närmst kommer från två raka segrar – cupspelet inräknat – bör därför kunna plocka poäng här. De är alltid ett jobbigt motstånd. 1X.

12. Augsburg – Stuttgart, X2

Bara två lag i Bundesliga har presterat bättre än Stuttgart på resande fot den här säsongen, Bayer Leverkusen och Bayern München. Det är onekligen en indikation på något, och därför väljer vi helt enkelt Stuttgarts sida, men tar med krysset eftersom att det så här på förhand är en tät kamp.

13. Bielefeld – Hertha Berlin, 2

Bielefeld kommer högst troligt att spela fotboll i Bundesliga 2 nästa säsong, nykomlingen räcker uppenbarligen inte till för att etablera sig längre upp i tabellen, utan har förlorat 10 av sina 14 inledande fighter. De kan åtminstone glädjas över att Schalke och Mainz spelar i samma liga, möjligtvis kan man därför nå en kvalplats, men inte mer än så alltså. Hertha Berlin vinner på söndag.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se