Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 9/1


Spela!
Datum: Lördag 2021-01-09 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 1. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 1, med fotboll från FA Cupen – och enbart från FA Cupen. Det blir självklart en prövning eftersom att det alltid är svårt att veta hur pass mycket dem olika lagen prioriterar den här tävlingen. Vi räknar med att få se en viss rotation hos dem större klubbarna, vilket öppnar upp för ett par skrällar, men det är samtidigt svårt att bortse från kvalitétsskillnaden i vissa matcher. Vi tror oss åtminstone ha funnit en fin rad, och presenterar den här tillsammans med hela analysen. Stort lycka till!

1. Manchester United – Watford, 1

Watford gör det bra i Championship och är i allra högsta grad även involverade i jakten på en playoff-plats, det kanske till och med kan bli en direktplats till Premier League men här på Old Trafford ska man inte räcka till. En viss rotation i United är väntad, men trots detta spikar vi hemmalaget – de är minst två steg större!

2. Arsenal – Newcastle, 1X

Arsenal har äntligen vaknat till liv igen efter en tung period och har nu noterats för tre raka segrar i Premier League. Det ger givetvis en viss energi och positiv stämning i lägret, med hjälp av den tror vi man vinner här på Emirates Stadium. Vi plockar dock med krysset eftersom att Artetas fokus mycket väl kan ligga på torsdagens möte mot Crystal Palace.

3. Southampton – Shrewsbury, 1

Premier League vs League One, stor skillnad på alla plan alltså, och därför känns det bara onödigt att slösa några som helst tecken här. Southampton kommer dessutom närmst från en vinst över Liverpool och även fastän det inte kommer att vara riktigt samma elva här på lördag, så ska de bara besegra ett motstånd av den här kalibern.

4. Stoke – Leicester, X2

Det är självklart svårt att gå emot Premier League-klubbarna här i FA Cupen, även fastän vi förväntar oss en, eller två skrällar i den här omgången. Leicester är bättre än Stoke på alla plan och bör vinna, men krysset känns bra att ha med.

5. Blackpool – West Bromwich, 2

Att få segervittring vore väldigt positivt för West Bromwich som alltså inte vunnit en match sedan den 28 november. Därför säger känslan att de kommer att gå för det här, och det här är onekligen en drömchans då man ställs mot ett lag från League One. Vi testar spiken av den anledningen – det är dags att vinna.

6. Brentford – Middlesbrough, 1 2

Två formstarka lag i Brentford och Middlesbrough som vunnit väldigt många matcher i Championship här under dem senaste veckorna. När det nu vankas FA Cup-fotboll blir det därför väldigt svårt att avgöra vilket lag som faktiskt ligger närmst en seger. En viss rotation öppnar upp för en vidöppen tillställning. Vi testar gaffeln och håller en extra tumme för gästerna.

7. Wycombe – Preston, X2

Preston är Championships tredje starkaste lag när det kommer till spelet på bortaplan, de är dessutom det bättre laget av dessa två då Wycombe agerar nykomling och tabelljumbo i samma serie. FA Cupen krånglar dock alltid till det lite, men trots detta väljer vi att lita på gästernas starka bortaspel, samt kvalitén. X2.

8. QPR – Fulham, 1X

Fulham har annat att tänka på än FA Cupen då de bara har tre poäng upp till säker mark i Premier League, samtidigt som ett möte mot Chelsea väntar här sex dagar efter. Ett formsvagt Chelsea på Craven Cottage alltså, där har man onekligen en chans att plocka poäng. Stor rotation förväntar vi oss därför att se här. 1X!

9. Burnley – MK Dons, 1

Det skiljer två divisioner Burnley och MK Dons åt, och oavsett elva Burnley väljer att ställa fram så ska de bara vinna den här matchen här på hemmaplan. Vi har onekligen svårt att se ett annorlunda utfall här då Burnley dessutom är på uppgång med tre segrar på dem fem senaste matcherna. Spik!

10. Oldham – Bournemouth, X2

Oldham spelar till vardags i League Two samtidigt som vi finner Bournemouth i toppen av tabellen i Championship, därför talar ändå det mesta för att Bournemouth undviker ett nederlag här på lördag. Visst ska man hålla utkik efter skrällar, men Bournemouth förlorar inte den här matchen. X2!

11. Blackburn – Doncaster, 1X

Även här väljer vi en Championship-klubb framför en League One-klubb, dessutom har Blackburn hemmaplansfördelen vilket får oss att tro på att de åtminstone undviker ett nederlag. 1X känns därför bra – bör räcka!

12. Bristol R – Sheffield United, 1X2

Det är svårt att bortse från Sheffield Uniteds urusla resultatrad i Premier League när man ska placera ut sina tecken här i match nummer 12 – fortfarande noll vinster så här långt. Sheffield kan mycket väl prioritera bort den här matchen helt, och därför chanser vi inte – helgardering!

13. Huddersfield – Plymouth, 1X

Plymouth huserar i den nedre delen av tabellhalvan i League One med blott 7 vinster, 21 omgångar in i seriespelet. Vi kan inte bortse från det och väljer därför 1X här eftersom att Huddersfield ändå lirar Championship-fotboll och gör det bra. Här hemma har de dessutom vunnit fem av sina sex senaste matcher.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se