Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 6/1


Spela!
Datum: Onsdag 2021-01-06 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset onsdag, vecka 1. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.


Europatipset tips, vecka 1 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Underbara onsdag, semifinal i EFL Cup där vi bjuds på ett Manchester-derby, samt på fotboll från La Liga, Serie A och Ligue 1. En fin kupong och jackpot dessutom, med det sagt så spakar vi igång analysen och presenterar vårt 768 raders system! Stort lycka till.

1. Manchester United – Manchester City, 1X

Semifinal i EFL Cup och här lutar det trots allt åt Manchester Uniteds sida i vår värld. City städade förvisso av Chelsea här om dagen men lider fortfarande av det faktum att man haft ett mini-utbrott av COVID-19 i truppen, och Pep kan mycket väl vila ett par av dem spelarna som infann sig på banan i söndags. Så ett försvagat City. Därför väljer vi 1X.

2. Athletic Bilbao – Barcelona, 1X2

Barcelona är direkt opålitliga just nu och Athletic Bilbao tenderar att kunna bjuda upp till bra motstånd när just Barca tittar förbi. På alla sätt och vis en knepig uppgift för ett bortasvagt FC Barcelona. Därför måste alla tecken med här.

3. Milan – Juventus, X2

Oj så spännande test för båda lagen. Vi har ett AC Milan som fortsätter att vinna framför oss, och ett Juve som först infinner sig på en femteplats i tabellen – 10 poäng efter Milan. Trevliga förutsättningar, minst sagt och här tror vi AC Milan faktiskt viker sig – Ronaldo och Juve plockar minst ett poäng på onsdag.

4. Lazio – Fiorentina, 1

Tungt poängtapp för Lazio senast men nu återvänder de till Rom och Stadio Olimpico och här ska man bara besegra Fiorentina. Förvisso slog Fiorentina Juve med 3-0 i Turin, men det var inför jul och de följde dessutom upp den insatsen genom att tappa poäng mot Bologna på hemmaplan. Fortsatt frågetecken på dem alltså. Spik!

5. Bologna – Udinese, 1X

Bologna har spelat oavgjort i fyra raka matcher inför onsdagens möte mot Udinese, men motståndet har varit tufft, man har bland annat ställts mot Atalanta på bortaplan, och tre av dessa fyra matcher har dessutom gått stapeln på resande fot. Nu återvänder man hem, och motståndet får trots allt anses generöst – löser minst en pinne.

6. Sampdoria – Inter, 2

Vi har svårt att se att Inter ska tappa poäng mot ett formsvagt Sampdoria, trots spel på bortaplan. De är inne i en otrolig period med åtta(!) raka segrar och fem av dessa har man dessutom vunnit med fler än ett mål. En otrolig fart på detta Inter alltså, addera därtill att man gjorde sex mål på Crotone här senast. Klasskillnad. Spik!

7. Torino – Hellas Verona, 1X

Man får se upp för Torino i onsdagens möte, segervittring här på slutet och en komfortabel 3-0-seger över Parma på bortaplan i den senaste ligaomgången. Kan det vara någon slags vändpunkt för det här gänget? Det tror vi, tre raka matcher utan en förlust nu och därför tycker vi man bör ligga nära en första seger på hemmaplan den här säsongen. Vi testar 1X.

8. Sassuolo – Genoa, 1X

Sassuolo råkade ut för Atalanta här närmst, 5-1-förlust i Bergamo men det nederlaget drar vi inte allt för stora slutsatser av. Atalanta har som bekant sådana insatser i sig och vem som helst kan egentligen råka ut för det där. Sassuolo är annars stabila och pålitliga och har alltså varit riktigt fina i år. Vi väljer därför 1X här, Genoa kryssade mot Lazio senast och vann mot Spezia innan dess. Kan eventuellt kämpa till sig ett kryss.

9. Crotone – Roma, 1 2

Otroligt värde på tabelljumbon Crotone som ändå vaknat lite till liv här på slutet. De har noterats för sju poäng på dem fem senaste omgångarna här i Serie A och även fastän Roma är formstarka, så har de onekligen en botteninsats i sig. Vi testar därför gaffeln – Crotone är i skrivande stund streckade till 5%.

10. Atalanta – Parma, 1X

Atalanta körde över Sassuolo på ett klassiskt Atalanta-manér när de satte dit fem kassar och vann med hela 5-1 i söndags. De har dock varit betydligt ojämnare den här säsongen, och därför kommer vi inte ifrån att krysset är intressant här – speciellt eftersom att Atalanta i skrivande stund är streckade till 90%.

11. Marseille – Montpellier, 1

Formsvackan är ett faktum för Marseille som här närmst förlorade på nytt, den här gången mot Angers med 2-1 på bortaplan. Det betyder att Marseille halkat efter en aning, men de har alltså fortfarande en fjärdeplats i sina egna händer – och kan infinna sig blott två poäng efter förstaplatsen. Därför bör de inte vara långt ifrån en uppryckning tycker man, Montpellier är dessutom även de formsvaga med två förluster på dem tre senaste omgångarna (ett poäng). Vi väljer Marseille.

12. Saint Etienne – PSG, 2

Marseille står fortfarande på blott 4 segrar, 17 omgångar in i seriespelet och dem siffrorna går helt enkelt inte att blunda för när PSG tittar förbi. PSG är bättre, har ryckt upp sig här på slutet med sju poäng på dem tre senaste omgångarna och vinner i sin tur på onsdag. Spik!

13. Nantes – Rennes, X2

Vi finner Rennes på en fin fjärdeplats i tabellen med fyra raka segrar på kontot. Metz, Lorient, Marseille och Nice är dem fyra lagen Rennes har slagit, och därför tycker vi också de bör ha en god chans att besegra ett väldigt formsvagt Nantes (åtta raka poängtapp). X2 räcker gott!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se