Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 3/1


Spela!
Datum: Söndag 2021-01-03 15:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 53. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

Europatipset tips, vecka 53 med fotboll från Premier League, Serie A, La Liga och Bundesliga. En minst sagt trevlig söndag är alltså vad vi har framför oss här, och med det sagt så presenterar vi här nedanför vårt spelförslag och tips till alla 13 matcher. Stort lycka till!

1. Newcastle – Leicester, X2

Bör räcka med ett X2 här, Leicester har möjligtvis inte varit självklara men de förlorar sällan matcher och infinner sig trots allt på en fin tredjeplats i tabellen med resultatraden 9-2-5. Det är bra och tillräckligt bra för att plocka poäng mot Newcastle – trots spel på bortaplan.

2. Benevento – Milan, 1 2

Någon gång så måste AC Milans första nederlag komma, och därför testar vi också gaffeln i match nummer 2, för varje omgång som spelas närmar sig Milan den där förlusten, det kommer vi inte ifrån. Addera därtill att Benevento gått bra på slutet, de har noterats för blott en förlust på dem sju senaste omgångarna i Serie A, och vunnit två raka matcher.

3. Juventus – Udinese, 1

Inget snack om saken, speciellt eftersom att Juve förlorade mot Fiorentina med 3-0 innan jul. Därför tror vi helt enkelt de tar sig i kragen och ser till att studsa tillbaka direkt. Uppgiften är generös och därför spikar vi hemmalaget.

4. Roma – Sampdoria, 1

Tydlig skillnad mellan lagen här också, Roma har emellanåt visat upp en imponerande höjd, så länge de hamnar rätt så vinner de den här matchen relativt tryggt. Glöm heller inte att AS Roma är seriens starkaste hemmalag med resultatraden (5-2-0).

5. Fiorentina – Bologna, 1 2

Det är oerhört svårt att placera Fiorentina i dagsläget och därför väljer vi att nyttja det fina värdet på Bologna och klicka in gaffeln. Spelvärdet är enorm just nu och Bologna är onekligen kapabla till att besegra ett Fiorentina i det här skicket.

6. Genoa – Lazio, X2

Genoa stor på blott 2 segrar 14 omgångar in i seriespelet och det säger väl egentligen allting om status på det här gänget. Förvisso vann de senast men den trean plockade man mot ett av seriens sämsta lag, Spezia. Lazio är något helt annat, även fastän de inte riktigt kommit upp i samma nivå som i fjol. X2 räcker gott!

7. Parma – Torino, 1X2

Parma och Torino är både inne i en otroligt tung period, Torino har noterats för åtta raka poängtapp inför söndagens möte, samtidigt som Parma radat upp fem raka poängtapp. Därför måste alla tecken med här, Torino gör trots allt mycket mål och kan mycket väl vinna – vidöppen match här!

8. Spezia – Verona, X2

Vi finner Spezia först på en 17:e plats i tabellen med blott 2 segrar på kontot, 14 omgångar in i seriespelet. Därför bestämmer vi oss för att inte ta med ettan i match nummer 8, Hellas är bra och stabila och bör åtminstone plocka en pinne här.

9. Eibar – Granada, X2

Granada är i grund och botten det bättre laget av dessa två och har även fått upp farten här på slutet. De nådde som bekant en historisk sjundeplats i fjol och infinner sig även runt där nu och det gör alltså inte Eibar – vi hittar de först på en 15:e plats i tabellen. Vi tycker Granada bevisat att de är att räkna med och klickar in X2.

10. Huesca – Barcelona, X2

FC Barcelona är långt ifrån en garanti i år och det bekräftar även deras resultatrad som lyder; 7-4-4. På bortaplan ser den ut som följande dessutom; 2-1-3. Addera därtill att Barcelona här närmst tappade två poäng mot Eibar på hemmaplan. Det säger allt. X2.

11. Alaves – Atletico Madrid, 2

Atletico Madrid är oerhört stabila och går som tåget i La Liga. De har fortfarande en förstaplats i sina egna händer och är faktiskt klasser bättre än Deportivo Alaves just nu. Därför ser vi ingen som helst anledning till att slösa på några tecken här, Atletico vinner relativt tryggt!

12. Real Sociedad – Osasuna, 1

Vi kommer inte ifrån att Osasuna är ett av seriens svagaste lag och det bekräftar även tabellen då vi finner de först på en 19:e plats i tabellen, med blott 3 segrar 14 omgångar in i seriespelet. Osasuna är dessutom ett erkänt starkt hemmalag, därför klickar vi enbart in ettan här – Sociedad vinner!

13. Dortmund – Wolfsburg, 1X

Dortmund har inte alls övertygat i år vilket som bekant har lett till att Favre fått sparken, det säger allt. Därför måste minst krysset match här i match nummer 13, Wolfsburg har dessutom bara förlorat en match den här säsongen och det nederlaget mot dessutom mot Bayern Munchen, på bortaplan. 1X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se