Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 29/12


Spela!
Datum: Tisdag 2020-12-29 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset tisdag, vecka 53. Stor analys av alla 13 matcher, systemförslag och tips till varje enstaka fight.

Europatipset tips, vecka 53 med fotboll från Premier League, Championship och La Liga. En trevlig mitt-i-veckan-kupong med andra ord och vi landar, i vanlig ordning i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering.

1. Manchester United – Wolves, 1X

Manchester United går som tåget och borde även ha besegrat Leicester här senast, därför har vi svårt att se att man ska förlora tisdagens möte mot Wolves. Man är starkare just nu, har mer spets och har dessutom en andraplats i tabellen i sina egna händer. 1X bör räcka gott.

2. Brighton – Arsenal, X2

Kan segern över Chelsea varit vändpunkten för Arsenal? Det tror vi, man bör åtminstone ha en väldigt god chans att vinna igen på tisdag i och med att motståndet stavas Brighton. Potters gäng har inte vunnit en match på väldigt lång tid och står dessutom på totalt 2 segrar, 15 omgångar in. Vi klickar in X2.

3. West Bromwich – Leeds, 2

Vi sticker ut hakan och spikar Leeds i match nummer 3 och detta gör vi eftersom att West Brom helt enkelt tillhör kategorin ett av svagare lagen i Premier League. De står alltså fortsatt på blott en seger i Premier League och har samtidigt förlorat 9 av 15 matcher. Leeds vann dessutom senast. Spik!

4. Southampton – West Ham, 1X

Southampton har nu tappat poäng i tre raka matcher efter en fantastiskt fin period där man ett tag infann sig på en andraplats i tabellen. Detta har att göra med skador på Ings, Vestergaard och Redmond, tre viktiga lirare i detta Hasenhüttl-bygget, och det är alltså fortsatt oklart när de är helt återställda. Trots detta väljer vi att klicka in 1X då West Ham fortsätter att ha problem, kryss mot Brighton hemma senast, och innan dess storförlust mot Chelsea, bland annat – fyra raka poängtapp är ett faktum. 1X bör räcka!

5. Burnley – Sheffield United, 1X2

Vi helgarderar match nummer 5 och håller en extra tumme för att Sheffield United noteras för sin första trea den här säsongen. Känslan säger att den mycket väl kan komma här i och med att motståndet stavas Burnley. Vi räknar åtminstone med att få bevittna en tät kamp, och är det så matchen utvecklas så är den även vidöppen! 1X2.

6. Sheffield W – Middlesbrough, X2

Fin form hos gästerna som kliver in i tisdagens möte med tre raka segrar och åtta gjorda mål framåt, Sheffield W ska man därför per automatik ha en god chans att besegra, de har trots allt bara vunnit 4 av 21 matcher och agerar nästjumbo, förvisso tack vare minuspoängen, men fortfarande. Middlesbrough är bättre. X2!

7. Huddersfield – Blackburn, 1X

Huddersfield har följande resultatrad här på hemmaplan; 6-1-3. Det är bra för att vara ett mittenlag i Championship, och även en resultatrad som får oss att klicka in 1X. Addera därtill att Huddersfield jagar en femte raka seger här hemma.

8. Luton – Bristol City, 1 2

En knepig match så här på förhand som alltså känns vidöppen. Luton förlorar sällan på hemmaplan, samtidigt som vinsten är Bristols vanligaste tecken här på bortaplan. Det får oss att klicka in gaffeln, och så håller vi en extra tumme för gästerna!

9. Wycombe – Cardiff, X2

Wycombe agerar tabelljumbo i Championship med 2 segrar, 21 omgångar in i seriespelet. Och det är väl tillräckligt av en anledning att välja bort ettan i match nummer 9, Cardiff kommer att plocka poäng på tisdag och därför klickar vi också in X2.

10. Preston – Coventry, 1

Preston har vunnit två raka matcher inför tisdagens möte och har dessutom hållit nollan intakt i båda dessa matcher. Coventry? De är ett av ligans svagaste lag på bortaplan och har tappat poäng i tre raka matcher. Slutsats? Preston vinner.

11. Stoke – Nottingham, 1X

Inget lag i Championship har plockat färre poäng än Nottingham på resande fot och per automatik får det oss att kika närmre på Stoke här, som ändå är med i toppen. De placerar sig bara två poäng ifrån kvalplatserna till Premier League och därför tycker vi också 1X bör räcka här.

12. Norwich – QPR, 1

Norwich föll förvisso senast men det var i toppfighten mot Watford, med uddamålet. Innan dess hade man vunnit fem raka matcher. På tisdag sänks dessutom svårighetsgraden ett par snäpp när QPR tittar förbi, det här gänget mår inte alls bra just nu och har alltså noterats för åtta(!) raka poängtapp inför den här matchen. Norwich studsar tillbaka.

13. Barcelona – Eibar, 1

Inget snack om saken, trots att Messi fått ledigt. Barcelona är att räkna med här på hemmaplan då de står på 20 gjorda mål efter 8 spelade matcher, de har dessutom plockat 13 poäng av 15 möjliga på dem 5 senaste matcherna på Camp Nou här i ligaspelet. Därför spikar vi FC Barcelona när Eibar tittar förbi.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se