Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 26/12


Spela!
Datum: Lördag 2020-12-26 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 52. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 52, med en jackpot på 25(!) miljoner kronor – och BOXING DAY! En otrolig lördag är onekligen vad vi har framför oss här och det är egentligen bara att sparka igång analysen, vi slösar ingen tid!

1. Arsenal – Chelsea, X2

Chelsea städade till slut av West Ham tryggt med 3-0 på Stamford Bridge här senast och extra skönt var nog det eftersom att man hade noterats för två raka förluster – mot Wolves och Everton. Och här anser vi de ha goda chanser att plocka nya poäng, även fastän mötet går av stapeln på Emirates alltså. Vi ser inga tecken på en återhämtning från Arsenals sida, de föll här närmst med hela 4-1 mot City på Emirates Stadium och har inte vunnit sedan en bra tid tillbaka. Otroligt svaga just nu. X2.

2. Manchester City – Newcastle, 1

Precis som vi nämner ovanför så kommer City närmst från en komfortabel seger över Arsenal på Emirates Stadium (1-4), det innebär att de jagar sin tredje raka seger här mot Newcastle, Southampton och Arsenal har alltså besegrats här närmst, båda på bortaplan. Två bra resultat, som bör resultera i att man vinner igen. Spik!

3. Aston Villa – Crystal Palace, 1X

Aston Villa har plockat sju poäng på dem tre senaste omgångarna i Premier League och släppt in noll mål. Dem siffrorna talar sitt tydliga språk och addera där till att Aston Villa har Grealish, det har inte Crystal Palace. Palace har dessutom tappat poäng i tre raka matcher, här närmst släppte man som bekant in sju mål mot Liverpool på Selhurst Park. Svagt! 1X blir vårt val.

4. Fulham – Southampton, X2

Southampton är det bättre laget av dessa två och de stod dessutom upp bra senast när de föll med uddamålet mot City. Innan dess gick man som bekant starkt och det vittnar även deras tabellposition om. Sjua är man, Fulham är inte alls i närheten och har blott två segrar på kontot. X2 bör räcka!

5. Sheffield United – Everton, 2

Sheffield United lär plocka en trea i princip när som helst för oavsett hur svaga de faktiskt ser ut så har vi svårt att se att de inte ska vinna den där matchen någon gång. Men här mot Everton lär det inte ske, Everton är trots allt inne i en bra period med tre raka segrar, över Chelsea, Leicester och Arsenal, ett otroligt facit. Nio poäng i dem tre matcherna är trots allt fantastiskt. Vi testar spiken!

6. Watford – Norwich, X2

Norwich flyger just nu och vi vågar redan konstatera att de kommer att spela i Premier League nästa säsong, fem poäng före närmsta motstånd och de har dessutom noterats för fem raka segrar. Därför är det svårt att blunda för tvåan här, trots att Watford även de gör det bra – Semas gäng har dessutom noterats för två raka poängtapp. X2!

7. Cardiff – Brentford, X2

Brentford är inne i en väldigt fin period och har inte förlorat en match på länge, här närmst slog de dessutom ut Newcastle ur EFL Cup och ett sådant resultat boostar givetvis ett lags självförtorende. Därför tror vi på nya poäng för Brentfords del, de är med här i toppen av tabellen och har bara blott tre poäng upp till en andraplats. X2!

8. Barnsley – Huddersfield, 1

Barnsley och Huddersfield står på exakt lika många poäng inför omgång 21, men en viss skillnad identifierar vi ändå här. Just formläget, där Barnsley gått riktigt starkt bortsett från ett resultat, mot topplaget Swansea (B). Annars har man vunnit tre raka fighter, man jagar dessutom sin tredje raka seger här på hemmaplan. Vi testar spiken även fastän det är en chansning.

9. Derby – Preston, 1X

Derby har vaknat till liv igen efter att ha fått en svag start på säsongen, de är alltså helt plötsligt obesegrade i sex raka omgångar och saker och ting börjar se ljust ut, därför väljer vi även deras sida här med hjälp av en halvgardering. 1X!

10. QPR – Swansea, X2

QPR är ett av Championships formsvagaste gäng just nu och närmar sig nedflyttningsstrecket snabbt, ett motstånd i det skicket bör topplaget Swansea bara plocka poäng mot. Swansea har trots allt siktet inställt på Premier League och formen är även den god. X2!

11. Reading – Luton, 1X

Reading har ställts mot tuffaste möjliga motstånd i dem två senaste omgångarna och förlorat båda matcherna. På lördag sänks dock svårighetsgraden och tabellåttan Reading bör därför ha en god chans att studsa tillbaka – Luton har förlorat hälften av sina matcher på bortaplan. 1X!

12. Nottingham – Birmingham, 1X2

Birmingham har förlorat tre raka matcher inför lördagens bortafight mot Nottingham men är fortsatt det bättre laget här, Nottingham har haft stora problem inledningsvis och placerar sig bara ett poäng från fel sida av nedflyttningsstrecket. Vidöppen tillställning i och med Birminghams form, och därför landar vi också in en helgardering här.

13. Coventry – Stoke, X

Varför inte!? Coventry och Stoke har spelat oavgjort ofta här på slutet och det är även deras vanligaste resultat på hemma- respektive bortaplan. En chansning, självklart men det här är en vidöppen match, och oavsett tecken så känns det i princip osäkert här. Helgardering vore bäst, men sen har man heller inte allt för många tecken. X!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se