Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Chelsea - Tottenham


Spela!
Datum: Söndag 2020-11-29 17:30
Land: England
Liga: Premier League
Spel: Tottenham DNB
Odds: 2.60
Bolag: Coolbet

Rekarens Spelmotivering

Söndagsunderhållning från Premier League och London, och på alla sätt och vis en supermatch mellan två formstarka lag i Chelsea och Tottenham. Båda lagen har dessutom en förstaplats inom räckhåll efter Liverpools poängtapp mot Brighton på Falmer Stadium. Spännande förutsättningar, minst sagt.

Blir det Lampards Chelsea eller Mourinhos Tottenham som drar det längsta strået på Stamford Bridge? Vi räknar med att få bevittna en tät kamp, en någorlunda försiktig approach från båda sidor eftersom att det trots allt står väldigt mycket på spel här. En vinst kan innebära en ordentlig boost för både Chelsea och Tottenham, och per automatik kommer det givetvis att pratas om ett eventuellt ligaguld längre fram. Tre viktiga poäng i potten alltså.

Vi konstaterar i alla fall att två poäng skiljer lagen åt i tabellen inför omgång 10, Tottenham står på 20 och Chelsea på 18, och målskillnaden är densamma, +12. Vi poängterar därför igen att vi räknar med att få se en jämn tillställning, Chelsea har som bekant fått ordning på defensiven och har äntligen en solid keeper i mål, vilket talar för att vi inte får bevittna en målfest här på söndag. Detsamma gäller Tottenham, som bara släppt in nio mål så här långt – den lägsta siffran i Premier League.

Det som sticker ut kring Tottenham är dock det faktum att de vunnit alla matcher på bortaplan så här långt, fyra av fyra. Dessutom har de fantastiska 13-3 i målskillnad efter dessa matcher, och det kommer vi att ta hänsyn till när vi gräver fram ett speltips härifrån.

Pressen ligger på Chelsea..

Hemmaplansfördelen innebär givetvis att det är Chelsea som är favorit i den här matchen, det skriver säkerligen de flesta under på – det gör även spelbolagen. Men det kommer vi alltså att utnyttja här.

Tottenham kliver som bekant in i söndagens möte med en 2-0-seger över Manchester City i bagaget, en trea som självklart ger dem massvis med energi och tro. De vann dessutom med 4-0 här i veckan i Europa League, vilket innebär att man totalt sett har inkasserat fem raka segrar – samt hållit nollan intakt i tre raka matcher. Fina siffror, minst sagt.

Nu har Chelsea förvisso ännu finare siffror, sex raka segrar är ett faktum för deras del men här tycker vi trots allt deras motstånd sticker ut en aning. Chelsea har i princip gått segrande ur alla matcher mot dem sämre lagen så här långt. Det är självklart bra, men tittar vi närmre på dem lite tuffare matcherna, så har Chelsea faktiskt inte vunnit en enda “svårare” fight. Ifall vi får kalla det så. De har alltså misslyckats med att besegra Liverpool, Tottenham (EFL Cup), Southampton, Sevilla och Manchester United. Det tycker vi sticker ut.

Tottenham har samtidigt hängt fem kassar mot Southampton på bortaplan, sex kassar mot United på Old Trafford och besegrat City med 2-0. De slog dessutom ut Chelsea ur EFL Cup efter ett straffavgörande. Dessa detaljer tycker vi sticker ut, och därför kommer vi också att välja Tottenhams sida på söndag, men gör alltså inte detta direkt på 1×2-marknaden, utan på dnb-marknaden. En liten försäkring alltså.

Chelsea är trots allt mer pressade att vinna här, det är onekligen dags att besegra en större klubb, det tror vi gör uppgiften trevligare för Tottenham. Gästerna har ett bra försvar och kommer att satsa på omställningar. Det trivs de alldeles utmärkt med. Tottenham (dnb) testas därför till skyhöga 2.60 x degen hos spelbolaget ComeOn. Stort lycka till vid rygg!

Odds 2.60 var korrekt när spelet publicerades och kan komma att ändras.

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se