Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 21/11


Spela!
Datum: Lördag 2020-11-21 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 47. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 47 – med en jackpot på ca 10(!) miljoner kronor! LIGAFOTBOLLEN är äntligen tillbaka, och som vi har längtat. Dessutom en tung jackpot vilket givetvis gör det hela bättre. Addera därtill att mötet mellan Tottenham och Manchester City sparkar igång det hela, ja det kan helt enkelt inte bli bättre, och med det sagt så sparkar vi igång analysen av Stryktipset, vecka 47 – som resulterar i ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Lycka till!

1. Tottenham – Manchester City, X2

En minst sagt otrolig fight som drar igång det hela här på Tottenham Hotspur Stadium! Två formstarka lag får man konstatera men där vi fortfarande anser Manchester City vara det bättre laget. De har möjligtvis startat lite trögt men är samtidigt på uppgång – borde ha besegrat Liverpool, men KdB missade straff. Vi väljer X2.

2. Manchester United – West Bromwich, 1

Manchester United har varit oerhört ojämna under inledningen men det ska inte spela allt för stor roll när West Bromwich tittar förbi. Gästerna har alltså ännu inte vunnit en match i Premier League, åtta omgångar in, och samtidigt förlorat fem fighter. Det tycker vi säger allt om status på den klubben. Spiken är given här på Old Trafford.

3. Aston Villa – Brighton, 1X

Aston Villa studsade som bekant tillbaka ordentligt efter att ha noterats för två raka förluster då de besegrade Arsenal med hela 3-0 på Emirates Stadium. Imponerande insats och ett par snygga mål, det tror vi ger laget kraft igen. Brighton ska det därför bli poäng mot här på Villa Park – Brighton står fortfarande på blott en seger så här långt.

4. Middlesbrough – Norwich, 1X

Två svårbesegrade lag i Middlesbrough och Norwich, de förstnämnda har fortfarande bara förlorat en match i ligaspelet (4-6-1) samtidigt som Norwich är obesegrade i sju raka omgångar. Det gör det hela svårt, bara tre poäng skiljer lagen åt i tabellen och vi går därför på hemmaplansfördelen och klickar in 1X. Middlesbrough är obesegrade på Riverside Stadium så här långt.

5. Luton – Blackburn, 1 2

Vidöppen tillställning så här på förhand i vår bok, Luton och Blackburn spelar sällan oavgjort och bara tre poäng skiljer lagen åt i tabellen, efter 11 spelade omgångar. Gaffeln känns därför bra här, en match Blackburn mycket väl kan vinna, men som Luton är favoriter i.

6. Barnsley – Nottingham, X2

Coventry och Wycombe besegrades innan landslagsuppehållet, och det var två minst sagt viktiga treor för Nottingham Forest som fått en riktigt trög start på säsongen. Ett gäng som trots allt förväntas finnas med längre upp i tabellen då bara målskillnaden satte stopp för dem till kvalspel till PL i fjol. Är de möjligtvis igång nu? Det tror vi, och det blir minst en pinne mot Barnsley.

7. Millwall – Cardiff, 1X

Två gäng som fanns med högst upp i tabellen i fjol men som fått en någorlunda trög start på säsongen 20/21. De förstnämnda står på blott fyra segrar, Cardiff på tre. Men Millwall har samtidigt bara förlorat en av sina sju senaste matcher, vilket får oss att välja deras sida här på hemmaplan. 1X bör räcka.

8. QPR – Watford, X2

Det är som bekant alltid knepigt med bortafighter i Championship men vi väljer trots detta att gå på Watford här i match nummer 8, förvisso svagare på resande fot, samtidigt som de är ligans starkaste hemmalag, men vi förväntar oss mycket av Watford den här säsongen. De ska upp till Premier League igen och då plockar man poäng i sådana här matcher. X2.

9. Bristol C – Derby, 1

Ingen match i Championship är i princip säker, men här går det inte annat än att spika Bristol City. Tabellfemma agerar man, och har dessutom två raka segrar på kontot när man nu ställs mot tabelljumbon Derby. En tuff start på alla sätt och vis för detta Derby som alltså har förlorat 7 av 11 matcher.

10. Preston – Sheffield W, 1X2

En unik start från Prestons sida som alltså är Championships starkaste lag på bortaplan, men även ligans svagaste lag på hemmaplan. Inte alls ofta ett lag i den här serien målar upp den typen av siffror. De har alltså förlorat fem av fem hemmamatcher, men ett landslagsuppehåll tror vi samtidigt kan bryta det mönstret. Vi testar helgarderingen här.

11. Stoke – Huddersfield, 1

Tuff spik men vi testar! Stoke har vunnit tre av sina fem senaste matcher i Championship och infinner sig bara ett poäng från en top 6 placering. Det tror vi ger de styrka inför det hör mötet, det var längesedan Stoke var med här uppe och utmana om sådana här fina placeringar. Här på hemmaplan bör man därför ha en god chans att vinna.

12. Swansea – Rotherham, 1

Swansea var med och kvala till Premier League i fjol samtidigt som Rotherham lirade League One-fotboll, tydlig skillnad och därför spikar vi också hemmalaget i den här matchen. Skillnaden har möjligtvis inte varit så jättestor inledningsvis, men vi räknar med att den blir det ju längre in på säsongen vi kommer.

13. Wycombe – Brentford, X2

Nykomlingen Wycombe har förlorat 8 av 11 matcher samtidigt som Brentford är lite på uppgång, och som nu är obesegrade i fyra raka omgångar inför det här mötet. Brentford är dessutom Brentford, ett gäng som förväntas vara med och utmana om en plats i Premier League. Därför räknar vi med att de kommer igång på allvar framöver. X2 bör räcka.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se