Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 14/11


Spela!
Datum: Lördag 2020-11-14 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 46. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen, match för match och presenterar ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 46 – med en jackpot på ca 9 miljoner kronor! UEFA Nations League för hela slanten, med Sverige – Kroatien som öppningsmatch! Portugal – Frankrike, Belgien – England, och ett par andra trevliga fighter dessutom. En trevlig helg är vad vi har framför oss med andra ord, och med det sagt så sparkar vi gång analysen – och landar in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Häng på! Och lycka till!

1. Sverige – Kroatien, 1X

Sverige stod upp bra mot Kroatien i Zagreb och har dessutom stått upp bättre mot dem två andra nationerna i gruppen, i jämförelse med hur kroaterna hanterat dessa motstånd. Det får oss att tro på Sverige här på Friends, ett poäng tror vi man minst har på kontot när den här gruppen är färdigspelad.

2. Portugal – Frankrike, 1X

Det är inte många länder där ute som längre kan mäta sig med detta otroligt skickliga Portugal, men Frankrike tillhör kategorin, ett av lagen som faktiskt kan göra det, men de är – i skrivande stund – inte ett bättre landslag. Därför nöjer vi oss med en halvgardering i match nummer 2 och tror lite mer på portugiserna, som trots allt lirar på hemmaplan.

3. Tyskland – Ukraina, 1

Krysset ska möjligtvis med här i och med att Tyskland faktiskt spelat oavgjort i fyra av sina fem senaste matcher, men samtidigt är Ukraina ett helt annat motstånd när det kommer till hemma- samt bortaplan. Siffrorna är tydliga när det kommer till detta, och därför landar vi till slut också in i spiken. Visst ska Tyskland vinna?

4. Schweiz – Spanien, X2

Schweiz har lirat mot Ukraina, Tyskland x2, Kroatien och Spanien här under dem senaste landslagssamlingarna, och alltså inte vunnit en enda av dessa fighter (två kryss). Det är tydligt att man är snäppet mindre än dessa nationer och det tror vi bekräftas även under lördagen. Spanien är bättre. X2!

5. Cypern – Luxemburg, X2

Cypern står på ett poäng i det här gruppspelet, samtidigt som Luxemburg står på nio, fyra omgångar in och Cypern har alltså ännu inte gjort ett mål. Det bör vara en aning oroande för deras del i och med att man har länder som just Luxemburg, Montenegro och Azerbajdzjan i gruppen. Det är ett direkt uselt facit och därför väljer vi att klicka in X2 här. Bör räcka!

6. Azerbajdzjan – Montenegro, X2

Tre raka X2-lösningar! Montenegro är det bättre landslaget av dessa två och toppar även grupp 1, i C-divisionen före just Luxemburg, Azerbajdzjan och Cypern, med 9 pinnar på kontot samt 6-2 i målskillnad. Det får oss att tro på att de blir nya poäng för Montenegros del, X2.

7. Lettland – Färöarna, 2

Visst har Nations League ett syfte och betyder mycket för dessa svagare landslag, när man ser att Färöarna toppar en grupp på 10 poäng, 4 omgångar in – med målskillnaden 7-3. Kul att även de kan vinna lite fotbollsmatcher och känna av spänningen. Färöarna är ett hårtkämpande fotbollslag med en kompakt defensiv, det tror vi leder dem till en ny trepoängare på lördag. Spik!

8. Sylvia – Frej, 1

Tre tabellplaceringar skiljer Sylvia och Frej åt efter 27 spelade omgångar, men tittar vi närmre på den faktiska poängskörden så är skillnaden större, hela 13 poäng skiljer lagen åt – där Sylvia placerar sig före. Nu lirar de dessutom på hemmaplan, vilket får oss att välja deras sida i den här matchen. De placerar sig dessutom bara tre poäng ifrån kvalspel till Superettan. Måstematch. Frej har inget att spela för!

9. Belgien – England, 1X2

Vidöppen tillställning när Belgien och England drabbar samman, England besegrade just Belgien här senast i oktober (2-1) men Belgien slog England i matchen innan det, i VM 2018 (bronsmatchen). Och här i det stundande gruppspelet är skillnaden inte alls stor, två poäng skiljer lagen åt vilket får oss att klicka in en helgardering. Kan sluta lite hur som helst?

10. Italien – Polen, 1X

Polen toppar det här gruppspelet före länder som just Italien och Nederländerna vilket är en imponerande bedrift, så här långt. Men nu väntar just Italien här och sen Nederländerna i nästa runda, och någonting säger oss att Polen inte kommer att agera gruppetta längre efter dessa två matcher, vi förväntar oss att Italien plockar poäng mot Polen på hemmaplan. De plockade ett poäng i Gdansk i oktober månad, och därför blir det minst en pinne här med. 1X!

11. Wales – Irland, 1

Vi finner Wales på 10 poäng, 4 omgångar in i det här gruppspelet samtidigt som vi konstaterar att Irland ännu inte vunnit en match. Skillnaden är tydlig och Wales lirar dessutom på hemmaplan, det får oss att spika hemmalaget – Wales är bättre!

12. Turkiet – Ryssland, X2

Ryssland är fortfarande obesegrade i grupp 3 i B-divisionen och toppar även gruppen före länder som Ungern, just Turkiet och Serbien. De har bevisat att de är ett landslag att räkna med här under dem senaste åren och därför tror vi även det blir poäng mot ett oberäkneligt Turkiet på söndag – trots spel på bortaplan. X2!

13. Rumänien – Norge, X2

Norge är ett betydligt bättre landslag än det rumänska och därför är vi helt övertygade om att det blir poäng för deras del på söndag. Vi har svårt att se att Rumänien ska vinna, trots spel på hemmaplan. Fem poäng skiljer redan lagen åt i det här gruppspelet, vilket i vår bok bara är ett kvitto på klasskillnaden. Håland löser minst en pinne!

**

Källa: tipdsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se