Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Ryssland - Sverige


Spela!
Datum: Torsdag 2020-10-08 18:15
Land: Ryssland
Liga: Vänskapsmatch
Spel: 1
Odds: 2.35
Bolag: Nordicbet

Rekarens Spelmotivering

Sverige reser österut till huvudstaden i Ryssland, Moskva för spel mot ett formstarkt ryskt landslag. Pallar man stå emot?

Sverige ställs mot Kroatien i UEFA Nations League redan på söndag, men först ska alltså fighten mot Ryssland genomföras här i Moskva, en match som egentligen skulle ha gått stapeln i Stockholm, men på grund av inreseförbudet så blir det alltså match på VEB Arena, i den ryska huvudstaden.

Och det är en match som är någorlunda oviss så här på förhand, träningslandskamper brukar vara det och vi utgår även från att vi kommer att få bevittna ett par ändringar i elvan, hos båda lag, En sak som dock är helt säker är att Dejan Kulusevski missar matchen på grund av att Juve har satt honom i karantän – även Augustinsson har stoppats från utresa av hälsomyndigheterna i Bremen. Sebastian Andersson är samtidigt knäskadad.

Sen har vi ett par nya namn i den svenska truppen som är lite spännande, Jordan Larsson finns med efter en fin säsongsinledning i Spartak Moskva, men även Starfelt, som till vardags lirar i samma liga, men i Rubin Kazan. Den förstnämnda lär få chansen här, men det återstår att se ifall Starfelt får några minuter eller inte.

Bortsett från dessa två lirare så ser Sveriges trupp, i princip exakt likadan ut som alltid. Det betyder att vi kommer att få bevittna det Sverige vi är vana vid, egentligen oavsett elva. Janne styr skeppet och vi är väl medvetna om hur han brukar göra det. En tät kamp är därför att räkna med här i Moskva under torsdagskvällen.

Vinner – till slut..

Att Sverige är ett bra, disciplinerat, strukturerat fotbollslandslag känner vi till vid det här laget, därför tänker vi djupdyka lite inom det ryska landslaget och kika närmre på vad för spelare, och vad för resultat de har målat upp här under den senaste perioden.

Faktum är att Ryssland gått otroligt starkt här på slutet, man har som bekant ett starkt VM bakom sig med en kvartsfinal-plats, och stod därefter för ett starkt EM-kval, då man målade upp resultatraden 8-0-2, 33-8. Under den senaste landslagssamlingen vann Ryssland dessutom sina två Nations League-matcher, över Serbien (3-1) och Ungern (2-3). Och här krävs det att Sverige håller ett extra öga på Dzyuba, Cheryshev och bland annat Zhirkov – tre supervassa lirare som i princip alltid är ett hot.

Senast Sverige och Ryssland ställdes mot varandra vann Sverige med 2-0 på Friends, men här tror vi att vi kommer att få bevittna ett annorlunda utfall. Och det grundar vi i hemmaplansfördelen, det är alltså Sverige som varit tvungna att ändra om planerna och vi är inte så säkra på att man kommer att vara 100-procentiga. Man ställs trots allt mot Kroatien om tre dagar, där ligger Jannes fokus – i och med två raka förluster i Nations League. Här i Moskva lär som sagt andra spelare få chansen.

En uddamålsseger för Ryssland känns som ett troligt utfall i det här mötet, vi kommer därför att klicka in den raka ettan till finfina 2.35 x degen hos spelbolaget Nordicbet. Stort lycka till vid rygg!

-Gå till Inför matchen för mer information om spelet.

-Gå till Nordicbet för att spela & streama matchen.

-Gå till Livescore för liverapport till matchen.

-Gå till Oddsjämförelse för att jämföra och hitta det bästa oddset.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se