Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 8/9


Spela!
Datum: Tisdag 2020-09-08 20:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 37. Stor analys av alla 13 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.


Europatipset tips, vecka 37. UEFA Nations League, U21-fotboll, Allsvenskan och sedan finsk fotboll för hela slanten! Det är vad tisdagens kupong har ett erbjuda, och vi konstaterar därför att det kommer att bli knepigt! Som alltid, går vi dock för 13 rätt och klickar med det sagt in ett 512 raders system med 9 halvgarderingar! Stort lycka till.

1. Sverige – Portugal, X2

Sverige stod upp bra mot Frankrike och föll till slut bara med uddamålet men Portugal är även de ett otroligt starkt landslag, och Ronaldo är dessutom tillbaka. Därför lutar det helt klart åt en bortaseger på tisdag, Portugal spände trots allt musklerna ordentligt mot Kroatien (4-1) och har många lirare som vässat formen. X2 bör därför räcka.

2. Frankrike – Kroatien, 1X

Trevligt värde på gästerna här, som trots allt har en del kvalité i truppen. Frankrike imponerade heller inte mot Sverige vilket får oss att ta med det mittersta tecknet. I slutändan tror vi dock Frankrike står där som segrare, precis som i VM-finalen 2018. 1X!

3. Danmark – England, X2

Englands seger över Island satt långt inne och det krävdes alltså en straff i den 90:e matchminuten innan den kunde fastställas. Addera därtill att Island sen brände straff ett par minuter senare. Alltså en svag insats från England, det får man konstatera men potentialen är fortsatt skyhög, och Danmark är man bättre än. X2 bör räcka.

4. Belgien – Island, 1

Island kan mycket väl stå emot Belgien ett bra tag men när 90 minuter är spelade så har vi alltså väldigt svårt att se att man, med den offensiven, ska kunna hota ett formstarkt Belgien. Belgien vann samtliga matcher i EM-kvalet (10 av 10) och jagar sin 12:e raka seger på tisdag. Den kommer man att plocka.

5. San Marino – Liechtenstein, 2

Två väldigt svaga landslag är vad vi har framför oss här men San Marino är det allra sämsta, de blev till och med nollade mot Gibraltar senast och har dessutom aldrig någonsin vunnit en tävlingsmatch. Därför väljer vi helt enkelt Liechtensteins sida.

6. Cypern – Azerbajdzjan, 1X

Även här har vi en fight mellan två av Europas svagaste landslag, men vi rankar Cypern något högre, de vann trots allt tre matcher i det senaste EM-kvalet. Azerbajdzjan plockade samtidigt bara en pinne. 1X bör därför räcka här.

7. Luxemburg – Montenegro, X2

Luxemburg vände och vann mot Azerbajdzjan här närmst, vilket möjligtvis kan ge de lite energi till tisdagens möte. Montenegro är bättre, men har inte alls övertygat under dem senaste åren, tvärtom har de gått och blivit ett riktigt svagt landslag. Därför tar vi med krysset.

8. Österrike U21 – England U21, X2

Fotbollen i England mår riktigt bra i nuläget och speciellt är det de yngre förmågorna som gjort det otroligt bra. England U21 är ett av världens bästa landslag med spännande lirare som Hudson-Odoi, Nketiah, Nelson, Davies och Saka. Österrike ska man därför bara besegra här på tisdag. Dock fint värde på Österrike, vi plockar därför med krysset (13%).

9. Helsingborg – Kalmar, 1X

Helsingborg plockade en oerhört imponerande seger mot Djurgården senast, detta trots att man hade ett flertal spelare borta på grund av corona. Vi väljer därför Helsingborg här, Kalmar har varit allt annat än bra och agerar nästjumbo i serien. 1X bör därför räcka – HIF kliver in med mycket energi!

10. FC Honka – Tampereen Ilves, 1X

FC Honka har plockat poäng i 11 av sina 12 inledande matcher i Finland, och står alltså bara på en förlust i seriespelet. Man har dock spelat oavgjort vid 7 olika tillfällen vilket får oss att utgå från krysset. Hemmaplansfördelen resulterar i att ettan också åker med! 1X!

11. Mariehamn – FC Lahti, 1

Mariehamn har noterats för tre raka segrar på hemmaplan och har dessutom nollat sitt motstånd i varje en av dessa matcher. Addera därtill att de gjort sju mål. Lahti har exakt lika många poäng som Mariehamn men har gått svagt här på slutet, tre raka poängtapp är ett faktum inför onsdagens möte. Vi testar spiken!

12. Turku PS – Haka, 1 2

Bottenmöte i den finska ligan, och vi kategoriserar därför mötet som vidöppet. Bara ett poäng skiljer lagen åt, vilket får oss att klicka in gaffeln här. Det här är en match båda lagen kan vinna.

13. Seinajoen JK – FC Inter Åbo,

FC Inter har fått en strålande start på säsongen och agerar tabelltvåa efter 13 spelade matcher. Annorlunda ser det ut för Seinajoen som är ett bottenlag i serien, de har bara vunnit två matcher och har 11 poäng på kontot. FC Inter har 26. Klasskillnad? Vi spikar gästerna!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se