Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 5/9


Spela!
Datum: Lördag 2020-09-05 17:30
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 36. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match – och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 36. Fokus på landslagen och UEFA Nations League den här lördagen, Sverige – Frankrike rivstartar kupongen och fler andra toppfighter finns med. En mycket trevlig kupong, med andra ord. Ett par matcher från Superettan finns också med! Med det sagt så klickar vi in ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Nu kör vi igång! Stort lycka till.

1. Sverige – Frankrike, X2

Senast Sverige och Frankrike ställdes mot varandra så gick Sverige segrande ur mötet, dock andra tider och förutsättningar. Tittar vi närmre på Frankrikes trupp så går det inte att komma ifrån att det här laget nog är det bästa i världen, bara försvaret är otroligt med lirare som Upamecano, Mendy, Lenglet, Varane och bland annat Kimpembe. Släng dessutom in Mbappe, Griezmann, Kante och Rabiot. Frankrike förlorar dessvärre inte den här matchen.

2. Portugal – Kroatien, 1X

Det portugisiska landslaget känns klart mer vassare idag, än då när man faktiskt vann EM för ett par år sedan. Helt klart är det så när lirare som Bruno Fernandez, Guedes, Felix, Jota, Bernardo Silva och Neves tagit steg. Släng där in Ronaldo, samt ett hyfsat bra försvar med lirare som Semedo, Rui, Cancelo, Guerreiro och härliga Pepe. Modric och Rakitic finns samtidigt inte med under den här samlingen. 1X blir därför vårt val.

3. Island – England, 2

Det engelska landslaget har tagit stora kliv under dem senaste åren och onekligen etablerat sig bland dem absolut främsta landslagen i världen. Man har en otrolig trupp, med lirare som tagit stora kliv. Vi tänker på en lirare som Sancho, Greenwood, Mount, Alexander-Arnold och Joe Gomez. Där är framtiden, men så har man alltså även Sterling, Kane och bland annat Ings – den sistnämnda med en fantastisk säsong i ryggen! Vi väljer Englands sida – klasskillnad!

4. Danmark – Belgien, X2

Det har varit en otrolig fart på det belgiska landslaget under dem senaste åren och de bekräftade att de är att räkna med i det senaste världsmästerskapet. Då blev det alltså ett brons. Danmark är man helt klart steget större än, men vi adderar till krysset i och med förutsättningarna – annorlunda förberedelser, helt klart. Hazard, Lukaku, Kevin De Bruyne är i alla fall samtliga tre uttagna.

5. Estland – Georgien, X2

Georgien tillhör inte skaran ett av Europas starkaste landslag, men de är samtidigt inget Gibraltar eller San Marino. Långt ifrån. De skötte sig trots allt bra i EM-kvalet, då de plockade poäng i hälften av sina matcher – mot bland annat Danmark och Irland. Estland är betydligt svagare. X2 bör sitta.

6. Azerbajdzjan – Luxemburg, 1 2

Vidöppen tillställning i vår bok, båda landslagen är direkt svaga men inte alls på samma nivå som San Marino eller Gibraltar. Det här är två landslag som ändå kan spela försvarsspel, vilket bekräftades i det senaste EM-kvalet. Man höll trots allt nere siffrorna mot landslag som Portugal och Kroatien – Azerbajdzjan plockade till och med en pinne mot Kroatien. Men vi väljer trots detta gaffeln, Luxemburg kan vinna.

7. Cypern – Montenegro, 1X

Någonting har hänt med detta Montenegro under dem senaste två, tre åren, man har i princip slagit sig in i skaran bland dem svagaste landslagen i hela Europa. Det blev alltså noll segrar i EM-kvalet för deras del, då ställdes man bland annat mot ett svagt Bulgarien i ett dubbelmöte, men även länder som Kosovo och Tjeckien. Tre gjorda mål på åtta matcher dessutom. 22 insläppta. Uruselt facit! Cypern är bättre. 1X!

8. Sundsvall – Öster, 1X

Sundsvall har noterats för två raka förluster, samtidigt som Öster växlat upp och vunnit tre raka matcher. Trots detta väljer vi alltså Sundsvalls sida, i grund och botten är de det bättre laget och nu återvänder de äntligen hem till spel på Idrottsparken (NP3), efter att ha lirat två raka bortamatcher. 1X testas här!

9. Jönköping – Eskilstuna, 1

Jönköping delar tredjeplatsen i Superettan med Sundsvall, detta efter att äntligen ha studsat tillbaka till vinnarspåret igen efter en lite mindre svacka med två raka poängtapp. Därför tror vi även de besegrar nästjumbon Eskilstuna på lördag, de har säkerligen med sig kraft från Trelleborg-segern och tar nu sikte på en andra raka. Bör ha goda chanser! Spik!

10. Örgryte – Norrby, 1X

Tuff match så här på förhand, de här lagen ställdes mot varandra, så sent som för bara några dagar sedan. Då var vi inne på en Örgryte-seger i och med deras fina svit på sju raka utan en förlust. Men Norrby vann alltså. Vi testar dock Örgryte igen, de lirar på hemmaplan den här gången och Norrby har inte direkt imponerat. Krysset ska dock med.

11. Schweiz – Tyskland, X2

Schweiz ska absolut inte underskattas här, de är ett oerhört disciplinerat landslag och har ett riktigt starkt försvar, därför väljer vi alltså att ha med krysset trots att superstarka Tyskland tittar förbi. Tyskarna kan trots allt vara en aning trögstartade och ett flertal lirare har tackat nej till spel i och med Bayerns CL-guld. X2!

12. Spanien – Ukraina, 1

Ukraina är allt annat än ett dåligt landslag, utan slutade före Portugal i EM-kvalet, vilket givetvis säger någonting. De är supervassa i sina omställningar och oerhört roliga att se på, där kan de skada spanjorerna. Men i slutändan så tror vi ändå Spanien löser tre pinnar, de har det bättre laget och lirar i Madrid. Spik!

13. Irland – Finland, 1

All respekt för Finlands avancemang till EM, men här tror vi ändå Irland är steget större. De kan i princip ställa fram ett Premier League-lag här, med lirare som Randolph, Doherty, Duffy, Egan, Stevens, Hendrick, Hourihane och Shane Long. Den möjligheten har inte Finland. Spik!

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se