Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 3/9


Spela!
Datum: Torsdag 2020-09-03 20:45
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 36. Stor analys av alla 13 matcher på kupongen, tips till varje enstaka möte.

Europatipset tips, vecka 36 – med en jackpot på ca 3 miljoner kronor! 13 fighter från UEFA Nations League, och vi konstaterar direkt att landslagsfotbollen alltid är klurig, speciellt efter ett så här långt uppehåll. Det är dessutom Nations League, vilket innebär att matcherna ändå får kategoriseras som närmre träningsmatcher. Klurig kupong! Men vi kör, och siktar alltid på 13 rätt. Den här gången med ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Stort lycka till!

1. Tyskland – Spanien, 1X

Känslan överlag är att tysk fotboll mår väldigt bra i nuläget, på båda fronter. Bayern vann CL, och landslaget börjar hitta rätt igen efter att ha gjort bort sig i VM 2018. Man vann sju av åtta matcher i EM-kvalet och slutade före Holland. Spanien bör man lösa minst ett kryss mot, det spanska landslaget är inte på topp.

2. Ryssland – Serbien, 1X

Det var aldrig något snack om saken för Ryssland i EM-kvalet, Belgien vann förvisso gruppen men Ryssland hade nio poäng ner till närmsta motstånd och hade resultatraden 8-0-2 efter 10 spelade matcher. Det här är ett starkt landslag, det konstaterar vi efter VM 2018, samt det här kvalet och därför anser vi dem också ligga närmre segern här i Ryssland när Serbien tittar förbi. 1X bör räcka.

3. Finland – Wales, X2

All respekt för Finlands EM-kval, men oavsett hur man än vrider och vänder på det hela så kommer man inte bort från det faktum att Bosnien underpresterade KRAFTIGT. Vi vet samtidigt att Wales är ett bra landslag, de har haft ett par fina år här på slutet och är ett pålitligt gäng. Därför väljer vi deras sida. Krysset ska dock med.

4. Bulgarien – Irland, 2

Bulgariens landslag har inte mått bra sedan en lång tid tillbaka, ett direkt svagt landslag i vår värld och hamnar man fem poäng bakom Kosovo i ett EM-kval, så har man inget i ett EM att göra. Irland är betydligt bättre och är etablerade på en högre nivå, därför spikar vi också gästerna.

5. Turkiet – Ungern, 1

Turkiet har växlat upp under det senaste året och utmanade till och med Frankrike om förstaplatsen i EM-kvalet. De slog som bekant fransmännen här hemma i Turkiet och har onekligen en intressant höjd. Ungern är inte alls där, vilket får oss att spika Turkiet i match nummer 5. Komfortabel hemmaseger!

6. Ukraina – Schweiz, 1 2

Ukraina är riktigt bra, det bevisade dem i kvalet när de vann gruppen före landslag som Portugal och Serbien. Dessutom utan att förlora en enda match. Det får oss att utgå från ettan, men det går samtidigt inte att räkna bort Schweiz, ett disciplinerat och tight landslag som även har mycket kvalité i truppen. De vann som bekant även sin grupp, före Danmark och Irland. Gaffel!

7. Moldavien – Kosovo, X2

Moldavien tillhör skaran ett av dem sämre landslagen i Europa vilket onekligen bekräftades i EM-kvalet här senast. De förlorade 9 av 10 matcher i en grupp som bestod av länder som Andorra och Albanien. Andorra alltså. Därför väljer vi Kosovos sida i det här mötet, men adderar till krysset i och med värdet och det faktum att Kosovo trots allt fortfarande är ett riktigt ungt landslag. De kan tappa poäng i dem enklare matcherna.

8. Slovenien – Grekland, X2

Varken Slovenien eller Grekland har imponerat i fotbollsväg under dem senaste åren, vilket gör det väldigt svårt att placera ut tecknen här. Slovenien hamnade alltså efter Makedonien i EM-kvalet, Grekland vann samtidigt bara fyra matcher med länder som Liechtenstein, Armenien, Bosnien och Finland i gruppen. Dock avslutade Grekland åtminstone kvalet riktigt starkt med tre raka segrar. Det får oss att landa in ett X2 här.

9. Italien – Bosnien, 1

Bosnien har allt annat än mått bra här på slutet, hela landet var i princip i chocktillstånd efter det senaste kvalet när Bosnien fullständigt gjorde bort sig. De hamnade alltså först på en fjärdeplats i gruppen, bakom Grekland, Finland och just Italien. Det är givetvis alldeles för dåligt och ett kvitto på att Bosnien är inne i en tuff period. Därför vinner Italien den här matchen.

10. Nederländerna – Polen, 1

Robert Lewandowski finns inte med i truppen i och med Champions League-äventyret, vilket givetvis gör den här uppgiften betydligt större för Polens del. Holland är dessutom inne i en bra period och har något riktigt spännande på gång. Därför spikar vi helt enkelt Holland – de är bättre.

11. Norge – Österrike, X2

Österrike misslyckades med att vinna sin grupp i kvalspelet men vi anser alltså fortfarande att de var det klart bästa landslaget i det här gruppspelet, under dem sex, fem avslutande omgångarna. De fick en svag start, men i returmötet mot Polen bekräftade de att var på minst samma nivå som polackerna, om inte bättre. Norge ska man därför vara favoriter mot, vi tror det blir en tät kamp men att Österrike minst löser ett kryss.

12. Rumänien – Nordirland, 1 2

Vidöppen tillställning och därför landar vi in en gaffel i match nummer 12. Det är svårt att placera Rumänien och Nordirland i detta nu, Rumänien infinner sig lite i ingenmansland och är väldigt upp och ner, därför kan det här mötet sluta lite hur som helst – Nordirland har trots allt även de muskler. Därför ifrågasätter vi Rumäniens stora favoritskap, de är alltså streckade till 65% – det utnyttjar vi.

13. Slovakien – Tjeckien, 1X

Ytterligare en tät och oviss kamp, två helt okej landslag som ställs mot varandra här. Slovakien kommer att kvala in till EM, samtidigt som Tjeckien redan säkrat sin plats. Dock infann sig Tjeckien i en drömgrupp med nationer som Kosovo, Bulgarien och Montenegro. Svårt att dra slutsatser, vi går därför på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se