Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Stryktipset 29/8


Spela!
Datum: Lördag 2020-08-29 16:00
Land: --
Liga: Stryktipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 35. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match – och lämnar givetvis ett spelförslag.

Stryktipset tips vecka 35 – med en jackpot på ca 13(!) miljoner kronor! Community Shield, med Arsenal – Liverpool sparkar igång Stryktipset vecka 35, utöver det bjuds vi alltså på fotboll från Superettan, Skottland, Allsvenskan och Norge! En fin kupong, minst sagt. Med det sagt så presenterar vi ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Stort lycka till!

1. Arsenal – Liverpool, 2

Community Shield, aka Supercupen! Liverpool kliver in i lördagens möte som stora favoriter. Mötet går av stapeln på Wembley och här räknar vi med att Liverpool är steget större. De är bättre, snabbare och starkare. Spik!

2. Eskilstuna – Sundsvall, 2

Botten mot toppen! Superettan har gått något trögare under dem senaste veckorna men är fortsatt, i allra högsta grad involverade i toppstriden, kvalplatsen är intakt och man har dessutom bara förlorat en match på bortaplan den här säsongen. Spiken känns bra här, Eskilstuna agerar trots allt tabelljumbo och har skrapat ihop ett ynka poäng på dem fyra senaste omgångarna.

3. Trelleborg – Jönköping, 1X

Vi går emot favoriten! Trelleborg är bevisligen på uppgång och har noterats för sju poäng på dem tre senaste omgångarna, de har dessutom bara fyra pinnar färre än just Jönköping, vilket får oss att tro på ytterligare poäng för Trelleborg. De är igång! 1X.

4. Öster – GAIS, 1X

GAIS är även i år en stor besvikelse i Superettan och placerar sig alltså först på en 13:e plats i tabellen, på en kvalplats. Det säger egentligen allting om status på GAIS, de står fortsatt bara på 2 segrar efter 14 spelade omgångar och därför bör ett Öster, som jagar sin tredje raka seger, ha goda chanser att vinna den här matchen. 1X räcker gott.

5. Kilmarnock – Dundee U, X2

Kilmarnock och Dundee U har båda hunnit lira fem matcher i den skotska ligan vilket innebär att man har lite resultat att gå på. Med det sagt så väljer vi Dundee U:s sida, de har fått en betydligt bättre start på säsongen och kommer närmst från en fin insats mot Celtic. Läget i Kilmarnock? Noll segrar är fortsatt ett faktum. X2!

6. Livingston – Ross County, X2

Livingston agerar tabelljumbo i Skottland och har även sämst målskillnaden i serien, annorlunda ser det ut för Ross County som har tredjeplatsen intakt, därför vore allt annat än att placera ut tvåan först ett konstigt beslut här. Men vi adderar till krysset eftersom att gästerna tappat poäng i tre raka matcher.

7. St. Johnstone – St. Mirren, X2

St. Johnstone har förlorat två raka matcher i ligaspelet och dessutom blivit nollade i båda matcherna, tre av deras fyra senaste fighter har alltså resulterat i ett nederlag inför lördagens möte. Vi väljer därför St. Mirrens sida, de är det bättre laget här, men krysset måste med. X2 bör räcka!

8. Haugesund – Vålerengen, 1 2

Vidöppen tillställning. Både Haugesund och Vålerengen kommer närmst från en seger i ligaspelet och så här på förhand är detta en riktig tät kamp, bara sex poäng skiljer lagen åt i tabellen. Vålerengen placerar sig före, men agerar bortalag. Vi landar därför in i en gaffel här.

9. AIK – Häcken, 1 2

I princip allting talar för Häcken i söndagens möte på Friends, formen är bättre, laget är bättre och 13 poäng skiljer alltså lagen åt i tabellen. Det är tydligt, men AIK:s senaste seger bringar givetvis hopp i truppen, det är dessutom Häcken vi har framför oss, de tenderar att vika sig i dessa typ av matcher. Därför måste ettan med. Gaffel!

10. Hammarby – Kalmar, 1

Kalmar har ställts mot Mjällby och Östersund i dem två senaste omgångarna men trots detta skrapat ihop noll poäng och samtidigt in släppt in sex mål. Det säger allting om status på laget, vi har därför väldigt svårt att se att Hammarby inte ska vinna den här matchen. Allting talar för hemmalaget! Klasskillnad. Spik!

11. Helsingborg – Djurgården, X2

Tabelljumbon Helsingborg har plockat 1 seger på dem 12 senaste omgångarna i Allsvenskan, man har alltså gjort sig förtjänta av krisstämpeln, och med det sagt så har vi svårt att se att man ska besegra Djurgården – trots spel på hemmaplan. Djurgården är steget större – på alla plan! Krysset tas dock med, HIF lär plocka poäng snart igen. Så funkar fotbollen.

12. Mjällby – Göteborg, 1X

IFK Göteborg kan bevisligen inte vinna fotbollsmatcher vilket får oss att landa in en 1X-lösning i match nummer 12. Mjällby kommer närmst från en storseger över Kalmar och plockade, i omgången innan det, en pinne mot tabellettan Malmö FF. Tydlig skillnad på form hos dem båda lagen. Mjällby plockar minst en pinne här!

13. Malmö FF – Elfsborg, 1

Seriefinal i Allsvenskan och söndagens stora höjdpunkt! Men här tror vi dessvärre på en ensidig historia, och alltså inte en nervkittlande seriefinal. Vi är övertygade om att Malmö FF kommer att spänna musklerna, de är det bättre laget och lirar på hemmaplan. Elfsborg har fortsatt en bit kvar till att på riktigt utmana om ett ligaguld. Spik!

**

Källa: tipdsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se