Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 26/8


Spela!
Datum: Onsdag 2020-08-26 19:00
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 35. Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka möte.

Europatipset tips, vecka 35, med fotboll från kvalspelet till UEFA Champions League, Ryssland, USA men även kvalspel till Europa League med Malmö FF och Hammarby i spetsen. Utöver detta, semifinal i damernas CL! Med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder i sin tur på ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Stort lycka till!

1. PSG – Lyon, X2

Semifinal i UEFA Champions League (damer). Lyon är, tillsammans med Wolfsburg – som alltid – favoriter till att vinna CL. Därför väljer vi även deras sida i onsdagens semifinal mot PSG. Den här matchen förlorar de inte. X2.

2. Celtic – Ferencvaros, 1

Andra kvalrundan i UEFA Champions League 20/21. Ferencvaros var som bekant steget större än Djurgården (2-0) i den första kvalrundan, men här tyder det mesta på att resan tar slut för den ungerska klubben. Celtic har kvalitén, erfarenheten och är igång med sin säsong i Skottland. Spik!

3. Cluj – Dinamo Zagreb, 1X

Cluj tog sig enkelt vidare från första kvalrundan och tar nu sikte på att ta sig vidare till den tredje, när Dinamo Zagreb tittar förbi. Och avancemanget bör de lösa, Cluj är ett pålitligt lag i dessa sammanhang, de är Rumäniens bästa klubb och lirade slutspel i Europa League så sent som i februari månad. EL-vinnaren, Sevilla slog ut Cluj i 32-delsfinalen, enbart tack vare ett bortamål. Det säger allt om Cluj. De förlorar inte den här matchen.

4. Lokomotiva Zagreb – Rapid Wien, X2

Den österrikiska ligafotbollen har kommit längre än den kroatiska och därför vore det dumt att bortse från en bortaseger i det här mötet, detta trots att Österrike inte kommit igång med ligafotbollen än. Lokomotiva Zagreb har samtidigt hunnit med att lira två ligamatcher hemma i Kroatien, förlust mot Dinamo Zagreb (6-0) i premiären och vinst senast över Rijeka (1-0). X2 bör räcka – Rapid är bättre!

5. Legia Warszawa – Omonia Nicosia, 1

Polen vs Cypern! Legia Warszawa är som bekant Polens största klubb och har en del fina prestationer från fotbollen ute i Europa under dem senaste åren. Man lirade CL-fotboll så sent som under 2016, och året innan tog man sig även vidare till slutspelet i EL. Därför väljer vi polackernas sida, med hjälp av hemmaplansfördelen bör de kunna ta sig vidare till den tredje kvalrundan.

6. Ludogorets – Midtjylland, 1X

Midtjylland avslutade sin säsong i Danmark för cirka en månad sedan, en säsong man givetvis är väldigt nöjda med i och med ligaguldet. Men här i den andra kvalrundan väntar alltså ett väldigt tufft motstånd i bulgariska Ludogorets, det här är ett gäng som i princip alltid lirar EL-fotboll. Så sent som i februari månad lirade Ludogorets mot Inter i en 32-delsfinal. Därför väljer vi deras sida, men tar med krysset i och med värdet och Midtjyllands fina höjd.

7. Krasnodar – CSKA Moskva, 1X

Rysk ligafotboll på agendan men även tre svenskar i fokus när Krasnodar tar sig an CSKA Moskva. Berg, Olsson och Claesson lirar som bekant boll i Krasnodar men laget har fått en någorlunda svag start på säsongen, med 6 poäng på kontot, efter 4 spelade matcher. Exakt samma start har gästerna fått, och därför går vi på hemmaplansfördelen och klickar in 1X, bör räcka här – Krasnodar har lirat en match på hemmaplan så här långt och vunnit den.

8. Dynamo Moskva – Zenit St Petersburg, 2

Det går inte att blunda för Zenit St Petersburgs överlägsenhet i den här ligan, de vann ligan senast med 13 poäng och har inlett den här upplagan med fyra raka segrar (10-2 i målskillnad). Därför spikar vi även gästerna i match nummer 8.

9. Inter Miami – Atlanta United, X2

Det är tydligt att David Beckhams Inter Miami precis startat sin verksamhet, de inledde säsongen med fem raka förluster och har en bit kvar till att involvera sig bland dem främsta i den här serien. Därför har vi väldigt svårt att se att de ska kunna störa ett etablerat och bra Atlanta United. X2 bör räcka gott här.

10. Real Salt Lake – Los Angeles FC, 1 2

Los Angeles FC är det bättre laget av dessa två men de har fått en svajig start på säsongen, därför räknar vi absolut inte bort Real Salt Lake, som trots allt har lika många pinnar som LA efter sex spelade omgångar. Hemmaplansfördelen väger dessutom väldigt tungt i den här serien. Vidöppen fight. Gaffel!

11. LA Galaxy – Seattle Sounders, X2

LA Galaxy noterades för säsongens första trea i den senaste ligaomgången när man besegrade Los Angeles FC i LA-derbyt. Det var en minst sagt viktig seger, men trots detta väljer vi alltså Seattles sida i det här mötet, de är det bättre laget och infinner sig på en fjärdeplats – Galaxy på en 21:a! Tydlig skillnad. X2.

12. Malmö FF – Cracovia, 1

Vi har väldigt svårt att se att dagens Malmö FF ska kunna sjabbla bort den här fina möjligheten, all respekt för polsk fotboll men det är i princip bara Legia Warszawa som kan göra jobbet ute i Europa. Cracovia saknar all typ av erfarenhet från dessa sammanhang. Malmö vinner!

13. Hammarby – Puskas Akademia, 1X

Puskas Akademia slutade på en tredjeplats i den ungerska ligan i fjol, men relevant att lyfta fram är det faktum att man hamnade hela 22 poäng bakom ligavinnaren Ferencvaros. Addera därtill att Puskas Akademia ännu inte hunnit lira en tävlingsmatch den här säsongen. Hammarby bör därför undvika ett nederlag här.

**

Källa: Tipsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se