Inför matchen

En bra spelare är alltid förberedd med all tillgänglig information - och den sammanställer Rekar.se åt dig. Läs mer här →

Rekar Challenge
RC är en gratistävling där du bland annat kan satsa poäng på utvalda matcher varje dag. Läs mer här
2023-03-21 - 19:30
Malmö - Brynäs

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Färjestad - Frölunda

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
Örebro - Timrå

   

Spelstopp passerat
2023-03-21 - 19:00
AIK - MoDo

   

Spelstopp passerat
VAR UPPDATERAD



» Tillbaka till speltips
Följ rekaren via RSS

Europatipset 23/8


Spela!
Datum: Söndag 2020-08-23 14:30
Land: --
Liga: Europatipset
Spel: --
Odds: --
Bolag: Svenskaspel

Rekarens Spelmotivering

Spelförslag till Europatipset vecka 34! Stor analys av alla 13 matcher på kupongen – tips till varje enstaka match. Och så presenterar vi vårt system.

Europatipset tips, vecka 34 – med en jackpot på ca 3 miljoner kronor! Champions League-final, Allsvenskan, Superettan, Damallsvenskan och skotsk fotboll! En underbar söndag är alltså vad vi har framför oss. Med det sagt så sparkar vi igång analysen, som till slut resulterar i ett 512 raders system med 9 halvgarderingar. Lycka till!

1. PSG – Bayern München, 1 2

Champions League-final i Lissabon! PSG och Bayern München ställs mot varandra i en på förhand superintressant final. Kollektivet talar för Bayern men Neymar och Mbappe talar för PSG. Neymar är världens bästa fotbollspelare just nu och därför kan vi inte bortse från en PSG-seger. Bayern är dock bättre. Slutsatsen? En gaffel.

2. AIK – Helsingborg, 1X

Det är dags nu, AIK! Vi landar in en 1X-lösning och tror på att AIK, åtminstone plockar poäng på söndag. De har förstärkt laget och bör kunna tända till mot tabelljumbon, vi har i alla fall väldigt svårt att se att man ska förlora den här matchen här på Friends – Helsingborg har fortfarande noll segrar på bortaplan.

3. Elfsborg – Östersund, 1

Elfsborg leker fotboll just nu! Deras offensiv fortsätter att imponera med Karlsson och Frick längst upp i banan, och faktum är att man nu gjort 20(!) mål på dem 7 senaste matcherna. Elfsborg är dessutom obesegrade i åtta raka matcher, vilket får oss att klicka in kupongens första spik. Östersund bör inte räcka till här.

4. Malmö FF – Falkenberg, 1

Kupongens andra spik, redan i match nummer 4. Det skiljer flera nivåer Malmö FF och Falkenberg åt, och vi har därför väldigt svårt att se att Falkenberg ska kunna störa Malmö här på Stadion. Malmö tappade dessutom poäng senast, det gör man inte i en andra raka omgång. 2/3-0?

5. Varberg – Örebro, X2

Varberg och Örebro står på exakt lika många poäng efter 16 spelade omgångar men känslan säger att det blir just Varberg som fortsätter att dala i tabellen. Örebro är betydligt mer stabila, vilket vi tror kommer att bekräftas efter 30 rundor. Varberg fortsätter att tappa! X2.

6. Jönköping – Västerås, 1

Jönköping infinner sig bara två poäng ifrån kvalplatsen till Allsvenskan vilket är ett kvitto på att man menar allvar i år, man är med och utmanar om dem åtråvärda platserna och därför ska man bara besegra ett bortasvagt Västerås på söndag (4 förluster på 6 matcher). Vi testar spiken!

7. Trelleborg – Eskilstuna, 1X

Eskilstuna har redan fem poäng upp till säker mark i tabellen och addera därtill att man har tre raka förluster inför söndagens möte. 9 av deras 13 matcher har alltså resulterat i ett nederlag, vilket får oss att klicka in ettan först. Men! Trelleborg är – i skrivande stund – streckade till 77%, det tvingar oss till att ha med krysset – Trelleborg är trots allt inget Degerfors eller Halmstad. Måste utnyttjas!

8. Rosengård – Kopparbergs/Göteborg, X2

Seriefinal i Damallsvenskan! Det skiljer tre pinnar Rosengård och Kopparbergs/Göteborg åt i tabellen inför omgång 12 och därför förväntar vi oss även att bevittna en tät kamp. Bortalaget är dock inne i en bättre period med fyra raka segrar, de har dessutom vunnit samtliga dessa matcher med fler än två mål. Det tycker vi sticker ut och därför landar vi i en X2-lösning här.

9. St. Johnstone – Hibernian, 1 2

Hibernian har fått en fin start på säsongen i Skottland och toppar tabellen tillsammans med Rangers – resultatraden lyder 3-1-0. Därför utgår vi även från tvåan i match nummer 9, men adderar till ettan i och med värdet. St Johnstone är inte värdelösa och kan skrälla.

10. Kalmar – Mjällby, X2

Vi är betydligt mer imponerade av Mjällby så här efter 16 spelade omgångar i Allsvenskan. De har varit mer stabila i sina matcher och har sju poäng mer på kontot. Senast noterades man dessutom för poäng mot tabellettan Malmö FF, ett resultat som onekligen ger energi! X2.

11. Norrköping – Häcken, 1 2

Norrköping är stora favoriter hos det svenska folket, samtidigt som Häcken i princip räknas bort helt här. Det tycker vi är fel och utnyttjar det fina värdet på gästerna. Häcken har massvis med kvalité i truppen och har dessutom noterats för två raka segrar. Addera därtill att Norrköping haft en tung period här på slutet. Vidöppen tillställning. Gaffel!

12. Akropolis – Degerfors, X2

Degerfors ser onekligen ut att ha bestämt sig för spel i Allsvenskan 2021, laget toppar Superettan-tabellen med 9 segrar, av 13 möjliga på kontot. Det betyder att man har fem poäng ner till tabelltvåan Halmstad, därför väljer vi också deras sida på måndag. Krysset ska dock med här, Akropolis har fått en fantastisk start de också och placerar sig på en fjärdeplats i tabellen. Formen är även den fin. X2.

13. Brage – Dalkurd, 1

Drömmen vore åtminstone en halvgardering här i match nummer 13, men vi väljer alltså att spika Brage, budgeten räcker dessvärre inte till men vi tror fortfarande starkt på Brage, trots att man är inne i en sämre period just nu. Perfekt läge till att studsa tillbaka här mot Dalkurd, ett Dalkurd som bara har en pinne ner till fel sida av nedflyttningsstrecket. Dessutom bara 2 segrar på 13 omgångar.

**

Källa: tipdsmedoss.com


TipsMedOss
Användare
 

Kommentarer

För att kommentera på detta måste du vara inloggad.
Registrera dig här

Spelbolag

Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag.

Få ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins hos Nordicbet - Registrera dig & Hämta bonusen här
Betinia Erbjuder alla nya kunder ett gratisspel - upp till 120 kr - Hämta här
Bethard Erbjuder alla nya kunder en bonus - upp till 1000 kr - Hämta här

Vi rekommenderar

Välkomstbonus! 100% upp till 5000 kr hos Fastbet Hämta den här!
Hos Campobet får du ett gratisspel upp till 120 kr - Hämta den här!
Välj mellan två bonusar hos ComeOn! 100% upp till 3000 kr eller sätt in 100 kr och få 500 kr - Hämtas här!
Hos betsson får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!
Hos betsafe får du ett gratisspel upp till 500 kr samt 100 freespins - Hämta den här!

Vi rekommenderar

Högsta bonusar

3000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr
1000 kr


Copyright © Rekar.se - Alla rättigheter reserverade.

Rekar.se - SVERIGES SPELKÄLLA

Rekar.se är en oberoende webbsida och är inte ansluten till någon spelsajt. Vårt primära mål är att tillsammans med våra
användare förse sajtens besökare med speltips. Dessutom erbjuder vi statistik, tävlingar, bloggar och
dagliga diskussioner på speltavlan. Kontakt: info@rekar.se
Åldersgräns 18+ Regler & villkor gäller för samtliga spelbolag. Spela ansvarsfullt www.gamblingtherapy.org & www.stodlinjen.se